hits

desember 2016

SKYENE BRENNER

HEI BLOGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.

Litt sånn på tampen av året så kan vi jo feire solas, skyenes og eventuelt forurensningens gode samarbeid sånn kunstmessig.  
  


Et lite litt sånn artsy fotografi fra en wannabe fotoblogger med litt fin himmel og litt julelys og sånn da. 

 HÆVV A NICE DÆI ALLE SAMMEN <3  

 

 

KJENDISBLOGGER PÅ IKEA

Good morning fra et kråkereir på badet med flekker på gensern sin:Tipper du blir ganske oppgitt over at sånne folk som hu på det bildet der kan snike seg opp på topplista blant alle de profesjonelle bloggerne og bloggerinnene og bare gå heeelt "prinsesse for en dag". Man blir jo litt såkalt ÅVAPÅ av å leike med de store som jeg gjør nå, så fra nå av vil jeg helst at alle, også mine kjente og kjære, kun skal omtale meg som Juliafrika, og jeg foretrekker kneling for mine føtter fremfor klem. Egentlig er det jo litt på grensa å pusse sine egne tenner, kjendiser på mitt nivå har vel slutta med sånt for lengst. 

Nu vel.

Jeg fikk grini meg til å dra på IKEA i går (ja, jeg er altså da kjendisbloggeren jeg refererer til i tittelen, har jeg skjønt den derre klikkhoretilværelsen eller what??) , med min skjeggete halvdel. Ergo har den skjeggete mye å gjøre i dag med sammenskruing av div IKEA-møbler, mens jeg tenkte å bare sitte på det bloggere kaller "hjemmekontoret", aka godt sammenkrøket under dyna i senga, og kikke på den fine statistikken min. Den er god å ha nå som romjula snart er over, ribbesvoren er spist opp og man snart må kjøre igang alle nyttårsforsettene omhandlende å begynne og trene, slutte å spise sjokolade hver dag også videre. Det blir jævlig. 

Vi blogges!! :*

Lik Juliafrika på Facebook her!

REAKSJONER PÅ TISSING I TRAKT

Hei og hopp! 

Sånn her ser man ut dagen derpå når over 16000 mennesker har sett deg tisse på en trakt:  

Gøy! 

Ok. Som jeg skrev i gårsdagens innlegg omhandlende den nye tissetrakta mi, så var det å tisse stående noe av det morsomste jeg har gjort i mitt liv. Hvis du nå tenker "for et kjedelig liv hu må ha hatt", så er du enten utstyrt med en device som lar deg tisse stående fra fødselen av og dermed er blitt godt vandt, eller så har du selvsagt helt rett. Det er ikke så mye moro som skjer her i livet. MEN, jeg har i hvert fall kommentarfeltet mitt da! Jeg har fått en del reaksjoner på gårsdagens innlegg, og jeg tror ikke alle ble like imponert over mine insane pissing skills. Han her for eksempel:  

Well mr Trumpinoffice, hvis det ser dumt ut, men funker, så er det ikke dumt spør du meg B-) 

Utsagnet om at kvinner misunner menn og har et enormt mindreverdighetskompleks synes jeg du kanskje må backe opp med litt statistikk eller forskning eller noe sånt, eventuelt utdanne deg selv litt rundt hvorfor det er så viktig at feminisme fortsatt eksisterer. Kanskje du vil oppdage at det er på grunn av folk som deg. Ellers fikk jeg ikke så veldig mye ut av denne kommentaren utover lysten på litt kake, sjokoladekake kanskje. Nam! 

En annen som heller ikke virker spess imponert over min nye potenthet, er denne karen som kaller seg for Morten:  

Artig fyr. Du har selvsagt helt rett Morten, noen ganger føler jeg at jeg er bare syk hele tiden. Jeg har vært mer eller mindre forkjøla i nesten tre måneder nå, og det toppet seg for et par uker siden med en skikkelig ekkel drittinfluensa. Dro på legevakta og greier klokka tolv på natta fordi jeg trodde jeg hadde ca 167 i feber og var helt slått ut liksom. LOL HVOR DRAMAQUEEN ER IKKE JEEEEEEEEEEEEEEEEG? 

Kjipt å høre at du synes jeg er en forferdelig kvinne. Kan det være du er en smule sjalu fordi jeg har fått en større tissetass til jul enn du fikk av puberteten, Morten? :PpPpPpPpPpPpPpPp OOOOOOOOOOH JEG ER ON FIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Den er GANSKE liten ass!

