hits

UKAS...

12.09.2017 - 18:20 5 kommentarer

Siden det er tirsdag i dag, så passer det jo bra med et altfor forsinka "ukas ditt og datt"-innlegg. Jeg liker dem best når de er altfor forsinka. Jeg har ikke gjort så mye denne uka som har gått, men som alltid har jeg opplevd litt småtteri jeg kan kna ut såpass at det holder til et innlegg da. 

UKAS "HJELP MEG MAMMA": Jeg skulle stemme i går. Det var fire år siden første gang jeg stemte ever, og etter å ha tatt en siste valgomat for safety sake så dro jeg i vei mot byen for å gjøre min borgerplikt. Men på veien dit begynte jeg å bli forbanna nervøs. Jeg er ikke så god på å holde nerver i sjakk på generell basis, og blir stressa når jeg skal gjøre noe ukjent. Jeg er en av dem som øver meg på telefonsamtaler en halvtimes tid før jeg faktisk ringer og sånn. Nå som jeg har flytta passa det best for meg å stemme i Kongsberg fremfor i Hvittingfoss, noe som vil si noe helt forferdelig: Jeg måtte gjøre det uten mamma. For fire år siden sto mammaen min ved siden av meg i køen og beroliget meg, sørget for at jeg hadde med valgkortet og forklarte hvordan jeg skulle gjøre dette her. Denne gangen måtte jeg klare meg sjæl. Ikke hadde jeg med valgkortet heller, som den svima jeg er. Men da jeg først kom inn i valglokalet ble jeg losa flott igjennom, det greiene inne i avlukket var langt fra så forvirrende som jeg huska (det var jo tross alt bare å velge riktig lapp, kan du si, og brette den riktig), de ble ikke sinna på meg fordi jeg ikke hadde med meg valgkortet, og jeg var ferdig på null komma svisj. Pjuh! 

Klapp på skuldra til meg. 

 

UKAS SAMTALE: Jeg var innom GameStop her om dagen, og hver gang jeg er innom GameStop så går jeg rett bort til hylla med Kingdom Hearts i. Der står jeg en stund og drømmer meg bort mens jeg vurderer å kjøpe meg ps4 kun for det ene spillet sin skyld. Jeg er veldig glad i Kingdom hearts, men jeg er også veldig dårlig på navn og sånt. Så kom jeg i prat med han bak kassa da, og vi fant ut at vi var blodfans av KH begge to, noe som jeg synes er megaultrasupergøy da jeg ikke kjenner et eneste annet menneske som har spilt det før. Men det hadde han, og det virka som om han kunne alt som var å kunne i hele verden om det. Jeg blir alltid veldig glad når jeg får muligheten til å snakke om Kingdom Hearts med noen som er like glad i det som meg, og selv om jeg dreit meg ut skikkelig med at jeg glemte navnet på spillet og ikke ante hvem Leonard Nemoy var (jeg veit det nå fordi han schoola meg skikkelig), så synes det var så trivelig at nesten bare måtte skrive det her ass. Så hei til deg GameStop-mannen!! 

omg<3333333333333333333333333333 

 

UKAS STRUGGLE: Jeg prøver å gjøre meg sjæl blond igjen nå om dagen. Det har endt i et gingerorama med en ettervekst som kan gi deg sveiseblink. Noen som har noen tips eller? Jeg har bleika det to runder, og nå meg uansett ha litt pleiepause tror jeg, ellers kommer hele håret til å dette av. Fy fæsen life ass. Struggle. 

Magisk. 

UKAS KOSELIGE OG HYGGISE NYHET: Jeg og Skjegg feira ettårsdag på lørdag! Så han ordna i vei med fancy middag, roser og tente lys og hele pakka ass. Det var sjukt koselig <3 Jeg er glad for at han har holdt ut med meg i et helt år. Jeg er klar over at det er en prestasjon. 

Forholdet vårt oppsummert i et selfie. 

 

Så, det var ukas ukas! Vi blogges B-) 

 

Facebook HER - Instagram HER - Dobbelthakeinstagram HER

 

5 kommentarer

Atle Lundhaug

12.09.2017 kl.19:56

Han er en tålmodig mann sjegg.

juliafrika

12.09.2017 kl.19:59

Atle Lundhaug: det er sikkert og visst B-)

Den lille Pandaen c:

12.09.2017 kl.21:18

Gratulerer med 1 årsdag! og Kingdom Heart e såå kos! Du burde kjøpe det til PS4 det e er så verdt det!

juliafrika

12.09.2017 kl.23:56

Den lille Pandaen c:: tusen takk! Jaaa, jeg vurderer det sterkt altså!!

Den lille Pandaen c:

13.09.2017 kl.00:05

De har crash bandicoot der og, den er også bra!

Skriv en ny kommentar