hits

JEG ER SEMIFINALIST I ÅRETS GULLPENN!

15.12.2017 - 22:06 10 kommentarer

HEIII!!! <3 

Siden sist har det skjedd mye. Det har blitt ganske mange store forandringer på kort tid, og det har gjort det litt vanskelig for meg å få til å blogge. For det første har jeg blitt singel, og har blitt nødt til å flytte hjem til Hvittingfoss igjen. Det er selvfølgelig en kjip greie å gå gjennom, men det går bedre nå, og jeg har det bra! For det andre har jeg fått meg en ny jobb som jeg akkurat har begynt i, og som jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt i. For det tredje har alt dette vært midt oppe i eksamensperioden, men nå er den også overstått, og det er seff forbanna digg! Det har gått greit til tross for min massive kjærlighet til prokrastinasjon, og jeg er egentlig ganske on track og klar for juleferie. Men alt det der kan vi skrives om seinere. 

FOR ASSÅ. Det jeg vil snakke om nå, er BARE DeT SjUkEsTe GrEIeNE!! Det er sjukere enn at noen typer blekkspruter formerer seg ved å rive av seg penisen sin og kaste den til hunnblekkspruten så hun kan klare seg sjæl: 

JEG ER SEMIFINALIST I ÅRETS GULLPENN!!! 

Jeg kom faktisk over den lista ved en tilfeldighet på feeden min, uten å egentlig ane noe om at dette var noe som skulle slippes nå. Så jeg bladde meg nedover da, kikka på navnene og ante fred og ingen fare lizzzzzom, helt til jeg kommer ned til kategorien "Årets Gullpenn", og ser mitt eget navn. HAHAHA WHAT? 

Det er selvfølgelig en fair sjans for at det hele er en skrivefeil, men fytti, jeg er MEGASTOLT, glad og ydmyk, for det betyr at det er flere enn mamma og bestemor som faktisk har stemt på meg. Og DET er så SJUKT. 

Og fytti, for et selskap jeg er i???? De som er nominert i Årets gullpenn i tillegg til meg er Tusvik & Tønne, Pappahjerte, Supporterfrue, Kristin Gjelsvik, Gisle Agledahl, June Holm, Snillegucci, Anette Marie Antonsen, og Ulrikke Falch, samtlige av dem helt fantastiske folk og influencere, og folk jeg ser opp til. Jeg har jo såpass med selvinnsikt at jeg skjønner at det blir vanskelig å skulle slå ut noen av disse folka, men når jeg først er på lista (som jeg kommer til å leve LENGE på i seg sjæl), så må jeg jo nesten gjøre som de store gjør: nemlig å bare sånn helt subtilt fortelle dere fantastiske folka som gidder å henge her inne til tross for all røringa mi, at dersom dere mener at jeg fortjener det, så kan dere stemme på meg her.  Bla deg ned blant kategoriene, og når du finner Årets Gullpenn, så finner du navnet mitt under der. Du finner selvsagt også alle de andre navnene, og ettersom samtlige av dem har utmerka seg, gjort det dritbra og på generell basis bare er helt forbanna bra mennesker, så lover jeg å ikke bli fornærma i det hele tatt dersom du velger å stemme på èn av dem. Du kan stemme èn gang hver tolvte time frem til 

 

Dere har vært med meg på noen av de kuleste tinga jeg noen gang har opplevd, og dere har vært der gjennom det absolutt jævligste. Dere har vært så fantastisk fine gjennom alt det der. Jeg har fått så mye støtte og gode ord fra dere, og det har betydd, og betyr fortsatt veldig mye for meg å vite at jeg "ikke er aleine". Så nå vil jeg egentlig bare takke masse masse for dèt, for deres egne historier som dere har delt med meg, for hver eneste kommentar og for at dere er så forbanna kule og morsomme og rare og fine. 

Asså, nå veit ikke jeg normen rundt det å bli semifinalist i en Vixen-kategori, kanskje det er teit å bli så ivrig og rørt og sippete, men herregud...det var gøy, synes jeg. Tusen takk. <3 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

"HÆ, står det JULIA Friberg?? Nei nå asså Jull, nå må du på med brillene dine vesla"

 

 

 

10 kommentarer

Unagi

15.12.2017 kl.22:22

Stemt på deg min lille kulepenn😙

juliafrika

15.12.2017 kl.22:26

Unagi: Smask! :*

covfefe

15.12.2017 kl.23:01

Du er rå, deg digger jeg:)

juliafrika

15.12.2017 kl.23:03

covfefe: Tusen takk!! ELSKER bloggnavnet ditt :'D

Chillpadda!

15.12.2017 kl.23:09

Åååh, så koselig å høre fra deg igjen!😍 Håper alt er bra med deg! Stemmer selvfølgelig!❤

Marthe

16.12.2017 kl.09:02

Da har min stemme godt til deg julia❤️

Sparing

16.12.2017 kl.11:10

Oh, alt skjer på engang-perioder er utmattende. Lykke til med det som er moro, og stor klem for det som er kjipt. <3 Veldig glad for å finne innlegg fra deg i feeden min igjen :D Og gullpenn! Mucho grattislini! Helt perfekt det, og i mine øyne burde du selvfølgelig bare lage plass i skrivebordsskuffen(?) til den med en gang.

Emilie Helle

16.12.2017 kl.14:05

Gratulerer så mye :D

S

16.12.2017 kl.17:39

Legg gullpennen under dobbelthaka om du vinner!

Atle

17.12.2017 kl.09:41

Jeg stemte jo på deg jeg da :-))

Skriv en ny kommentar