hits

JEG LAR BORRET GÅ!!

Ok, så jeg jinksa tydeligvis det der med null hull og greier ved å skrive på bloggen at jeg aldri har hatt det før rett før jeg dro til tannlegen. For gjett hvem som har fått fylling av tann og tømming av konto i dag a. 

Etter å ha postet innlegget på morgenen i dag, vandret jeg lykkelig og uvitende av sted mot tannlegekontoret. Solen skinte, snøen som jeg forbanna meg over i går lå som et vakkert, hvitt teppe over bygda, og alt var egentlig ganske fint. Jeg har aldri vært spesielt redd eller stressa for å gå til tannlegen tidligere, antakeligvis fordi det aldri har vært noen problemer med gebisset mitt heller. Men i dag skulle altså alt endre seg. 

Audience goes GASP!! 

For bare noen minutter senere skulle jeg altså sitte i den merkelig formede tannlegestolen, med avhørslampa i trynet, fire hender ruslende med ting og tang i kjeften min, og en tannlege som sa: "Vi bør nok fikse dette hullet, Julia". 

Jeg ble jo selvfølgelig livredd, da jeg for det første ikke ante hva det egentlig ville si, og for det andre fordi jeg ikke klarte å få den Wesensteen-sketsjen ut av hodet. Du veit, den derre "JEG LAR BORRET GÅ!! VOLVO SONETTE HAR SEKS FORGASSERE!!" - greia. Du skjønner hvilken jeg mener. Tenk om tannlegen har lest bloggen min, og er uenig i noe jeg har skrevet? Tenk om hun er sinna fordi jeg har utsatt timen så mange ganger?? Kommer jeg i det hele tatt til å ha tenner igjen når jeg er ferdig her???

Tannlegen beroliget meg med at dette var standard prosedyre, og at jeg ville få bedøvelse. Da tenkte jeg kanskje at de hadde en slags bedøvende krem eller noe de ville kline på tanna eller noe, men neida, hun dro fram en sprøyte så lang og svær at jeg hakke sett makan siden Ålesund brant si (som er en av de mest brukte eksemplene for virkemiddelet "overdrivelse" i tekster på barneskolen). Den satte hun oppi tannkjøttet mitt mens jeg fikk beskjed av assistenten om å puste med nesa, noe jeg gjorde så til de grader at jeg ble litt svimmel, helt til sprøyta var ute igjen. 

Da bedøvelsen først begynte å virke, var resten av behandlingen grei skuring. Det er jo alltids litt ekkelt å høre på alle de motorsag-aktige lydene på intrumentene de holder på med inni der, men hadde det ikke vært for dem tror jeg faktisk at jeg kunne sovna der jeg satt. Men, bedøvelsen gjorde meg såpass nummen i halve trynet at jeg var redd jeg ville begynne å sikle fælt hvis jeg ikke konsentrerte meg om å ha det litt under kontroll. 

Da jeg var ferdig takket jeg pent for meg, betalte de 1995 kronene det kosta å få det gjort, vandret avgårde og så meg aldri tilbake. Alle partene på det kontoret visste at denne tannlegetimen var long overdue, da jeg har utsatt det hver måned i over et halvt år nå, og kommer sannsynligvis til å gjøre dette også ved neste innkalling. Så jadda. #Priorities

Det er etter å ha lira av seg blogginnlegg som dette at jeg tenker at det virkelig er viktig at jeg har denne bloggen for å opplyse folket om hva som foregår i mitt liv. For mer uunværlig kunnskap enn den som omhandler mine tannlegebesøk finnes vel strengt tatt ikke. Så værsågod for det. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

8 kommentarer

haha! du er fantastisk i formuleringen din!! :D

I r l i n: Tuuuusen takk! Stalka akkurat bloggen din, ELSKER HÅRET DITT PÅ HEADEREN?? Kjempestilig!!

He he he. Håper det tross alt - og på tross av, gikk bra :-))

Jernbanefrua..: Haha, det gikk heldigvis bra! B-)

Hahaha!😂 Jeg dævver av den skrivinga di!😂 Håper alt er greit etter tenna er fiksa! Og ønsker deg en fin dag videre😄

Chillpadda!: Tuuuusen takk! Tenna er på plass nå, og alt er good B-) Fin dag til deg også!

HAHAHAHAH jeg elsker dette innlegget

Helena Westergren: <33

Skriv en ny kommentar