hits

februar 2018

5 TING JEG GLEDER MEG TIL I 2018

Vi er godt inne i det nye året, og litt planlegging rundt hva som skal skje før vi enda en gang møtes på treningssenteret og fornyer et 10 av 12 måneders støttemedlemskap i 2019, er på sin plass. For meg blir det big changes iløpet av året, da jeg blant annet skal gå fra å være en liten bygdefis med litt for brei dialekt og litt for dårlig klesstil, til å bli en urban storbybeboer. Det blir en stor forandring, men jeg føler meg redå!

En ting jeg IKKE gleder meg til: Få tilgang til MickeyD's i umiddelbar nærhet. Det blir den ultimate testen av viljestyrke.

For å booste motivasjonen litt og sette fokus på ting som forhåpentligvis blir kuli (kuli er et ord som er innafor etter den derre "Kjartan, dette synes ikke pappa er no særlig kuli"-reklamen, så veit dere DET), tenkte jeg å liste opp 5 ting jeg gleder meg til som skal skje i 2018! Og da starter jeg, kanskje ikke så overraskende, med

NR 1: Å flytte til Oslo. 

Det er helt ok å være bygdis, og jeg liker det. Som dere veit (som vi ultramegastore bloggere pleier å skrive, fordi alle som leser dette har selvfølgelig tatt en bachelor i "Juliafrikas liv og virke") så er min største drøm å ha min egen alpakkafarm med 78 alpakkaer, 16 høner og en haug av fosterdyr fra Dyrebeskyttelsen som kan løpe fritt og ha det godt på min Disney-inspirerte drømmegård. Men et lite avbrekk med litt såkalt "Urban etikette-opplæring" ved noen års opphold i Oslo, det tror jeg kanskje kan være en lur idè, så jeg ikke blir helt redneck-Craycray heller.

Det er viktig å la seg selv få et innblikk i forskjellige kulturer, og man skal ikke se bortifra at jeg om et års tid kommer til å legge ut sånne fancy, lyse, feelgood-bilder fra cafeer på Aker Brygge som alle bloggere er dritflinke til å fikse bortsett fra meg. Men, det kreves nok litt trening for det der, og det er dessverre ingen High end-bakerier langs Lågen her i hvittingfoss som jeg har fått øvd meg på. Men til sommeren skal den harde treningen begynne! Wax on, wax off! Blitz on, blitz off?? 

Bedre skills med møkkagreipet enn med kameraet, enn så lenge.

NR 2: Å bo for meg selv. 

Altså. Jeg synes det er MEGAKOS å bo sammen med mamma. Men når man allerede har bodd en stund utenfor barndomsheimen, for så å flytte tilbake, er det liksom ikke like stas lenger å be med seg venninner eller dates "opp på rommet sitt". Og jada, den her hører jo tett sammen med punktet over, men ei helt egen inngangsdør skal bli ganske digg. Julls residence aka 10 kvadrat med studenthybel skal bli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice. 

Hade mømi! Nå tar jeg med meg kjeledressen, pakker småsakene mine i et par plastposer og starter på voksenlivet! Snx! 

NR 3: Å være student. 

Det er ålreit å være privatist i kanskje den første måneden man er det. Etter det er man stort sett bare drittlei og savner å se folk. Derfor gleder jeg meg meeegamasse til å krype ut av eremitthula mi og inn i et studentmiljø igjen! #FADDERUKAFTW #RUSSETIDAALLOVERAGAIN #FLEREHÆSJTÆGGERMEDIRONISKDISTANSE

Å jadda ya know it, her kommer atter en gang det bildet jeg ALLTID bruker for å illustrere min egen fyllesjuke. 

NR 4: Countryfestivalen. 

