hits

UKAS: TINDER, IRRITASJONSMOMENT, DATE ++++

UKAS OI!: Shiiiiet, man kunne jo faktisk søke på studier fra og med tirsdag!! Det er sjukt mæn. Jeg har ikke peiling på hva jeg vil søke heller, så blir en del kron og mynt-kast de neste to månedene ja. Jaja, er jo bare hele føkkings framtida som står på spill her. Jaujau. 

UKAS TINDER: Etter relativt kort tid på tinder, begynner jeg å se meg litt lei på alle de som ikke har noe annet enn et "hei" og et "skjer" å komme med for å sparke igang en samtale. Da dette atter engang skjedde meg her forleden, gikk det dessverre utover denne ene matchen ganske hardt. Hørte ikke noe mer fra HAN, for å si det sånn. Og det skjønner jeg jo. Sorry for det. 

 

UKAS IRRITASJONSMOMENT: Jeg og mamma var ute og feiret morsdagen i går, noe som selvfølgelig var veldig hyggis. Det er alltid hyggis å være med mamma, og å kunne kombinere favorittmennesket med et restaurantbesøk måtte jo nesten bli 10 av 10. Men. 

Vi bestilte oss en slags vanlig huskostmiddag hver, fikk servert et par alkoholfrie, snertne drinker som var en del av restaurantens "morsdagspakke", og satt oss pent for å vente. Og vi venta.

Og venta. Sippa til mocktailsene våre. 

Og venta litt til. 

Vi vurderte å gå for å si fra til servitøren etter at det hadde gått en halvtime. Men grunnet det faktum at vi begge er helt skada konfliktsky, så ble vi altså sittende istedet. 

Også venta vi. 

Og venta. 

Da vi omsider hadde venta i litt over en time, kom kokken ut, klappet i henda sine så fiskefettet på kokkehanskene hans flagret avgårde og gjorde mammas briller doggete og seige, og annonserte at "MATEN ER SNART KLAR! :D".

Inni hodene våre kikka vi på ham med svarte øyne, og skrek ut at "WHAT THE HELL MÆÆN, HU DU JU TINK JU AR?!?!? VI HÆVV BIN VÆITING FÅR ÅVER AN AUOR, ÆND VI AR HØNGRY!! SÅ VI VILL GÅW TO THE BENSINSTÆSJEN INSTEDD, ÆND BAY A HAMBURGER! BAY FELISHA!!" mens ute i den virkelige verden nikket vi bare smilende og mumlet "hehe, så fint, takk". 

Så, etter å ha venta enda litt til etter det, så fikk vi omsider maten vår da. Og den var god. 

Chef has a migraine, emotional portrait on a white background
Licensed from: Labunskiy K. / yayimages.com

Må ha skjedd noe på kjøkkenet væ. 

 

UKAS MEMO TIL MEG SELV: De blå, selvlysende blekksprutene i Japan trenger ikke nevnes ved HVER eneste mulige anledning, Julia. 

UKAS DRITT: Snø, opp til vinduet i annen etasje har kommet som et jævla rasstappregn. Jeg måka som en gud i dag, da, det skal jeg ha. Underboobsvetta var REAL da jeg var ferdig ass. Jadda. 

OOTD: Kjeledress ya know it. 

 

UKAS DIGG: Jeg har ommøblert på det såkalte "rommet" mitt (føler meg alltid jævlig kul når jeg kan be med folk opp på "rommet mitt". Man avvenner seg fort med det så fort man får flytta ut, ska jæ si ræ, meeeeeeeen det blir nok koselig au, dette neste halvåret. Ænivæi, så har jeg fått meg ei riktig så koselig litta hjemmekontor-krok, hvor jeg har både korktavle OG den falske IKEA-planta mi. Så detta MÅ jo bli bra, tenker jeg da. 

UKAS DATE: Var obviously daten jeg og mamma hadde på morsdagen, til tross for flagrende fiskefett på brillene hennes, synkende blodsukker og økt irritasjon over at det går an å bruke halvannen time på å få servert en vanlig middag. Vi hadde det veldig hyggelig, vi fikk gratis drikke fordi vi hadde blitt påtvunget denne ekstra ventetiden som tok oss med på en reise tilbake til huleboertiden, og virkelig gjorde at vi fikk kjenne på basisinstinktene våre som skrek til oss at det virket smartere å dra ut på jakt etter småvilt og krypdyr nå i snøværet, enn å vente på å få servert noe her ved dette bordet. Så koselig ble det. 

 

Vi blogges. 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

3 kommentarer

Er sååå irriterende når man blir sittende lenge å vente. Jeg er skikkelig konfliktsky når der gjelder sånt. Haha. Kos deg idag :)

Maiken: Hahah, ja! Man går liksom fra vanlig gjest til hardcore food critic også; for når man først har fått maten for seint, så kan du banne på at du finner noe feil med den også, bare for gi seg selv rett til å være litt ekstra irritert, hahah!

Vel, folk skriver ihvertfall "skjer?" til deg etter at du har skrevet hei. Jeg får som regel bare "hei", eller ikke en gang det xD

Folk er visst ikke så opptatt av å svare lengre. Nei, jeg sier som mine besteforeldre ville sagt i sålens stund (ps: ingen av de har vært skomakere, av hva jeg vet): Det var bedre tider før.

Skriv en ny kommentar