hits

VELTE KUER OG HØRE PÅ HELLBILLIES

Her er et lite hei fra gulvet, slik bloggere flest gjøre': 

 Etter en hard helg, og en hel mandag brukt kun til restitusjon på sofaen og ikke noe annet, er det omsider tirsdag og hverda'n igjen.  Jeg skal på jobb i ettermiddag, og før det tenkte jeg at jeg skulle lese litt tysk. Kan nesten ikke møte opp på eksamen og ikke kunne si noe annet enn "hehe, ich nicht verstehe, aber ich habe eine Katze!". Så hvis noen veit om noen dritsmarte måter å lære seg tysk som privatist på, så plis fortell meg. 

In other news: jeg søkte på studentboliger i går!! Litt seint seff, men herregud så ålreit om jeg faktisk hadde fått en av dem. Da hadde jeg sluppet alt det der evinnelige maset med å finne seg hybel i Oslo på egenhånd, og det hadde vært megadigg. Jeg gleder meg veldig til studentlivet i Oslo, og selv om jeg må innfinne meg med tanken om å gjøre litt andre ting i helgene enn å velte kuer og høre på Hellbillies, så tror jeg at litt storbyliv blir bra for den vesle, urutinerte bondetampen jeg jo er. Misforstå meg rett, det er mange fordeler ved å bo landlig til, og min største drøm her i livet er å eie en svær alpakkafarm med drømmemannen på et sted langt utafor sivilisasjonen, men FØØØKK så ålreit det skal bli å kunne gå ut døra og faktisk se litt folk også.

Nå skal jeg bare spise disse to fantastisk danderte bugnende knekkebrøda med Philadelphia og paprika: 

 

Også skal jeg ta med meg en kaffekopp (og sikkert et par brownies fra lørdagen. De er forbanna gode og jeg kommer ikke til å klare å la være.), sette meg oppe ved pulten min og dra fram litt Deutsch. Jippi hurra omg. ICH HABE EINE KATZE! 

Vi blogges. 

ps: Jeg har faktisk aldri velta en ku i mitt liv altså. Men hører ganske mye på Hellbillies da.

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

 

Én kommentar

Wow! - Snakk om multispråklig innlegg da gitt, litt norsk, litt engelsk, og jammen litt tysk også! Jeg er mektig imponert. :)

Håper du får svar fra en av de studentboligene du har søkt på, og får en av de. Det tror jeg nemlig at du fortjener.

Og du, siden du er en av mine absolutte favoritter her inne for tiden så skal jeg fortelle deg hva jeg drømte i natt: Jeg drømte at jeg møtte Jens Stoltenberg, og fikk tatt en selfie! xD

Skriv en ny kommentar