hits

desember 2017

God Jul!

Hei!! Ville bare stikke innom her og ønske dere alle en fortreffelig jul! Håper dagen fylles av mandel i grøten, tull og moro med familien, nisser, ribbe, eller et vegansk alternativ om du vil, pakker og kos.

God jul! <3

Lik Juliafrika på Facebook HER

Instagram HER

Stem på meg (eller andre, Lulz) i Vixen influencer awards HER

DERE GJØR MEG RØD I FLETTA

Ok, først og fremst: tusen trillioner takk for all den gode responsen på gårsdagens innlegg! Jeg måtte nesten gå og ta meg et eple for å ikke bli for høy på pæra si #HUMORINI.

Veldig, veldig gøy at så mange hadde lyst til å stemme på meg, sånt blir jeg helt rød i fletta av, men det veit dere jo, for jeg blir jo gjerne rød i fletta av det meste. Husk at dere også kan stemme flere ganger, hver tolvte time frem til 15. Januar! Jeg sjæl har blant annet stemt på Line aka Supporterfrue i kategorien «årets stjerneskudd» fordi den dama blir råere og råere for hvert innlegg jeg leser inne hos henne, og har bytta på å stemme på henne, Malin Nesvoll, Kona Til og Pappahjerte i Folkets favoritt-kategorien. Herregudane så mye bra folk å velge i. Så, hvorfor dere i prinsippet skulle velge å stemme på meg er jo et mysterium på lik linje med Bermudatriangelet, Da Vinci-koden og hvordan NRK-konseptet «minutt for minutt» kan være av verken interesse eller profitt for noen, men hvis dere vil stemme så gjøres det i alle fall her på Vixens hjemmeside, enten det er på meg eller noen av de andre. Mitt navn finner du under kategorien «Årets gullpenn», og jeg blir seff megaglad for hver eneste stemme <3333

Ænivæi. Planen denne søndagsmorgenen er egentlig bare å trøkke i meg et par risboller, se om det går noe romantisk julekomedie på TV som det går an å grine litt til, før jeg tar en tur til Oslo seinere i dag.

Jeg blir litt stressa av tanken på storbyen nå i julestria, jeg er tross alt ikke vant til å se så mye mennesker på én gang. Her i bygda er vi jo så få og så folkesky at vi har delt shoppingtida broderlig imellom oss, og har en halvtime om dagen hver i butikken slik at vi skal slippe å se hverandre. Interaksjonen med kassamenneskene er tøff, men vi prøver jo å få mumla frem et «hmm» og et nikk bare sånn for å anerkjenne at de eksisterer.

Neida. Bygda er best<3

Men nå rota jeg meg helt bort her. Sånn helt på tampen har jeg behov for å klage litt over det faktum at leppene mine har blitt så tørre og såre nå at jeg nesten ikke orker å smile, de er så tørre at jeg tror de kommer til å ta fyr hvert øyeblikk og det gjør meg litt engstelig. Noen som veit om noe som river litt mer enn en sånn vanlig lepomadegreie?

Uansett så ønsker jeg dere alle en fortreffelig søndag videre, med eller uten oppsprukne lepper, og at dere husker på at det er viktig å chille litt også nå i førjulstida, og ikke bare stresse med surkål og adventsstaker.

Vi blogges!

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

JEG ER SEMIFINALIST I ÅRETS GULLPENN!

HEIII!!! <3 

Siden sist har det skjedd mye. Det har blitt ganske mange store forandringer på kort tid, og det har gjort det litt vanskelig for meg å få til å blogge. For det første har jeg blitt singel, og har blitt nødt til å flytte hjem til Hvittingfoss igjen. Det er selvfølgelig en kjip greie å gå gjennom, men det går bedre nå, og jeg har det bra! For det andre har jeg fått meg en ny jobb som jeg akkurat har begynt i, og som jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt i. For det tredje har alt dette vært midt oppe i eksamensperioden, men nå er den også overstått, og det er seff forbanna digg! Det har gått greit til tross for min massive kjærlighet til prokrastinasjon, og jeg er egentlig ganske on track og klar for juleferie. Men alt det der kan vi skrives om seinere. 

FOR ASSÅ. Det jeg vil snakke om nå, er BARE DeT SjUkEsTe GrEIeNE!! Det er sjukere enn at noen typer blekkspruter formerer seg ved å rive av seg penisen sin og kaste den til hunnblekkspruten så hun kan klare seg sjæl: 

JEG ER SEMIFINALIST I ÅRETS GULLPENN!!! 

Jeg kom faktisk over den lista ved en tilfeldighet på feeden min, uten å egentlig ane noe om at dette var noe som skulle slippes nå. Så jeg bladde meg nedover da, kikka på navnene og ante fred og ingen fare lizzzzzom, helt til jeg kommer ned til kategorien "Årets Gullpenn", og ser mitt eget navn. HAHAHA WHAT? 

Det er selvfølgelig en fair sjans for at det hele er en skrivefeil, men fytti, jeg er MEGASTOLT, glad og ydmyk, for det betyr at det er flere enn mamma og bestemor som faktisk har stemt på meg. Og DET er så SJUKT. 

Og fytti, for et selskap jeg er i???? De som er nominert i Årets gullpenn i tillegg til meg er Tusvik & Tønne, Pappahjerte, Supporterfrue, Kristin Gjelsvik, Gisle Agledahl, June Holm, Snillegucci, Anette Marie Antonsen, og Ulrikke Falch, samtlige av dem helt fantastiske folk og influencere, og folk jeg ser opp til. Jeg har jo såpass med selvinnsikt at jeg skjønner at det blir vanskelig å skulle slå ut noen av disse folka, men når jeg først er på lista (som jeg kommer til å leve LENGE på i seg sjæl), så må jeg jo nesten gjøre som de store gjør: nemlig å bare sånn helt subtilt fortelle dere fantastiske folka som gidder å henge her inne til tross for all røringa mi, at dersom dere mener at jeg fortjener det, så kan dere stemme på meg her.  Bla deg ned blant kategoriene, og når du finner Årets Gullpenn, så finner du navnet mitt under der. Du finner selvsagt også alle de andre navnene, og ettersom samtlige av dem har utmerka seg, gjort det dritbra og på generell basis bare er helt forbanna bra mennesker, så lover jeg å ikke bli fornærma i det hele tatt dersom du velger å stemme på èn av dem. Du kan stemme èn gang hver tolvte time frem til 

 

Dere har vært med meg på noen av de kuleste tinga jeg noen gang har opplevd, og dere har vært der gjennom det absolutt jævligste. Dere har vært så fantastisk fine gjennom alt det der. Jeg har fått så mye støtte og gode ord fra dere, og det har betydd, og betyr fortsatt veldig mye for meg å vite at jeg "ikke er aleine". Så nå vil jeg egentlig bare takke masse masse for dèt, for deres egne historier som dere har delt med meg, for hver eneste kommentar og for at dere er så forbanna kule og morsomme og rare og fine. 

Asså, nå veit ikke jeg normen rundt det å bli semifinalist i en Vixen-kategori, kanskje det er teit å bli så ivrig og rørt og sippete, men herregud...det var gøy, synes jeg. Tusen takk. <3 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

"HÆ, står det JULIA Friberg?? Nei nå asså Jull, nå må du på med brillene dine vesla"