hits

ÆÆÆSJ!!!

16.11.2017 - 18:29 4 kommentarer

Hei bloggis! Nå sitter jeg hjemme i senga mi hos mamma og ser omtrent sånn her ut: 

 

Jeg har to eksamener om en uke, og sitter altså her i senga og skal prøve å lese litt til dem. Det er selvfølgelig helt morbid og horribelt kjedelig, men sånn skal visst pensum være, har jeg hørt. 

In other news, så har jeg SWAP-deal hos Telenor og lurer veldig på hva slags mobil jeg skal swappe til nå. Trenger en med litt bedre kamera som dere ser, så jeg vurderer å gå over til Samsung til tross for å alltid ha vært en stødig Apple-gurl. Men røske meg tell, IPhone x har jeg ikke råd til i detta livet i alle fall, og dermed må de tøffe valga rett og slett taes. 

Ellers i dag så har jeg *trommevirvel* bært ved. Og når jeg endelig oppdaga at vi faktisk hadde en fungerende trillebår, så begynte jeg å trille ved istedet. Det var ålreit etter å ha båret ca ørten IKEA-bager fulle av ved fra garasjen til trammen på huset vårt, og dratt på meg kink i både nakke og armer og rygg og alt mulig. 

Hvis du ikke har gjetta det allerede så er livet mitt forferdelig innholdsrikt for tida. Lols.

Det var different times da jeg skrev dagbok for 10 år siden ass! Fant den igjen i dag og kikket litt i den, og innser at jeg var ganske så opptatt med både ditt og datt faktisk. Da hadde jeg masse å gjøre, samt mange sterke meninger, blant annet om det å ha kjæreste: 

...Men til tross for at jeg skrev det der i dagboka mi hadde jeg nok en liten crush på et par brukere på Hundeparken (Google it hvis den referansen er for snever, noe den mest sannsynlig er nå til dags). 

Følg med i neste, nervepirrende episode av "Julia gjør alt hun kan for å slippe å lese til eksamen" <3 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

4 kommentarer

nadoo

16.11.2017 kl.18:56

Om er ikke alltid man får gjort det man egentlig burde. Jeg setter ofte ut å begynner med noe annet når jeg leser til skolen. Men lykke til uansett :)

camillasliife

16.11.2017 kl.20:57

Så utrolig fin blogg du har! :D stå på videre!

MoKath

16.11.2017 kl.21:48

Masse lykke til på eksamen!

JULIE WINGE

16.11.2017 kl.23:31

Smask!!

Skriv en ny kommentar