Åh, mæææn, feelgoodfeelingsa popper opp og gjør det helt forbanna nydelig å vasse til knea i gjørme med gummistøvler og sommerkjole. Det finnes utvilsomt mange gode argumenter for at dette er Norges mest harry gathering (kanskje bortsett fra Gatebil eller?), men herreguuuud så fantastisk gøy. Og selvsagt et føkkings nirvana for alle oss som liker countrymusikk da. Og sexy menn med cowboyhatt. 

rodeo cowboy
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

LA MEG BLI MED INTO THE SUNSET PLIS

NR 5: New York. 

Planen er å reise en tur til USA i oktober med mømi og co! Tenk, når jeg kanskje såvidt begynner å komme over det verste kultursjokket jeg får av å flytte fra Hvittingfoss til Oslo, skal jeg altså eksponeres for storbyen over alle storbyer bare sånn uten videre. Greit at vi har god tid til å forberede oss da. Ellers hadde jeg fort vekk kanskje fått litt kuer-og-jorder-abstinenser vil jeg tro. Men det blir bra! 

New York day 1: OOTD. 

 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

 

SEKS FORDELER VED Å VÆRE SINGEL PÅ VALENTINES DAY

I fjor var faktisk den første valentines dayen jeg hadde kjæreste, noen gang. I år er jeg atter en gang singel og free, ikke en jævla kjeft har bedt meg på så mye som en grandis, men det er like greit; jeg er på føkkings slankern uansett. Så her blir det grinefilm, grønnsaker og dip for alle penga. Bare pepre meg med snaps med håndholding, altfor dyre middager og roseblader på senga hvis dere vil; jeg er opptatt med å se lyst på frihetens goder. I fjor (ja, til tross for at jeg hadde kjæreste) listet jeg opp seks fordeler ved å være singel på Valentines day. I år har jeg børstet støvet av dem og får gleden av å gosse meg med dem selv, så jeg tenkte jeg skulle dele dem med dere i dag! Jeg veit jo at det ikke BARE er jeg (selv om det kanskje føles sånn på antall hearts og roser som florerer i SoMe akkurat nå) som er singel i dag, så jeg synes vi skal gi oss et realt klapp på skuldra og tenke det atte veit du hva, det er faktisk ikke så gæærnt å ha senga helt for seg sjæl heller. Kjør benefits! 

 

  • DU SLIPPER Å FØLE DEG TVUNGET UT PÅ MIDDAG OG KINO PÅ ÅRETS TRAVLESTE DAG PÅ RESTAURANTER OG KINOER 

Ok, jeg VEIT ikke om det er akkurat årets travleste dag på restauranter og kinoer, men jeg tror det. Så det å slippe å stå ørten timer i kø for å se en dårlig romantisk komedie mens du gomler ekkelt hjertegodteri og må sitte i en skikkelig awkward posisjon fordi du føler at du MÅ sitte i armkroken til kjæresten din selv om armlenet på kinostolen stikker deg mellom ribbeina dine, det må jo værra litt ålreit. 

  • DU SLIPPER FORVENTNINGSPRESSET RUNDT SEX 

Ok, hva gjør du egentlig om du for eksempel akkurat er ferdig med mensen, kun har hatt tilgang på litt for store OB-er og dermed er skikkelig sår i hele slufsa, men kjæresten din ligger naken i et hav av roseblader på senga di når du kommer hjem fra jobb, men håndjern rundt håndledda og telys på nattbordet? Jeg håper seff at du takker høflig nei og at kjæresten din viser full forståelse for dette, men det gjør jo litt vondt i hjerterota å skuffe noen som har gjort en så flott innsats for romantikken. Som singel kan du legge deg i ditt eget rosebad og halvsove med sjokkis og fifty shades på laptopen istedet. DIGG

hotel room with big bed and red flowers
Licensed from: senkaya / yayimages.com

 

  • DU FÅR ALL TRØSTEMATEN FOR DEG SJÆL 

Man har faktisk lov til å spise hva faen man vil som singel på valentines day. Man kan putte en grandis i ovnen og le av alle som får servert en fancy middag som sikkert SER fin ut, men som, lets be honest, sikkert smaker høgg. Etter at grandisen er fortært kan man ta fram tolitern med tress-is og spise rett fra boksen. Med èn skje. Og èn skje only. 