Ingen av mine kommentarer her på bloggen må godkjennes, så jeg skjønner ikke helt hvor du har fått det fra, honey. Jeg liker ytringsfriheten altfor godt ass! Snakk til meg igjen om feighet når du legger igjen din ordentlige mail fremfor "lol@gmail.no". Jeg sladda den på bildet av kommentaren din da, i hvert fall. Jeg er jo tross alt ganske PK av meg. 

Har forøvrig tatt en del tester jeg har funnet på internett om hvorvidt jeg er psykopat, og alle sier nei. Jeg googla også "er man en psykopat dersom man blogger om at man tisser", og jeg fant ikke noe spess der heller. :/ Men hvis du er en spesiell spesialpsykolog som har gransket meg og gitt meg diagnosen psykopat, så ta gjerne kontakt med meg på juliafrika@hotmail.com og hjelp meg gjennom denne tunge tiden. Fortsatt god jul til deg Morten <3  

 

Jeg fikk også en velment bekymringsmelding fra herr Marius:  

Og en til: 

  

 

Tusen takk Marius, tusen takk for at du tar deg tid til, klokka 02:43 på natten, å studere min urin med intensjon om å gjøre meg oppmerksom på min helsetilstand. Heldigvis lærte jeg av pappaen min at det er veldig viktig å drikke nok vann, og jeg har studert tisset mitt såpass mye at jeg tillot meg å vike fra forskningen denne ene gangen og bare, liksom, have fun with it, ikke sant. Jeg er litt gæærn sånn da. 

Jeg må si at det ikke var helt forventa å bli stemplet som psykopat i kommentarfeltet under gårsdagens innlegg. Men hvem er jeg til å diagnostisere meg selv og betvile internetts endelige dom? Vi snakkes alle sammen. Jeg veit hvor dere bor, som en psykopat ville sagt. 

Vi blogges <333333333333333333333

Lik Juliafrika på Facebook her  

JEG FIKK PENIS TIL JUL


Hei dere!!

Håper dere nyter romjula med all deres makt og har det helt topp. Det har jeg, og jeg koser meg veldig med alle de fine julegavene jeg har fått! Jeg har fått masse deilig hvitvin, hårkurer, sminke, krølltang, smykker, alt ei litta bloggerinne som meg kan ønske seg. Men kanskje den aller beste gaven jeg fikk i år, den fineste og den jeg sannsynligvis kommer til å bruke mest av alle, var den fantastiske lille tissemannen jeg fikk av søstera mi!

Dette er en såkalt shewee, eller på godt norsk, en trakt designet for at kvinner skal få tissa stående. Dette er en lifesaver på for eksempel festival hvor doene litt utpå kvelden blir ganske ekle og man helst vil slippe å plassere stumpen midt oppi alt griset, eller på telttur i skauen når man er redd for at maur skal bite deg på rasstappen. Jeg elsker den!!


Jeg måtte selvsagt prøvekjøre herligheten, og jeg melder herved at det må ha vært den beste følelsen jeg har følt i hele mitt 20 år gamle liv. Det viser også en viss commitment at jeg fikk kjæresten min til å ta disse bildene for meg. Jeg hadde det så bra at jeg nesten begynte å gråte av glede der jeg sto, HERREGUD SÅ MORO DET ER Å TISSE STÅENDE!! Jeg misunner dere menn til Kingdom Come og tilbake. 

Dette innlegget er btw ikke sponset av tissetasselskapet, men er det et produkt jeg vil gå god for her i verden så er det dette. 

Jeg er megaglad i tisserøret mitt og jeg gleder meg masse til å få bruk for det 4real. Tusen takk Maren ❤️

 

Lik Juliafrika på Facebook her 

JEG ER EN BOBBLEHEAD

Hei bloggis! 

Noen ganger, som for eksempel de gangene jeg blir borte fra bloggen i flere måneder i strekk, så er jeg en litt dårlig blogger. Logikk kan jeg. Jepp. Andre ganger er jeg helt rosabloggdronning, som for eksempel på dette selfiet:  

Jada, selv det mest vanskapte barn her på Tellus kan altså se riktig så rosabloggaktig ut med et snapchatfilter og flyndrelepper. Hvis jeg derimot henger på Snapchat uten å bruke de elskverdige filterne oppdager jeg ofte at jeg faktisk er en vaskekte, snakkende bobblehead-dukke, og noen ganger ser jeg skillet hvor jeg bare kan skru av hele hodet mitt ganske tydelig.  

