hits

DERE GJØR MEG RØD I FLETTA

Ok, først og fremst: tusen trillioner takk for all den gode responsen på gårsdagens innlegg! Jeg måtte nesten gå og ta meg et eple for å ikke bli for høy på pæra si #HUMORINI.

Veldig, veldig gøy at så mange hadde lyst til å stemme på meg, sånt blir jeg helt rød i fletta av, men det veit dere jo, for jeg blir jo gjerne rød i fletta av det meste. Husk at dere også kan stemme flere ganger, hver tolvte time frem til 15. Januar! Jeg sjæl har blant annet stemt på Line aka Supporterfrue i kategorien «årets stjerneskudd» fordi den dama blir råere og råere for hvert innlegg jeg leser inne hos henne, og har bytta på å stemme på henne, Malin Nesvoll, Kona Til og Pappahjerte i Folkets favoritt-kategorien. Herregudane så mye bra folk å velge i. Så, hvorfor dere i prinsippet skulle velge å stemme på meg er jo et mysterium på lik linje med Bermudatriangelet, Da Vinci-koden og hvordan NRK-konseptet «minutt for minutt» kan være av verken interesse eller profitt for noen, men hvis dere vil stemme så gjøres det i alle fall her på Vixens hjemmeside, enten det er på meg eller noen av de andre. Mitt navn finner du under kategorien «Årets gullpenn», og jeg blir seff megaglad for hver eneste stemme <3333

Ænivæi. Planen denne søndagsmorgenen er egentlig bare å trøkke i meg et par risboller, se om det går noe romantisk julekomedie på TV som det går an å grine litt til, før jeg tar en tur til Oslo seinere i dag.

Jeg blir litt stressa av tanken på storbyen nå i julestria, jeg er tross alt ikke vant til å se så mye mennesker på én gang. Her i bygda er vi jo så få og så folkesky at vi har delt shoppingtida broderlig imellom oss, og har en halvtime om dagen hver i butikken slik at vi skal slippe å se hverandre. Interaksjonen med kassamenneskene er tøff, men vi prøver jo å få mumla frem et «hmm» og et nikk bare sånn for å anerkjenne at de eksisterer.

Neida. Bygda er best<3

Men nå rota jeg meg helt bort her. Sånn helt på tampen har jeg behov for å klage litt over det faktum at leppene mine har blitt så tørre og såre nå at jeg nesten ikke orker å smile, de er så tørre at jeg tror de kommer til å ta fyr hvert øyeblikk og det gjør meg litt engstelig. Noen som veit om noe som river litt mer enn en sånn vanlig lepomadegreie?

Uansett så ønsker jeg dere alle en fortreffelig søndag videre, med eller uten oppsprukne lepper, og at dere husker på at det er viktig å chille litt også nå i førjulstida, og ikke bare stresse med surkål og adventsstaker.

Vi blogges!

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

2 kommentarer

Mentholatum er gull for tørre lepper! Jeg bruker ikke annet!😄

Leppomade blir du avhengig av vettu.Tørre lepper er vanlig på vinteren så bruk litt olivenolje av den fine fete sorten på leppene du. Ikke så mye kyssing med såre lepper for da sliter du dem ut 😂 og du vet skjegg og bart..........no,no,no

Olivenolje 👍 God Jul Julia 💓💓💓🌹

Skriv en ny kommentar