hits

BLOND OG URBAN

27.10.2017 - 07:04 Ingen kommentarer

Klokka er i skrivende stund 06:47, og jeg sitter på toget på vei til Oslo. Jeg har Kenny Chesney på øret, en rosa bukse på beina og øyelokk som nesten ikke greier å holde seg oppe. 

In other news, så greide jeg å farge håret blondt i går!! 

Oooooog grunnen til at jeg har på meg lue er at det ble helt jævlig. Neida. Joda. Litt. Det er fortsatt en del oransje flekker og bittelitt lilla rundt omkring, dessuten datt det av en fair amount of tupper i prosessen. Men, det som er bra med det er at håret ble så kort at det nesten kun er extensionsene som synes når jeg har på meg denne lua, så det er jo en Pro på Pros & Cons-lista. 

Etter et møte i Oslo skal jeg møte vennen min Oddis <3 Det er lenge siden jeg har vært i byen nå, og det merker jeg at jeg kanskje ikke har så godt av. Jeg blir mer bondsk for hver dag som går, og snart veit jeg ikke forskjell på kaffe latte og mjælk rett fra kua, si. Derfor er det bra for meg med litt urbane impulser innimellom, så jeg ikke ender opp i et tømmerhus langt inne i skogen et sted med fire timer med spark til nærmeste butikk, og seks pinnsvin og et ekorn som selskap. Selv om jeg selvsagt ikke dømmer folk som velger den livsstilen der altså. Det høres jo egentlig helt topp ut. 

 

Vi blogges! 

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar