hits

EN FREMMED ROTENDE I KJEFTEN MIN

Jeg har hatt så hekta på den derre fragle-sangen de siste dagene. Du veit, den derre "kom og synge en sang! Leke gjør vi DAGEN LAAAANG osv". Det er kjempeirriterende, og man blir helt ør i hodet av den. Og det er ikke første gangen. Det svitsjer ofte mellom den, Harry Potter-introen og div reklamesanger. Også den sangen som Radioresepsjonen synger hver gang noen nevner Mitsubishi. Måtte google hvordan man skrev det. Men det går bra. 

Jeg skal til tannlegen i dag. Jeg gruer meg ikke like mye til å la en fremmed pirke, dirke og rote inne i kjeften min som det jeg gruer meg til regninga, men jeg håper og tror at det skal gå bra. Da jeg var liten pleide jeg å få små lykketroll av tannlegen når jeg var ferdig. Det gjorde jeg forøvrig både hos tannlegen og hos legen. Perioden hvor jeg "ble for stor" til å få dem, husker jeg at var vondt og forvirrende, faktisk. Noen ganger tok de frem esken med lykketrollene i og lot meg velge et, noen ganger ikke. Jeg håper de har satt en klarere grense nå, for det der var faktisk ganske lite kuli. #JegVilALLTIDHaLykketroll

Uansett, så er jeg jo ganske flink til å pusse tenna og alt det der, og har faktisk aldri hatt et eneste hull. Skriv det ned i historiebøkene folkens. ALDRI skal stå med kursiv. 

At The Dentist
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

Når det er sagt har jeg aldri sitti og SMILT sånn som det der i den forbanna tannlegestolen da. 

Jeg har utsatt denne tannlegetimen hver måned i sikkert over et halvt år nå, så jeg veit jo at det er på tide å ta en sjekk, men det ER en ganske kjip og kjedelig ting å bruke penger på. Dessuten er det liksom en tap-tap-situasjon, for hvis de sjekker ståa og alt er good, så er det jo fort vekk en tusenlapp rett ut av vinduet bare for å få bekrefta, liksom, og hvis alt IKKE er good...da er det fort vekk vesentlig mye mer. Men sånn er livet, kanke BARE bruke casha på kinderegg og liv i Candy Crush heller. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

2 kommentarer

Ah, da har vi nesten samme sang på hinnen for tiden, bare at jeg har "Ulovlig" av/ med TIX og Moberg. Føler de sangene har mye til felles, for liksom i Fragle-sangen så synger de om at de vil synge og leke hele dagen lang, og jeg føler egentlig at det er det man vil i sangen "Ulovlig" også. Hør på den, og du vil si deg evig enig.

Håper forresten det går greit hos tannlegen, både med tanke på "behaget" under selve besøket, og det etter med tanke på det øko-no-mo-is-ke!

PS: Vi har enda ikke video-samtalen, men jeg syns du er steike kul for det!

Aylar Von Kuklinski: Hahaha, skal sjekke den ut!!

Skriv en ny kommentar