  • DU SPARER PENGER 

Ingen roser må kjøpes. Ingen handling ( i hvert fall ikke med andre enn din egen pleasure i hodet) på kondomeriet er nødvendig. Ingen fancy middag, som nevnt. Ingen halvkleine, "romantiske" aktiviteter må finansieres. Gratulerer! 

  • DU KAN FINNE PÅ ANDRE, MER NYTTIGE TING 

Det er SKIKKELIG tabu å for eksempel jobbe ekstra på valentines, eller å si sånne ting som "jeg må bare svare på noen mailer", "jeg må bare skrive en artikkel", eller "jeg må bare *et eller annet som har med jobb å gjøre* før vi kan se på den grinefilmen". Er du singel kan du bruke valentines day på å få ting gjort!! Vær litt produktiv da, menneske. 

Happy Single Awareness Day! in Pink and Purple
Licensed from: PixBox / yayimages.com

 

  • DU KAN FORBEDRE FORHOLDET MED ANDRE SINGLE VENNER OG VENNINNER

Be inn på singelkveld og kos dere med skadefryd for hverandres misery. Neida, ikke gjør det, men drikk vin og feir at dere er superdigge og at dere klarer dere HELT FINT uten en "bedre" halvdel. For det gjør dere faktisk, dere gjør det jo alle andre dager ellers i året, så det er vel egentlig strengt tatt ganske unødvendig å føle seg så ensom på valentines day. Det er tross alt opprinnelig en dag for å minnes en forferdelig massakre i 1929, så alt det med love hearts og nussing er skapt av folk som vil tjene penger. Tenk på dere sjæl som for smarte til å la dere påvirke av denne galskapen av kommersielle lurerier, og le av alle kjæresteparene som dilter fra butikk til butikk som hjertefortærende zombier. 

 

Happy valentines day folkens. KOS DERE, både single og kjærestepar. Det er litt koselig også, da. Med denna kjærleiken. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

JEG LAR BORRET GÅ!!

Ok, så jeg jinksa tydeligvis det der med null hull og greier ved å skrive på bloggen at jeg aldri har hatt det før rett før jeg dro til tannlegen. For gjett hvem som har fått fylling av tann og tømming av konto i dag a. 

Etter å ha postet innlegget på morgenen i dag, vandret jeg lykkelig og uvitende av sted mot tannlegekontoret. Solen skinte, snøen som jeg forbanna meg over i går lå som et vakkert, hvitt teppe over bygda, og alt var egentlig ganske fint. Jeg har aldri vært spesielt redd eller stressa for å gå til tannlegen tidligere, antakeligvis fordi det aldri har vært noen problemer med gebisset mitt heller. Men i dag skulle altså alt endre seg. 

Audience goes GASP!! 

For bare noen minutter senere skulle jeg altså sitte i den merkelig formede tannlegestolen, med avhørslampa i trynet, fire hender ruslende med ting og tang i kjeften min, og en tannlege som sa: "Vi bør nok fikse dette hullet, Julia". 

Jeg ble jo selvfølgelig livredd, da jeg for det første ikke ante hva det egentlig ville si, og for det andre fordi jeg ikke klarte å få den Wesensteen-sketsjen ut av hodet. Du veit, den derre "JEG LAR BORRET GÅ!! VOLVO SONETTE HAR SEKS FORGASSERE!!" - greia. Du skjønner hvilken jeg mener. Tenk om tannlegen har lest bloggen min, og er uenig i noe jeg har skrevet? Tenk om hun er sinna fordi jeg har utsatt timen så mange ganger?? Kommer jeg i det hele tatt til å ha tenner igjen når jeg er ferdig her???

