hits

oktober 2014

EN SÅKALT SPØRSMÅLSRUNDE

Ok, så blogginga her i huset har tapt seg de siste dagene. Men det er ingen grunn til å klikke, haters, jeg har en løsning på problemet.

Under skrivesperre har jeg skjønt at det er vanlig med en såkalt "spørsmålsrunde". Og ettersom jeg jo jobber hardt for å bli en ordentlig blogger, tenkte jeg at dette kanskje var på tide nå. Så sleng igjen et spørsmål eller fire i kommentarfeltet før du går, så skal jeg svare i en såkalt "videoblogg" (muligens, kanskje). Dette er sjansen din, ikke la den gå til spille. Jeg svarer på alt, bortsett fra det jeg ikke svarer på, selvsagt. Lurer du kanskje på om jeg egentlig har en sjette tå på høyrebeinet? Eller hvem jeg synes er kjekkest av Brad Bitt og Jarle Andhøy? Hva jeg egentlig  synes om Jenny Jensen? Nå har du muligheten til å finne det ut. Fint, ikke sant? Du har venta lenge på dette, ikke sant? Jeg veit det. 

(Hjelp meg, gi meg fuel, gi meg spørsmål så jeg overlever i denne bitende seinhøstkulda)

 

Hilsen Orakelet


Hentet fra arkivet. "Mye fint og nyttig"-arkivet.

ALLE SKAUMENNS KVINNE

Wallah brur. 

I går kveld satt jeg meget godt plassert i senga, og så på en episode av Slankekrigen. Dette ender ofte med at innvollene mine vrir og vrenger på seg av dårlig samvittighet ovenfor den sjokoladen jeg spiste tidligere på dagen, og at jeg bestemmer meg for å trene heftig dagen etter. And i did. 

Jeg starta dagen med en motiverende og fargerik frokost, for å booste meg selv før den planlagte toppeturen. Det smakte ikke så jævla godt, men jeg fikk i hvert fall i meg en haug med jern, som er veldig viktig for oss menstruerende kvinner.Biolaen er laktosefri. Her i huset tror vi nemlig ikke på laktose. Vi tror egentlig ikke på melk eller melkeprodukter generelt. Det er et produkt regjeringen prakker på oss bare på pur F. #Konspirasjonsteorinr1

 

Jeg begynte å gjøre meg klar for dagens prøvelse, og ga meg selv en skikkelig peptalk mens jeg dro på meg treningsklæra. Da den var ferdig var jeg klar og ved godt mot, og gledet meg stort.

Lykke. Godsetdrakta er degradert til treningsklede. Slapp av da, den er gammel.  Jeg tok forresten på meg genser før jeg dro, mamma, jeg gikk ikke ute og frøys. 

Jeg la i vei, vandret med freidig mot som de fleste andre nordmenn på tur. Da jeg kom opp til stien oppdaget jeg noe jeg kanskje burde tenkt på i forkant; det var vått. Det regna ganske heftig her i går, og det (tro det eller ei) har det også gjort i skauen her. Ikke bare i hagen altså. På store deler av turen gikk jeg mer i bekk enn på sti. Jeg var så våt i skoa da jeg kom hjem at jeg vurderte å starte opp min egen Sea World med alle insektene som hadde trengt seg inn i høyreskoen, og kanskje noen delfiner, spekkhoggere og brennmaneter også.

video:hgs 014

 

 Skjønner du hva jeg mener eller?  Her går jeg på den stien man vanligvis går. 

 

Topp nr 1 var ok. Topp nr 2 er helt forjævlig bratt, og mens jeg klatra oppover disse morbide bakkene kjente jeg at fettet bare rant av meg som vannet i Victoria Falls. Innen jeg nådde toppen var jeg så tynn at jeg måtte holde meg fast i et tre for å ikke blåse bort i høstbrisen (etter middag var jeg tilbake igjen altså, chill). Lagde en sånn kollasjdings av disse bildene, for dette er egentlig relativt kjedelige bilder jeg kun tok for å dokumentere at jeg faktisk gikk helt til toppen. De som kjenner meg veit at jeg er godt kjent med fjellvettreglene, da spesielt nr 8: "Vend i tide, det er ingen skam å snu". Derfor må disse bildene med. Det var jo ganske fint på toppen da. Her ser du bøgda, jeg bor mellom de trærne nedpå bånn der, ser du. Der ja. Tenk hvor mange skaumenn (flått) som finnes på dette bildet, stressa og desperate på leting etter et offer de kan suge blodet ut av før vinteren kommer. oh oh.

Da jeg kom hjem var jeg sliten. Jeg er sikker på at hvis jeg ikke hadde dusja før jeg skrev dette innlegget hadde du kjent svettelukta gjennom skjermen. Anyways, etter dusj tok jeg på meg pysjen med sauer på, og har levd i den siden. Fredagskvelden skal jeg tilbringe sammen med min mor, og vi skal spille Yatsy (Kanskje til og med Vriåtter, hvis vi føler oss litt rebellious). Det blir kos. 


Beste pysjen og beste sokkene. Natta.

TYPISK BLOGGERE

Siden jeg begynte å blogge selv har jeg vært innom en del forskjellige blogger, og føler at jeg har lært mye om normer og regler innenfor bloggsamfunnet. Jeg ønsker selvfølgelig å følge disse normene og reglene jeg også, og opptre og oppføre meg som the real deal. Det har vært vanvittig spennende å studere disse menneskene, og jeg sitter igjen med en følelse av ærefrykt og dyp, oppriktig respekt ovenfor dem. Jobben de gjør ass. 

Jeg har lagt merke til et par ting som går igjen på bloggene rundt omkring, og bestemte meg for å prøve noen av dem selv i dag. Se på dette innlegget som en del av min integrering i bloggverden. La oss bare dra av plasteret på den sakte, jævlige måten som drar med seg både hud og hår: Dette mener jeg er typisk bloggere. 

 

"ETTER TRENING"-SELIFE

Det er overraskende mange som ser sykelig bra ut etter trening. Jeg misunner de folka. At noen vil legge ut bilder av seg sjæl etter en hard økt på studio eller en joggetur i regnværet når de ser så forbanna glamourmodell ut i etterkant, det skjønner jeg. Men for sånne som meg er det utlevering av mine heller dårlige sider, og er kanskje litt social suicide. Men akkurat det er for seint for meg anyways.
DAGENS OUTFIT

Dette er tilsynelatende forbanna vanlig. Og det er nesten litt irriterende, fordi bildene de legger ut er ofte så sinnsykt bra. De er liksom fotografer, stylister, fashion experts og alt på en gang. Jeg synes denne var veldig vanskelig, ettersom jeg for det første har like lite fashion sense som ei brunstig geit på Toten, og for det andre måtte balansere kameraet mitt på kulegrillen og hadde 10 sekunder på meg til å løpe foran, rette på stasen og posere. Selvutløser ass. Slit. Men i hvert fall, så serverer ofte proffene bilder i flere forskjellige positurer. Jeg har skjønt at det er viktig å ha minst et der ansiktet ikke synes, og ikke se altfor blid ut. Og det med Jeffrey Campbell var også ganske vesentlig. I did my best.Hørt om overeksponering? Det er det som skjer med blonde folk når de ikke har peiling på foto og redigering. 


PYNTETE INTERIØRSPOTS PÅ ROMMET 

Denne var lett, for det har jeg!!!!! Jeg har en spot med bord, fancy lampe, speil, smykketre og IKKE MINST: en boks til å ha ting i som det står "THINGS" på. Fyyytte pokkern trur jeg kjøpte den på Nille, men sjæl syns jeg den ser veldig fancy og dyr og interiørbutikk-aktig ut da. 

Også har jeg sminkebord da. Jenters guttedrøm. Er det ikke relativt rosablogger å ha et sånt sminkebord?? Har jeg egentlig en liten sånn en i levra som sender glittersignaler opp til hjernen hver gang jeg ser et jentemøbel på IKEA, en billig krølltang eller en hest med et dekken dekorert med hjerter og diamanter? Har jeg glitter på hjernen? Har jeg extentions i tarmene? Har jeg neglelakk i blodårene og dipliner i venene? Kommer jeg til å få åreknuter av hårspenner og lus? Er denne bloggen bare begynnelsen på noe som jeg sakte skal forandre til den mest intense Hello Kitty-revolusjonen du noen gang har sett? Time will show. MANIKYR

Jeg måtte google "manikyr" for å sjekke om jeg skrev det riktig. Jeg hadde tenkt til å gjøre dette ordentlig, men var tom for neglelakkfjerner. Shit happens. To me. Men fine negler er viktig hvis du skal være ordentlig blogger. Åååh, hvis jeg hadde vært trendsetter ass. Du hadde spart så mye tid, vennen min. Å POSERE I SPEILET MED KAMERAET FORAN MUNNEN + VOSSVANN

Her slo jeg to fluer i en buksesmekk. Syns egentlig jeg naila den her ganske heftig, med tanke på utførelse og kvalitet. Det er lite vann fra Voss igjen da. Hellige dråper ass (NEIIIIDAA, det er springvann, jeg drakk opp vossvannet for et par uker siden og jeg tror aldringsprosessen har stoppa, I feel so young and free). Dette med munnen er litt rart da. De fleste bloggerne jeg har vært innom har jo så fin munn :( Jæjæjæææ. Det skal nevnes at fy faen, for en jævla jobb dette innlegget har vært ass. Sånn blogging er ikke min kopp te, det har jeg ikke ork til verken på land eller i vann eller i lufta. All kudos til de som lager sånne innlegg daglig, I salute you. Sliten ass.  

 

Julia out

IRRITERENDE TRUSER OG GULE LOKKER

Halla ditt deilige kvinnemenneske. Your bra size should be C-4, cause that's some bomb ass titties yo. Er du mann, sier du? Også leser du bloggen min? Er du singel? Ring meg a. 

Nok om det! La oss snakke om ting som irriterer meg isteden. Det er så mangt, men jeg kan ikke telle lenger enn til fire på spansk (...?), så det får holde. 

NUMERO UNO: Truser som syns gjennom buksa. Drit og fuckings dra ass. Har du mensen? Får du ofte blærekatarr? Vil du unngå gnagsår i rumpa? Er du redd for nyrebekkenbetennelse, og i verste fall døden? Da bruker du ofte truse istedenfor G-streng, og da må du leve med trusestreker på rumpa. Jeg har ikke noe løsning på problemet. Har du? Vennligst kontakt meg snarest. 

 

NUMERO DOS: Når bleikinga går gæærnt 


Han på sykkelen bare "Dæven. Jenta mi, gå til frisøren neste gang a. Detta gikk ikke heilt veien vel?". Her var jeg på tur i Hellas. Skulle ha the time of my life, liksom. Med gult hår. Jeg ga de lokale bare enda en grunn til å himle med øya og riste på huet av turister. SLAPP AV DA, JEG SER DET SJÆL OGSÅ, JEG ER IKKE FARGEBLIND HERREGUUUUUUUUUUUD!!!!!!!!!!!

 

NUMERO TRES: Når FARGINGA går gæærnt.


Haha, ler ass. Skulle farge håret brunt, prøve noe nytt da. Hovna opp som faen. Her klarte jeg såvidt å åpne øya. Var ganske deppa her egentlig. Redd for å bli værende sånn for alltid.
For de som ikke har sett meg irl: her er jeg altså litt hoven. Og dette bildet leder meg til NUMERO QUATRO; Selfies tatt i skitne speil. Sorry ass. Vi pusser tenna jævlig hardt her i huset. 

Nå er hodet i noenlunde vanlig størrelse igjen, og jeg har det nydelig og topp. #Blond4lyf

 

:-)

 

 

 

 

JULIAS LIV POST PUBERTETEN

Jeg sitter her i en stressless og stresser less samtidig som jeg reflekterer over alt det sinnsyke jeg har gjort og opplevd de siste årene. Jeg mener, faen, for et liv??!??! 

Jeg har jo et godt utgangspunkt for å komme meg opp og fram da.Jeg har en kropp laget for å støpes i marmor og vises til kunstnerverden i all sin pryd og prakt, i hvert fall dekket til av en gardin eller fire. På høyre håndledd ser du mitt bidrag i kampen for homofiles rettigheter. It's ok to be gay, and it's ok to ha en kropp av stein, som de sier. På venstre hånd ser du et gummibånd det står Strømsgodset på. Dette har med å være stolt av sin egen trosretning å gjøre. Harry sa du? Enig. Men tilbake til livet. Det har vært relativt vanvittige tilstander siden dagen jeg ble født, men la oss fokusere på tiden etter puberteten (jeg tror og håper for guds skyld at jeg er ferdig med det hormonhælvete der). Jeg føler jeg har utrettet store ting. Oh man. Noen ganger må jeg bare sette meg ned og filosofere over hvor craycray Gud har vært med manuset til livet mitt ass. 

Det er liksom det jeg gjør her da. Illustrasjonsfoto: Scanpix (Neida. Dette er fra mitt eget arkiv, hentet fra mappen "1 megapixel-albumet"

Ting har ikke alltid vært piece of cake. Det har vært en kamp for survival, og jeg har virkelig måttet jobbe for godene jeg sitter igjen med. Jeg har stått med stumpen i været i lange timer dag ut og dag inn på jakt etter beite..

Mange ganger forgjeves. Men noen ganger har lønna for strevet kommet, og blitt servert i form av deilig, slimete meitemark. Glede. 


Hvis du ser litt nøye kan du skimte minst tre mark, jeg lover 

 

Jeg har rodd mil etter mil etter mil..


Ta gjerne et par minutter til å studere lårmuskulaturen her #fitspo #treningsmotivasjon #abs

 

Og jeg har sitti ræva mi blå og flat ventende på drømmetryta. Sitteunderlag er for garnfiskere. Lol. Etter en slitsom dag som denne er lykken stor da fangsten endelig innhentes. Familien spiste godt denne kvelden. Struggles. Men jeg er en kvinne med kontroll. Jeg gjør mange andre spennende ting også, på daglig basis. Jeg har hatt 500 kilo pur adrenalin med fri vilje mellom beina, og vært like kald som i dypet av kraterne med evig skygge på månen ( minus 240 grader celsius)

 

Jeg har sett ville dyr med skarpe tenner og dødelige klør i skogene, og kjempet for livet mer enn èn gang. 


 

Men jeg er ikke helt Bear Grylls heller da. Jeg er litt Pamela Andersen også. Jeg har posert både i vakker utenlandsk sand og i nasjonalromantiske kulturlandskaper...


 

...Og hatt på meg klær som har gnagd seg helt opp til lillehjernen while doing it. 

(Legg merke til knebandasjen. Sportsskade. Neida. Tryna på scooter)

 

Jeg har gjort ting jeg angrer på, og som til tider har vært vanskelig å takle... 

Men jeg har også laget ting jeg er stolt av. 

Men da jeg føler meg best, er når jeg har gjort helt vanvittige kupp i klesbutikken. Da skinner øynene mine av lykke og auraen min er lyserosa og dufter honning og brente mandler. 

 

Her sitter jeg på legevakta og venter på å få ei kortisonsprøyte i stussen. Hovna opp i huet da jeg farga håret brunt, derav den noe fremtredende panna. 

 

Se det, du! Livet ass. Som en oppoverbakke med satan i toppen og Bieber i bånn, som dem sier. Men herregud, nok om meg og mitt da. Tipper du brått havna i midtlivskrisa nå, hæ? Julia har opplevd så mye på så kort tid, og du lager et søkk i sofaen som blir dypere og dypere for hver dag som går, og som til slutt er så dypt at det ikke er noen vei tilbake uten hjelp av heisekraner og seks til åtte brannmenn? Shit. Opp og fram, ass. Opp og fram. Peace.