Happy times. Så, mine duder og dudinner, jeg har fått nytt design da! Greide å finne et som ikke sprengte budsjettet helt ved å søke på "gratis bloggdesign" på Google. Godt med litt annen layout når vi går inn i det nye året, det gamle designet har jo ikke akkurat gjort underverker for bloggkarriera (neida det er min egen skyld at jeg ikke er styrtrik verdenskjendis grunnet egne skriverier enda men slapp av det skal jeg bli). 

 

Kan noen forresten lære meg åssen jeg kan få sånne fine øyebryn som har vært så in de siste åra? Jeg har så lyse øyebryn at de ikke synes så når jeg skal ha på meg dissa bryna så bare klasser jeg på litt mørk øyeskygge på dem og håper på mirakler. Hjelp meg da. Plis. Takk for meg. 

Fortsatt god romjul! 

Lik Juliafrika på facebook her 

DE JÆVLA LOTTOMILLIONÆRENE

Heisann og hoppsann og god jul til dere alle der dere sitter i de stygge julegenserne deres og gomler på rester fra gårsdagens ribbe, går over alle julegavene dere har fått og forhåpentligvis tenker at livet er ok, familiene deres er fine og jula er ei fin tid. Det er nemlig ikke alle som har denne mentaliteten rundt julen, har jeg funnet ut.  

I går kveld kom jeg hjem fra en kjempefin julefeiring hos bestemor og bestefar. Jeg følte meg glad og heldig, jeg hadde fått søstera mi hjem til jul, kjæresten min var hos meg, jeg har verdens beste besteforeldre som stelte i stand digg julemiddag til tross for bestemors forkjølelse, og jeg har verdens sterkeste mamma som har sørga for at det til tross for hundretusen ting som har skjedd midt oppi julestria har greid å få alt klart til jul. Jeg er heldig som får ha disse folka rundt meg, og det har jeg tenkt mye på denne jula. 

Da jeg kom hjem i går kveld scrolla jeg litt nedover Facebookfeeden min. Blant alle de fine vennene mine som hadde lagt ut bilde av seg selv i dresser og julekjoler ved treet og alle som ønsket hverandre riktig god jul, hadde nettavisen skrevet en sak om alle som hadde vunnet i Lotto på julaften. Jeg klikka meg inn på saken og skumleste gjennom den. Det var en koselig gladsak med feelgood-vibes, hvor glade og overraskede mennesker var sitert. Det vil si, helt til jeg kom til kommentarene. Der var det altså noen få mennesker som hadde greid å gjøre dette til en negativ drittsak i sitt hode, èn mente at Nettavisen heller burde skrive om alle de som ikke vinner, en annen poengterte at "Pressen i Norge har da alltid ført folket bak lyset med forvridd sannhet", og flere som ga uttrykk for at de synes det var litt urettferdig. Kommentarer skrevet på julaften. PÅ JULEKVELDEN. 

Det er fuckings jul. Det er en tid for gaver, en tid for familie, en tid for å ta vare på hverandre og en tid for godhet. Det er en tid for å unne en annen enn deg sjæl den vanvittige gleden det må være å vinne i Lotto. En ting er å ønske at det var en selv som hadde vunnet, det vil jeg tro de aller fleste ville gjort, men å bruke julaften til å vri en gladsak om nye, norske lottomillionærer til en jævla konspirasjon om norsk presse, det synes jeg er forbanna provoserende. Jeg synes det er helt på trynet. Du er en negativ, egosentrisk og liten person om du bruker julekvelden til å ergre deg over andres lykke. Kutt det ut. 

2016 har på mange måter vært et drittår. Terror. Brussel. Paris. Orlando. Berlin. Krig. IS. Syria. Aleppo. For å nevne en brøkdel. 2016 har tatt så mange uskyldige menneskeliv. 2016 har vært brutal og skremmende, og vi har ingen garanti for at 2017 blir noe bedre. Men vi, vi som bor her i Norge, de fleste av oss satt trygge i vårt hjem og spiste god mat og fråtset i velferdsgoder i går kveld. Vi har grunner til å være lykkelige. Vi er heldige, vi som har det sånn. Selv om vi ikke vinner i Lotto. Vi som har det sånn har allerede vunnet hele jævla livslotteriet. 

Jeg håper dere får en nydelig, rolig og fin romjul. Det unner jeg dere! Massiv juleklem til dere alle sammen <3