hits

september 2016

SIDEN SIST

Såeh, grunnet litt tekniske probs med det egne domenet lately trur jeg rett og slett at jeg kryper tilbake til blogg.no-korset en liten stund og lar mitt kreative jeg utfolde seg i hundreoghælvete her isteden en stund. La meg illustrere hvor proppfull jeg er av kreativitet om dagen med dette bildet: Dette er forøvrig et at de første bildene ever publisert her på bloggen. 18 år gamle Julia var skikkelig street G. Har forresten nylig fått høre at jeg gir fra meg et førsteinntrykk som kan tolkes som, og jeg siterer "litt skrullete gangster"?? Fornøyd med det. PASS DÆ MÆÆÆN JEG ER GÆÆRN YO

 

Ok. Siden siste innlegg jeg skrev som er altfor lenge siden med tanke på mine drømmer om et bloggdronningliv så har jeg lært en del ting. Disse skal jeg seff liste opp:

NR 1: JEG HAR LÆRT Å SKYTE MED RIFLE.

Ikke le. Hadde jeg tenkt meg litt nøyere om hadde jeg valgt andre sko å vasse i skaumyra med, men hva forventer du jeg er blond blogger hello chill og gi meg shai-te mens vi ser på Bridget Jones baby herregud. 

 

NR 2: JEG HAR LÆRT AT NOEN FAKTISK TROR JEG ER FOR FRI HASJ GRUNNET FORRIGE VIDEOBLOGG. 

Det er jeg ikke altså. Det skal jeg snakke litt mer om i et innlegg siden. 


 

NR 3: JEG HAR LÆRT AT NOEN VIL TIL EVIG TID LA SEG PROVOSERE AV DE MERKELIGSTE TING.

Denne uka har Fotballfrues postgravide mage atter en gang skapt mediahassle ut av proposjoner. Dama er flott og vil vise det fram, noen er sånn og noen er sånn, ække det ålreit det da? Plis slutt med drapstrusler for bar mage på Instagram? Det er en merkelig, verbal heksebrenning av et slag å holde på med det der. Det som er så fint med internett er alle mulighetene til å blokkere alt du ikke vil se, i motsetning til i virkeligheten hvor du må ha en snor du kan dra skylappene på plass med hver gang du ser noe provoserende og er redd du skal miste fullstendig kontroll og lire av deg noen dummingfraser. Kutt ut. 


Jeg skal bære deg, barn av Freia, barn av Nidar, barn av Maarud, barn av Coca Cola Company, barn av multikulturelle karbohydrater frem til jeg ikke lenger elsker dere som mine egne, med andre ord til evig tid. 

 

NR 4: JEG HAR LÆRT EN ANNEN DIMENSJON AV SAMTALE I HÅNLIG TONEFALL.

Er jeg på fest, og du, totalt ukjent for meg, kommer bort til meg med et fårete smil, et nedlatende blikk og en promille i ca hundreoghælvete og sier "skal du BLOGGE om detta a?"  i en så syrlig, grim drittungetone at jeg ikke veit om jeg skal dra til deg and make you cry med de bittesmå, svake nevene mine eller ruske deg i håret og gi deg en kjærlighet på pinne så er det jo vitterlig i dette øyeblikket jeg kan kalle meg anerkjent blogger da!!! Så SELVFØLGELIG SKAL JEG BLOGGE OM DETTA, din elskverdige mannebass som lot meg føle meg som kjendis for en kveld ILU<3

 

 

Livet er et lære, man skal alltid lære - Mayoo 2016