 AMANDA, NEGERKONGEN OG TOM HOTTENTOT

God morrån. De siste 19 timene har jeg hatt besøk av vakre Amanda, og vi har med unntak av dopauser (Må få installert en slags bekkenløsning her (Altså, ikke en bekkenløsning, men en løsning på doproblemet laget ved hjelp av bekken))  ligget i skje i senga mi og sett på hver vår PC-skjerm og/eller div serier på TV. 


ultrasosialisering

 

I det siste har jeg lagt merke til den heftige og dramatiske debatten som ikke bare Norge, men hele verden har stoppet opp for å løse (Statuer sprekker og går over ende, Nilen tørker inn, stahp dis madness),  angående Hellbillies og deres sang "Neger på Ål stasjon". Den er altså så nydelig, jeg elsker Hellbillies hjerte hjerte hjerte. Jeg synes det er veldig synd at noen mener de burde bytte ut teksten, for selve sangen er jo så uskyldig og fin! Han finner jo ikke denne negeren som er spotted (som Gossip Girl ville sagt) på Ål stasjon skremmende eller ubehagelig på noe vis, han synes jo bare at det er vanvittig spennende!! Det er sikkert noen trangsynte fårikållovers der ute som har misforstått det å være menneske, og som bruker ordet neger litt i histen og pisten og dermed lader det med negative elektroner. Og det er not cool. Men nå må vi ta en real pust i bakken og en tekopp eller to. Sangen er fin. Å ha lite pigmenter er fint. Å ha mye pigmenter er fint. Verden er fin. Alt er ålreit. We are the world etc. Helmax.Også var det Herr Tom Hottentot fra Tranby, som jeg nylig leste om. Han ble spurt om han hadde fått servert mye dritt pga etternavnet sitt. Herregud. Det er fra nå det fineste navnet jeg veit om. At vesle Hoa var en hottentott betyr vel ikke at han ikke var kul? Når jeg ser for meg en hottentott, ser jeg for meg en pentagonshaped liten sak laget av sukkerspinn med store, vennlige øyne med små pupiller og lemmer laget av lakrislisser og Fox-karameller. Og det er fint. Nydelig er det. Du vil ha en hottentott. Åhh, akk og ve, verden ass. Mr. Tom, Hvis du leser dette: Jeg tar etternavnet ditt anytime. Du kan forresten slenge med både deg sjæl og halve kongeriket i tillegg. Kjekk var du. Smask.Også vil de sensurere bort faren til Pippi da. Negerkongen. Da jeg var liten var han verdens snilleste og beste mann, demokratisk og autoritær som bare faen. Fin fyr. Bra type. Ikke no tull, liksom. Men nå, på grunn av at the times they are a-changin' og vi ungdommer er kyniske og egoistiske og digger skjellsord som vi digger 10kronersburgerne på McDonalds, blir han nå fremstilt som en maktsyk diktator som forlot ei lita jente med en ape og en hest til fordel for å kunne rase fra seg på disse pigmentrike menneskene han styrte med en blodig jernhånd.Det vakke sånn det var. Hysj på dere!! 

Jeg elsker negerkongen og hele hans monarki, jeg elsker Hellbillies, jeg elsker Bob Marley, jeg elsker Billy Ocean og jeg elsker alt annet som er godt i verden, og vil for evig og alltid heie på Tom Hottentot. Det er ikke orda som er problemet, det er de som gjør orda til noe stygt som er problemet. Dypt, hæ? Yea. 

GOD NATTA!!! - hilsen "Fornøyd med sin egen relevante og aktuelle kronikk"(Beklager selife-illustrasjonene. Tjener ikke så fett på bloggen at jeg har råd til egen fotograf (enda), og er livredd alle disse copyrightlovene)