hits

DISSE TINGENE GOOGLER BLOGGERE MEST

25.10.2017 - 12:13 5 kommentarer

Hei bloggis!

Har du noen gang lurt på hva vi bloggere googler mest? Eller tror du vi bare bruker internett til å lire av oss svada og å shoppe på Nelly? Åh neida du. Vi er flinke til å tilegne oss kunnskap som er viktig for yrket vårt! Nå skal jeg avsløre litt av det i hvert fall jeg har googla mye etter at jeg begynte å blogge, og en del av det tror jeg mange andre bloggere også lurer mye på.

1: "Hvordan få kjæresten interessert i fotografi"

Et evig stress med outfits og infits og misfits både utendørs, innendørs og overalt ellers, det krever tålmodighet. Om bloggeres bedre halvdel i hvert fall blir litt interessert i foto så blir det kanskje LITT lettere å spørre, i hvert fall. Jeg har googla det sjæl, men jeg har ikke fått så mye ut av det. Skjegg sukker fortsatt tungt men samtykkende idèt jeg overrekker kameraet. 

2: "Hvordan finne sin mest fotogene vinkel"

Dette har jeg prøvd å finne ut av sjæl, kun for å oppdage at jeg ikke har noen fotogen vinkel. Jeg ser kanskje litt mindre ut som et misfarga hespetre i ca 147 grader nord tror jeg. Mhm. Jepp. 

Her er jeg fra det jeg kaller 147 grader nord, rett etter å ha googlet "er det lurt å vise hud, ha dobbelthake og fremstå som handy samtidig i et og samme blogginnlegg". Fikk ikke noe konkret svar, så jeg tok en råsjans. 

3: "Hvordan skriver man alikevel/likevel/allikevel/like vell)"

Herregud jeg googla detta mange ganger før det satt ass. Det riktige er forresten både allikevel og likevel. tror jeg. Jeg gjengir kun det google har fortalt, jeg har ingen master på feltet. 

4: "Tips til hva jeg kan blogge om" 

Skrivesperra sitter i deg som en sulten blodigle som bare suger alle livskraften ut av deg og gjør at du er i ferd med å gi opp hele bloggen. Men så redder lister lydende feks "100 things to blog about" deg med for eksempel nr 47: "write about something you want to write about". Supert! Det der satte VIRKELIG den kreative prosessen i gang! Takk internett!  

5: "Hvordan subtilt overtale venner og familie til å dele blogginnleggene mine på Facebook så jeg kan gå viral" 

Man vil jo ikke være en sånn plagsom sutrekjerring som sender melding på messenger til alle på vennelista og bare "pliiiiiiiiiiis lik og del det nye innlegget mitt da værsåværsåværsåværsåsnill<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333", så da må man jo selvsagt sjekke om det finnes noen slags psykologiske tricky triks for å lure hjernen til vennene dine til å TRO at de vil dele innlegget ditt, selv om de EGENTLIG ikke hadde tenkt til å gjøre det i utgangspunktet. Om du googler dette er jeg dog redd for at du får opp noe lignende "skriv gode innlegg du tror kan appellere til din målgruppe, så vil de like og dele". Og, la oss bare innse det; det er kanskje best å la det værra med det. For du ER plagsom om du maser om sånt. 

Heldigvis slipper jeg å mase så mye om det da, for mamma deler nesten alt jeg poster <3 glad i deg mamma! Husk å dele detta også når du er ferdig med å lese da!

6: "Rundt speil med lys rundt" 

Jeg TROR ca alle bloggere i verden har et sånt. Og jeg vil ha det jeg også. Nok om det. 

 

7: "Hvordan bruke litt mindre tid på å ta bilder av mat"

Det går mye tid til den slags når man skal få et knekkebrød med leverpostei til å se ut som en jævla michelindelikatesse. Jeg veit ikke om bloggere FAKTISK googler dette, men de burde kanskje gjøre det så de får litt mer fritid. Jeg husker for eksempel de ni timene jeg bruke for å få tatt dette bildet her:Kanskje ikke ni timer da. Men FOR lang tid. 

 

Som jeg sier; blogging er et avansert yrke. Vi har våre utfordringer vi også! 

Vi blogges.

Følg meg på Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

5 kommentarer

Observatør

25.10.2017 kl.22:25

Høres velkjent ut, en del av det da. ( Ikke for egen del, for jeg blogger ikke, men kjenner noen som..etc).

Du kunne sikkert tatt med litt til. Noe om hvordan få hele landet til å tro du tjener godt og er stinn av gryn når du egentlig går med dundrende underskudd og aldeles ikke er noen Sophie Elise eller MammatilMichelle eller Caroline Berg Eriksen, skatteetaten henger på deg for å få skatt for diverse du mottok og oppga på selvangivelsen, og tiden går mens du venter og håper på å tjene bra.

Jeg tror blogging er et slit for mange, egentlig. :)

Minrefleksjon

25.10.2017 kl.23:37

Mye forskjellig her ja. :p Haha jeg lo litt av det der med maten. Uff, jeg kunne aldri tatt bilder av mat. Mine brødskiver har en tendens til å se ut som et takras...

Minrefleksjon

25.10.2017 kl.23:37

Mye forskjellig her ja. :p Haha jeg lo litt av det der med maten. Uff, jeg kunne aldri tatt bilder av mat. Mine brødskiver har en tendens til å se ut som et takras...

Frode

26.10.2017 kl.07:36

Og nr.8 : Hele tiden tenka på om sin partner har hatt gift i maten din, kappet bremselangene på bilen, hatt giftslanger i undertøyskuffå, lagt en skorpion i arbeidsskornå, kommer til å kvela meg inatt når man sove, leid inn en leiemorder etc, etc ..

Fordi man i ett ubetenksomt øyeblikk kom til å benevne henne som Hangarskip, Queen of Darkness, Mother of Dragons, torpedobåt, skrekkinngytende vampyr, ondskapsfull general.. Etc, etc .. I ett blogginnlegg...

Sånn tilfeldigvis... På ein måte.. =D

Kostholdsbloggeren

26.10.2017 kl.09:30

Ettersom Google og Youtube har begynt å sensurere mer og mer, blir toppsakene deres mer og mer uviktige. F.eks. på youtbue så vil ikke nødvendigvis de videoene som trender faktisk være korrekt, men heller videoer som Youtube har bestemt de ønsker å fremme. Dessverre.

Skriv en ny kommentar