Tannlegen beroliget meg med at dette var standard prosedyre, og at jeg ville få bedøvelse. Da tenkte jeg kanskje at de hadde en slags bedøvende krem eller noe de ville kline på tanna eller noe, men neida, hun dro fram en sprøyte så lang og svær at jeg hakke sett makan siden Ålesund brant si (som er en av de mest brukte eksemplene for virkemiddelet "overdrivelse" i tekster på barneskolen). Den satte hun oppi tannkjøttet mitt mens jeg fikk beskjed av assistenten om å puste med nesa, noe jeg gjorde så til de grader at jeg ble litt svimmel, helt til sprøyta var ute igjen. 

Da bedøvelsen først begynte å virke, var resten av behandlingen grei skuring. Det er jo alltids litt ekkelt å høre på alle de motorsag-aktige lydene på intrumentene de holder på med inni der, men hadde det ikke vært for dem tror jeg faktisk at jeg kunne sovna der jeg satt. Men, bedøvelsen gjorde meg såpass nummen i halve trynet at jeg var redd jeg ville begynne å sikle fælt hvis jeg ikke konsentrerte meg om å ha det litt under kontroll. 

Da jeg var ferdig takket jeg pent for meg, betalte de 1995 kronene det kosta å få det gjort, vandret avgårde og så meg aldri tilbake. Alle partene på det kontoret visste at denne tannlegetimen var long overdue, da jeg har utsatt det hver måned i over et halvt år nå, og kommer sannsynligvis til å gjøre dette også ved neste innkalling. Så jadda. #Priorities

Det er etter å ha lira av seg blogginnlegg som dette at jeg tenker at det virkelig er viktig at jeg har denne bloggen for å opplyse folket om hva som foregår i mitt liv. For mer uunværlig kunnskap enn den som omhandler mine tannlegebesøk finnes vel strengt tatt ikke. Så værsågod for det. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

EN FREMMED ROTENDE I KJEFTEN MIN

Jeg har hatt så hekta på den derre fragle-sangen de siste dagene. Du veit, den derre "kom og synge en sang! Leke gjør vi DAGEN LAAAANG osv". Det er kjempeirriterende, og man blir helt ør i hodet av den. Og det er ikke første gangen. Det svitsjer ofte mellom den, Harry Potter-introen og div reklamesanger. Også den sangen som Radioresepsjonen synger hver gang noen nevner Mitsubishi. Måtte google hvordan man skrev det. Men det går bra. 

Jeg skal til tannlegen i dag. Jeg gruer meg ikke like mye til å la en fremmed pirke, dirke og rote inne i kjeften min som det jeg gruer meg til regninga, men jeg håper og tror at det skal gå bra. Da jeg var liten pleide jeg å få små lykketroll av tannlegen når jeg var ferdig. Det gjorde jeg forøvrig både hos tannlegen og hos legen. Perioden hvor jeg "ble for stor" til å få dem, husker jeg at var vondt og forvirrende, faktisk. Noen ganger tok de frem esken med lykketrollene i og lot meg velge et, noen ganger ikke. Jeg håper de har satt en klarere grense nå, for det der var faktisk ganske lite kuli. #JegVilALLTIDHaLykketroll

Uansett, så er jeg jo ganske flink til å pusse tenna og alt det der, og har faktisk aldri hatt et eneste hull. Skriv det ned i historiebøkene folkens. ALDRI skal stå med kursiv. 

At The Dentist
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

Når det er sagt har jeg aldri sitti og SMILT sånn som det der i den forbanna tannlegestolen da. 

Jeg har utsatt denne tannlegetimen hver måned i sikkert over et halvt år nå, så jeg veit jo at det er på tide å ta en sjekk, men det ER en ganske kjip og kjedelig ting å bruke penger på. Dessuten er det liksom en tap-tap-situasjon, for hvis de sjekker ståa og alt er good, så er det jo fort vekk en tusenlapp rett ut av vinduet bare for å få bekrefta, liksom, og hvis alt IKKE er good...da er det fort vekk vesentlig mye mer. Men sånn er livet, kanke BARE bruke casha på kinderegg og liv i Candy Crush heller. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

UKAS: TINDER, IRRITASJONSMOMENT, DATE ++++

UKAS OI!: Shiiiiet, man kunne jo faktisk søke på studier fra og med tirsdag!! Det er sjukt mæn. Jeg har ikke peiling på hva jeg vil søke heller, så blir en del kron og mynt-kast de neste to månedene ja. Jaja, er jo bare hele føkkings framtida som står på spill her. Jaujau. 

UKAS TINDER: Etter relativt kort tid på tinder, begynner jeg å se meg litt lei på alle de som ikke har noe annet enn et "hei" og et "skjer" å komme med for å sparke igang en samtale. Da dette atter engang skjedde meg her forleden, gikk det dessverre utover denne ene matchen ganske hardt. Hørte ikke noe mer fra HAN, for å si det sånn. Og det skjønner jeg jo. Sorry for det. 

 

UKAS IRRITASJONSMOMENT: Jeg og mamma var ute og feiret morsdagen i går, noe som selvfølgelig var veldig hyggis. Det er alltid hyggis å være med mamma, og å kunne kombinere favorittmennesket med et restaurantbesøk måtte jo nesten bli 10 av 10. Men. 

Vi bestilte oss en slags vanlig huskostmiddag hver, fikk servert et par alkoholfrie, snertne drinker som var en del av restaurantens "morsdagspakke", og satt oss pent for å vente. Og vi venta.

Og venta. Sippa til mocktailsene våre. 

Og venta litt til. 

Vi vurderte å gå for å si fra til servitøren etter at det hadde gått en halvtime. Men grunnet det faktum at vi begge er helt skada konfliktsky, så ble vi altså sittende istedet. 

Også venta vi. 

Og venta. 

Da vi omsider hadde venta i litt over en time, kom kokken ut, klappet i henda sine så fiskefettet på kokkehanskene hans flagret avgårde og gjorde mammas briller doggete og seige, og annonserte at "MATEN ER SNART KLAR! :D".

Inni hodene våre kikka vi på ham med svarte øyne, og skrek ut at "WHAT THE HELL MÆÆN, HU DU JU TINK JU AR?!?!? VI HÆVV BIN VÆITING FÅR ÅVER AN AUOR, ÆND VI AR HØNGRY!! SÅ VI VILL GÅW TO THE BENSINSTÆSJEN INSTEDD, ÆND BAY A HAMBURGER! BAY FELISHA!!" mens ute i den virkelige verden nikket vi bare smilende og mumlet "hehe, så fint, takk". 

Så, etter å ha venta enda litt til etter det, så fikk vi omsider maten vår da. Og den var god. 

Chef has a migraine, emotional portrait on a white background
Licensed from: Labunskiy K. / yayimages.com

Må ha skjedd noe på kjøkkenet væ. 

 

UKAS MEMO TIL MEG SELV: De blå, selvlysende blekksprutene i Japan trenger ikke nevnes ved HVER eneste mulige anledning, Julia. 

UKAS DRITT: Snø, opp til vinduet i annen etasje har kommet som et jævla rasstappregn. Jeg måka som en gud i dag, da, det skal jeg ha. Underboobsvetta var REAL da jeg var ferdig ass. Jadda. 

OOTD: Kjeledress ya know it. 

 

UKAS DIGG: Jeg har ommøblert på det såkalte "rommet" mitt (føler meg alltid jævlig kul når jeg kan be med folk opp på "rommet mitt". Man avvenner seg fort med det så fort man får flytta ut, ska jæ si ræ, meeeeeeeen det blir nok koselig au, dette neste halvåret. Ænivæi, så har jeg fått meg ei riktig så koselig litta hjemmekontor-krok, hvor jeg har både korktavle OG den falske IKEA-planta mi. Så detta MÅ jo bli bra, tenker jeg da. 

