hits

MINE MÅL FOR 2018

Vi er nesten en uke inn i det nye året nå, og jeg har omsider fått somla meg til å sette meg ned og konstruere noen nyttårsforsetter. Etter å aldri ha klart å gjennomføre så mye som et eneste nyttårsforsett i hele mitt liv, er det jo desto større grunn til å prøve i år, mener jeg. Jeg har ikke akkurat viljestyrken til en toppidrettsutøver, og konsepter som "trening" og "øving", som jo ofte blir en del av disse nyttårsforsettene, er skremmende territorium for meg. Hvis idrettsstjerner er hoppende delfiner, haier eller spekkhoggere som reiser rundt i alle salgs farvann og er badass og kule og hopper opp av vannet, danser rundt omkring og jakter med største innlevelse på byttene sine, så er jeg mer den derre slamsugeren av en dyptvannsfisk som ligner på en krysning mellom dinosaur og skittent gulvteppe, med ei litta lyspære hengende i en ståltråd festa i panna mi. Men jeg skal prøve likevel! 

 

NR 1: Få dobbelthakeinstagrammen min opp og gå igjen. 

Det ble en lengre pause nå på slutten av året, og sånt går ikke. For de som ikke veit det har jeg en egen instagram dedikert til dobbelthaka mi, som jeg startet i sommer. Dette var med intensjon om å gå ned litt i vekt, og endre livsstilen liksom da. Siden det første bildet ble lagt ut har jeg gått ned åtte kilo, for så å gå opp ti igjen, så hurra for DET. Nailed it. Ænivæi, så er jeg i alle fall så smått i gang igjen nå, og i år har jeg valgt å ekspandere litt ved å legge ut andre bilder i tillegg, blant annet av maten jeg fører i meg. På den måten blir jeg kanskje litt mer motivert til å variere litt mer, og ikke minst dreven på å dandere da. Kanskje jeg kan bli profesjonell danderer når året er omme. 

Hvis du vil følge med på åssen dette går, samt se dobbelthaka mi i feeden din hver eneste dag, kan du følge meg HER. 

NR 2: Se på flere naturdokumentarer.

Det er så sjeldent jeg liksom tar meg tid til det, men herreGUD så deilige de dokumentarseriene til David Attenborororororogh er. Noe av det beste jeg veit er hver gang det dukker på en skapning jeg aldri har sett før på skjermen, som jeg kan fascinere meg over i lang tid etterpå. 

Det aller beste scenarioet: David Attenboorurrourourouourgh, bestemor på besøk og litt vin. Bestemor og jeg er ganske like når det kommer til å bli amazed av rare ting, så jeg håper at hun vil bli med på det sammen med meg. 

Jellyfish
Licensed from: nicousnake / yayimages.com

 

NR 3: Male mer. 

Jeg har ganske nylig, etter MANGE år hvor jeg aldri har rørt en malepensel, begynt å surre litt med det igjen. Så når 2018 er over skal jeg, Julia Friberg aka Juliafrika, som forøvrig er et bloggnavn jeg angrer mer og mer på ettersom årene går, bli den nye Picasso. Eller Munch, eller Terje Rønnes

 

NR 4: Blogge mer. 

I 2017 skrev jeg 218 innlegg her på bloggen. Dette skal toppes i 2018, og jeg skal prøve så godt jeg kan å gjøre ære på kontrakten jeg fikk hos Side2 i 2017. 

 

NR 5: Starte året med en hvit måned og godtestopp.

I januar tror jeg at fokuset skal være på jobb, trening og lesing. Starte året right osvosv, ikke sant. Dessuten blir den første helga i februar relativt hard på den fronten, med min kjære mors 50-årslag den 3. februar (#grøftefylla), og Vixen den 4., hvor jeg ikke ser noe annen utvei enn å drikke meg til mot, skal jeg i det hele tatt tørre å reise. Du kan forresten stemme på meg hver tolvte time frem til 15. januar i kategorien Årets Gullpenn her, sånn bare for å subtilt si deeeeet da. Hiho. 

NR 6: Stå på mine siste eksamener nå til Våren, og flytte til Oslo for å studere. 

Åh Mai Gådd, nå er det faktisk bare et halvt år til vesle, dumme meg skal flytte inn til hovedstaden og ta høyere utdanning. Det gleder jeg meg masse til. 

 

 

Det er lista så langt, men kjenner jeg meg sjæl rett kommer jeg til å bruke resten av januar på å sette opp flere punkter, for så å la hele notatet støve bort og glemmes fullstendig innen snøen går. Men som sagt; jeg prøver likevel! 

Vi blogges B-) 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER - Stem på dine favorittbloggere i Vixen HER

Og ja, la oss for guds skyld avslutte med et sånt "viser bare halve ansiktet"-selfie. Jaja. Den leppestiften er JÆVLIG lekker da.

 

 

15 kommentarer

ahaha kjempe kule mål! Er helt enig med mål nor 1! Det er mitt ønske ahhaaha

Nå må vi være saklige her! Jeg begynner:

Jeg har nå stemt på deg til årets gullpenn, det skulle pokkern meg bare mangle!

Jeg stemmer på Martine i en annen kategori, hun var tross alt naboen min som småtass.

Nå har jeg sagt det høyt og tydelig så dere ikke begynner å dra hverandre i håret, klype hverandre i magen eller slå så forferdelig mye.

Det er sånn det blir! Mamma har talt!

JULIE WINGE: <3 <3 <3 <3

Var noen ganske flotte og interessante mål du hadde satt deg selv her. Men du, jeg har ET spørsmål til deg her og nå: Hvorfor angrer du på "Juliafrika"-navnet?

Aylar Von Kuklinski: Hahahh, fordi det var en korttenkt pun jeg plutselig dro sammen på et tog på vei til et sted, og humret mildt idèt jeg forsto at store deler av navnet mitt kunne innsettes i denne setningen. Nå derimot, skulle jeg kanskje ønske at jeg hadde noe litt kulere --_--

Ahhhh, ENDELIG noen andre som digger Sir Attenborough!!! Fantastisk :) Også megaimponert over hvor gullpenn du faktisk har. Er ikke mange som skriver så interessant at de kan spankulere inn i solnedgangen med 68(tror jeg) - ordssetninger! Gleder meg til 2018 og alle eminentuse leseropplevelse hos deg :) hæppi nyttår og hæppi gullpenn.

Kristin: HAHAHA, magisk, tusen takk <3333

Detta får du til!😄 Jeg stemmer og stemmer for denna gullpennen for harde livet her! Er så ivrig at jeg sitter å trøkker en time før det har gått tolv timer😂

Chillpadda!: Hahaha, tusen takk for støtta, Chili!!<3

Ble så glad da jeg så du var igang med både insta og blogg igjen!

Camilla: Tusen takk<3

Du klarer allt du vill,så go for IT girl😁

Jeg elsker å male å som deg drømmer jeg om å bli en picaso😁

Lurer på om du tjener penger på bloggen? Har veldig lyst å satse på blogging, men nyskjerrig på hvor høyt du må være på listen og hvor mange lesere du må ha daglig for å tjene litt. Hvordan blir du kontaktet evnt.. Setter stooor pris på svar :)

Skriv en ny kommentar