hits

BLOGGMØTE, ULTRAFIOLETT DASS OG FEIL BUSS

27.10.2017 - 19:02 Ingen kommentarer

Nå har det blitt kvelden her, og selv om klokka bare er sju, så begynner jeg å bli rimelig klar for å legge meg. Sånn blir det nemlig når man velger å bli pensjonist mentalt i en alder av 21. Men jeg var jo oppe klokka 05:00 i dag da, for å rekke det bloggmøtet i Oslo jeg nevnte her tidligere!

Dette var et møte mellom oss Side2-bloggerne og Egmont, hvor de informerte oss litt om hvordan ting kom til å bli nå når de har kjøpt opp Nettavisen. Det var veldig interessant og spennende, så jeg håper det blir C00L å samarbeide med dem! Også var det jo seff veldig stas for meg, ca den minste bloggeren i rommet, å få hilse på alle de store. Jeg følte meg jo litt teit der jeg satt med fullstendig hårkrise under lua mi samt et litt halvveis gjennomført mascaradrag på vippene grunnet dårlig tid og lite tilstedeværende viljestyrke rundt det å la være å slumre på morgenen, blant alle disse spotless, flotte, fine folka, men det gikk bra. 

Business-Jull

Jeg var i Oslo et par timer før dette møtet begynte, i håp om at jeg skulle få litt god tid. Jeg var innom doen på Oslo S en liten tur, som jeg betalte 20 KRONER for å få lov til å tisse i, så det var jo en eksklusiv treat jeg unna meg da kan du si. Inni der er det ultrafiolett lys i hver bås, sånn at jeg ikke kan se blodårene mine. Det var ålreit. Raveparty, Oslo S, 20 kr, join a.

Etter å ha tissa vandret jeg avgårde. Ut av Oslo S, og ned der hvor trikkene går. Jeg hadde bestemt meg for hva slags rute jeg skulle gå for, og følte meg trygg på at jeg ville være fremme ved Egmonthuset ca halv ti. 

Men. 

Av en eller annen grunn hadde jeg fått for meg at majorstuen var det samme som Nydalen. Derfor satte jeg meg først på en buss (for trikk) oppover mot majorstuen. Etter hvert gikk det jo opp for meg at dette ikke var tilfelle, så da var det bare å kaste seg av bussen, Google mapse meg frem til hvor nærmeste buss til nydalen gikk fra, løpe dit, vente på ny buss, hive seg på, for så endelig å ankomme Egmonthuset sånn ca 10:01. Heldigvis hadde de ikke begynt enda da, så PJUH! 

Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å rekke skolen når jeg begynner i Oslo neste år. Jeg glemte til og med å knyte skoa mine i dag. 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar