hits

SLUTT Å KLE DEG SOM EN DASS JULIA

04.09.2017 - 13:29 2 kommentarer

Hei og hopp! 

I dag sitter jeg her i godstolen i stua og tenker på en del ting. Blant annet tenker jeg på hvordan det var å være en levende organisme i den tiden dinosaurer vandret rundt her på tellus, men rekker ikke tenke så mye på det før jeg innser at alle referanser jeg har lagret i hjernen som peker lengre tilbake enn andre verdenskrig er hentet fra Istid-filmene. Vurderer å ta opp igjen historiefaget. Jeg husker forresten at jeg lagde en egen sang til melodien "i'm yours" for å huske det som sto i kapittel 1 i historieboka. Den sangen husker jeg fortsatt, og takket være den kan jeg liste opp Homo habilis, Homo erectus, Homo Heidelbergensis, Homo Neandertalis og Homo Sapiens på rams i riktig rekkefølge. Dermed blir jo faktisk første del av dette avsnittet reinspikka løgn. Jeg er lystløgner nemlig. 

"Heihei visste du at brennmaneter er godt når du spiser dem rå, prøv det, hør på meg, se på knærne mine de er rare så jeg må nesten snakke sant her, prøv å spis brennmaneter da!!"

Ænivæi! Over til dagens lille poeng. I går satt jeg og Skjegg og pratet om løst og fast, sånn som vi gjerne gjør innimellom, ikke sant. Kjærester har jo en tendens til å prate litt sammen. Det er i hvert fall det jeg har lært på Gossip Girl, så jeg prøver å gjøre sånn som dem. Etterhvert kom vi inn på om det var noe vi mente at den andre kunne gjøre for å holde forholdet på topp, eller om vi hadde noen såkalte "klager" da, kan du si. Jeg tenkte meg om før jeg sa at han kanskje kunne kalle meg pus og sånn litt oftere samt se på disneyfilm med meg innimellom, men at utover det skulle jeg eventuelt sende klagene mine skriftlig via samboerskapsklagenemda. Da det var Skjegg sin tur tenkte han seg nøye om. Han nølte litt før han sa "Jeg synes det hadde vært veldig koselig om du kanskje hadde lyst til å pynte deg litt mer...eller i hvert fall ikke kle deg som en dass hele tida". 

Min første reaksjon var selvsagt ildrøde, dødelige flammer i øynene, feministnevene knyttet og hoggtenna på tørk. Men, så var det som om fashionlivet mitt det siste året passerte i revy foran øynene mine, og disse bildene fadet inn og ut av hjernen min...

 

Dette er ca hvert eneste "dagens outfit" jeg har lagt ut på bloggen siden jeg begynte å blogge. Det hører også med til historien at noen timer han sa dette hadde jeg gått i en altfor stor baggybukse, en altfor stor t-skjorte med looneytunes på samt joggesko som jeg bare hadde tatt sånn halvveis på, aka bare tråkka ned bakre del. Håret i en kjapp dott og ei lilla regnjakke over den loffer-aktige looken, og jeg var good to go. Jeg kan vel nesten ikke si noe annet enn følgende: Unnskyld, kjæresten min. Jeg er blotta for fashionsense, jeg gir litt for mye faen i hvordan folka på KIWI Lampeland synes jeg går kledd og jeg hater virkelig å ha på meg BH. Men jeg skal prøve å pynte meg litt mer noen ganger. For... jeg ser poenget ditt. 

 

Vi blogges, forhåpentligvis i litt finere klær <3 

Lik Juliafrika på Facebook her!

Instagram her

Dobbelthakeinstagram her

 

 

2 kommentarer

Atle

04.09.2017 kl.13:54

Er litt enig med skjegg jeg da ;-) sorry friend

juliafrika

04.09.2017 kl.14:08

Atle: Hahah, jeg skal skjerpe meg, jeg lover!

Skriv en ny kommentar