hits

VIXEN I FELLESKJØPET-KJOLE

Herregud, denne helga har vært rar. 

Det startet på lørdag, med mammas 50-årslag. Det var en veldig koselig, morsom og fin feiring, mamma hadde det toppers, og folk blei litt på drua. Meg sjæl inkludert. Vel vitende om at jeg skulle på Vixen dagen etter, men fullstendig blotta for selvinnsikt hva min alkoholtoleranse angår. Derfor skal jeg si deg det var litt av en busstur innover til hovedstaden den ettermiddagen. Jeg og venninna mi Anette, som jeg var så heldig å få ha med meg, hadde heldigvis plassert oss strategisk til i nærheten av doen på bussen da, så det var jo litt flaks. Så mens Anette tok seg en liten, harmonisk formiddagslur for å lade opp til kveldens event, sprang jeg frem og tilbake mellom setet mitt og dassen for å spy. 

Da vi endelig kom frem til Oslo, bar det straka vegen til Mickey D's. Jeg hadde jo ikke akkurat så veldig matlyst, men jeg fikk i meg noen isbiter og noen fries, og sakte men sikkert gjorde dette formen min bedre og bedre. 

Lysere tider. 

Omsider var vi altså klare for vors. Så vi vandra bort på Grand, fant squaden vår, og hadde det megafett. Og når vi snakker om megafete ting: 

Ja, jeg poster det samma bildet to ganger i samma innlegg, fordi jeg bare MÅ. 

Anettes felleskjøpet-kjole høsta komplimenter under hele prisutdelingen, og på kanskje-ikke-så-veldig-subtilt vis viste den at det er kult, lov og stilig å være seg sjæl og ikke noe annet - også blant influencere. For mange av oss (føles litt cocky å skrive "oss", men jæjæ, shitt ævv)  er faktisk det, og mange av de kuleste folka jeg veit om i bransjen fikk priser i går. Folk som står for nettopp dèt; å værra den man er. Det fantastisk fine ved å værra sin egen flue og fly sjæl, men samtidig å være sitt ansvar bevisst. Jeg har egentlig ikke behov for å si noe mer rundt akkurat det der med alt styret rundt Vixen, utover å henvise til Malin Nesvolls kronikk, Peter Pappahjertes innlegg om saken, og Kristin Gjelsviks takketale i går. Og selvfølgelig skryte enda litt mer av hvor jævlig kul venninna mi er. 

Framsnakk, humor, sunne verdier. La folk værra folk. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER 

 

 

 

3 kommentarer

Oh LOL!: Jeg vet VELDIG godt hvordan det er med de såkalte "grensene". Selvinnsikt tror jeg igrunn at jeg har ganske bra med. Men akkurat når det kommer til å begrense meg er jeg absolutt moden for forbedringer på en del felt. Riktignok så er ikke disse feltene alkohol da jeg enda "har til gode" å drikke meg full, men sånn bortsett fra det så føler jeg at jeg kan si at jeg skjønner hvordan det er.

Festlige bilder btw! ^^ As always.

Aylar Von Kuklinski: Hahaha, godt å høre at jeg ikke er aleine!

så artige bilder!

Skriv en ny kommentar