UKAS DATE: Var obviously daten jeg og mamma hadde på morsdagen, til tross for flagrende fiskefett på brillene hennes, synkende blodsukker og økt irritasjon over at det går an å bruke halvannen time på å få servert en vanlig middag. Vi hadde det veldig hyggelig, vi fikk gratis drikke fordi vi hadde blitt påtvunget denne ekstra ventetiden som tok oss med på en reise tilbake til huleboertiden, og virkelig gjorde at vi fikk kjenne på basisinstinktene våre som skrek til oss at det virket smartere å dra ut på jakt etter småvilt og krypdyr nå i snøværet, enn å vente på å få servert noe her ved dette bordet. Så koselig ble det. 

 

Vi blogges. 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

ALLE DISSE DAGENE MED RENNARÆV

Nå sitter jeg altså her på do, for ørtende gang i dag.

(Glemte å ta med kameraet inn hit, dessverre. Derfor dette fullstendig urelaterte selfiet.)

Tankene svever av sted, forlater kroppen min i takt med noe som føles som alt jeg har spist siden jeg kom til verden den solfylte aprildagen i seksognitti. Hvor lenge blir jeg nødt til å sitte her, tro? Så lenge skruene i porselenet holder? Det føles i alle fall som om jeg ikke bør forlate dette badet på en stund.

Men hvor lenge er egentlig «en stund»?

Jeg veit jo allerede at alle disse dagene som kommer og går er selve livet, men hvor mange av disse passerende døgna skal gå til spille grunnet rennaræv? Det blir spennende å se. Jeg er takknemlig for at vi har varmekabler på badet nå. Mine ben har allerede oppnådd en slags følelsesløs tilstand, og jeg hører deres stille skrik etter hjelp. «Bruk oss, Julia! Vi har sovnet! Reis deg fra denne forbaskede stasjonen for avføringens kollektivtrafikk nå!» Varmekablene gjør følelsen hakket mer behagelig...men ikke så mye.

Beklager, ben.

Jeg rister litt i dem i et labert forsøk på å vekke dem fra den ubehagelige zombietilværelsen. Det er ikke trygt å reise seg helt ennå.

 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

VELTE KUER OG HØRE PÅ HELLBILLIES

Her er et lite hei fra gulvet, slik bloggere flest gjøre': 

 Etter en hard helg, og en hel mandag brukt kun til restitusjon på sofaen og ikke noe annet, er det omsider tirsdag og hverda'n igjen.  Jeg skal på jobb i ettermiddag, og før det tenkte jeg at jeg skulle lese litt tysk. Kan nesten ikke møte opp på eksamen og ikke kunne si noe annet enn "hehe, ich nicht verstehe, aber ich habe eine Katze!". Så hvis noen veit om noen dritsmarte måter å lære seg tysk som privatist på, så plis fortell meg. 

In other news: jeg søkte på studentboliger i går!! Litt seint seff, men herregud så ålreit om jeg faktisk hadde fått en av dem. Da hadde jeg sluppet alt det der evinnelige maset med å finne seg hybel i Oslo på egenhånd, og det hadde vært megadigg. Jeg gleder meg veldig til studentlivet i Oslo, og selv om jeg må innfinne meg med tanken om å gjøre litt andre ting i helgene enn å velte kuer og høre på Hellbillies, så tror jeg at litt storbyliv blir bra for den vesle, urutinerte bondetampen jeg jo er. Misforstå meg rett, det er mange fordeler ved å bo landlig til, og min største drøm her i livet er å eie en svær alpakkafarm med drømmemannen på et sted langt utafor sivilisasjonen, men FØØØKK så ålreit det skal bli å kunne gå ut døra og faktisk se litt folk også.

Nå skal jeg bare spise disse to fantastisk danderte bugnende knekkebrøda med Philadelphia og paprika: 

 

Også skal jeg ta med meg en kaffekopp (og sikkert et par brownies fra lørdagen. De er forbanna gode og jeg kommer ikke til å klare å la være.), sette meg oppe ved pulten min og dra fram litt Deutsch. Jippi hurra omg. ICH HABE EINE KATZE! 

Vi blogges. 

ps: Jeg har faktisk aldri velta en ku i mitt liv altså. Men hører ganske mye på Hellbillies da.

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

 

VIXEN I FELLESKJØPET-KJOLE

Herregud, denne helga har vært rar. 

Det startet på lørdag, med mammas 50-årslag. Det var en veldig koselig, morsom og fin feiring, mamma hadde det toppers, og folk blei litt på drua. Meg sjæl inkludert. Vel vitende om at jeg skulle på Vixen dagen etter, men fullstendig blotta for selvinnsikt hva min alkoholtoleranse angår. Derfor skal jeg si deg det var litt av en busstur innover til hovedstaden den ettermiddagen. Jeg og venninna mi Anette, som jeg var så heldig å få ha med meg, hadde heldigvis plassert oss strategisk til i nærheten av doen på bussen da, så det var jo litt flaks. Så mens Anette tok seg en liten, harmonisk formiddagslur for å lade opp til kveldens event, sprang jeg frem og tilbake mellom setet mitt og dassen for å spy. 

Da vi endelig kom frem til Oslo, bar det straka vegen til Mickey D's. Jeg hadde jo ikke akkurat så veldig matlyst, men jeg fikk i meg noen isbiter og noen fries, og sakte men sikkert gjorde dette formen min bedre og bedre. 

Lysere tider. 

Omsider var vi altså klare for vors. Så vi vandra bort på Grand, fant squaden vår, og hadde det megafett. Og når vi snakker om megafete ting: 

Ja, jeg poster det samma bildet to ganger i samma innlegg, fordi jeg bare MÅ. 

Anettes felleskjøpet-kjole høsta komplimenter under hele prisutdelingen, og på kanskje-ikke-så-veldig-subtilt vis viste den at det er kult, lov og stilig å være seg sjæl og ikke noe annet - også blant influencere. For mange av oss (føles litt cocky å skrive "oss", men jæjæ, shitt ævv)  er faktisk det, og mange av de kuleste folka jeg veit om i bransjen fikk priser i går. Folk som står for nettopp dèt; å værra den man er. Det fantastisk fine ved å værra sin egen flue og fly sjæl, men samtidig å være sitt ansvar bevisst. Jeg har egentlig ikke behov for å si noe mer rundt akkurat det der med alt styret rundt Vixen, utover å henvise til Malin Nesvolls kronikk, Peter Pappahjertes innlegg om saken, og Kristin Gjelsviks takketale i går. Og selvfølgelig skryte enda litt mer av hvor jævlig kul venninna mi er. 

Framsnakk, humor, sunne verdier. La folk værra folk. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

 

 

DET STØRSTE BLÅMERKET JEG HAR HATT

Hej! 

Siden sist har både spist sjokolade, OG hilst på charter-Svein. Ergo er to av nyttårsforsettene allerede gått ad dundas. Bøtt what kænn ju du! 

Iløpet av januar har det skjedd en del, faktisk. I starten av måneden skulle jeg blant annet prøve meg på noe så strabasiøst som å gå ut døra. Dette var selvsagt en litt vel komplisert oppgave for meg, og jeg endte opp med å ski  i noe smelta snø i gangen, og tok imot meg sjæl med armen min, som landa rett på dørlista. Endte opp med å se sånn her ut: 

Ganske bra greier, hæ?? Jadda. 

Endre ting jeg har funnet ut er at jeg har begynt å like kaffe, at jeg hater tinder, og at Bama putter vaskekte GRASS i babyleaf-mixen sin. Så det er jo kult. 

 

Så neida, jada, ville bare si hei jeg da. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER