hits

2000 FØLGER DOBBELTHAKA MI

30.08.2017 - 13:28 3 kommentarer

Hei og hoppsann!! I dag er det hæla i taket og full rulle med Cava og Konfekt og alt mulig her, fordi: 

Dobbelthaka mi har fått 2000 følgere på Instagram!!! 

HVOR sjukt er egentlig ikke det? 

Julias_Chins er for de som ikke veit det en Instagram hvor jeg legger ut et bilde av dobbelthaka mi hver dag, i håp om at det kan motivere meg til å gå ned i vekt. Så langt har jeg gått ned åtte kilo, så det virker som det funker også, utrolig nok! 

Eller, egentlig er det ikke så veldig utrolig. Her er noen punkter som jeg tror gjør at det å ha en sånn insta er gull verdt for å holde motivasjonen oppe:

  • Jeg har fått meg en veldig koselig og støttende liten community på den instaen, og alle er så snille og hyggis atte fy. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger både på selve ideen, og rundt vektnedgangsprosessen. En heiagjeng som det er veldig ålreit asså!! 

  • Jeg følger jo også en del andre i samma båt som meg, som også prøver å gå ned i vekt/legge om livsstilen sin. Og ettersom jeg legger ut et bilde av haka hver eneste dag, betyr det også at jeg blar gjennom instafeeden hver eneste dag. Og der finner jeg alltid noen nye treningsøkter det går an å prøve, nye, spennende og sunne oppskrifter, motiverende peptalk-quotes og masse masse masse positivitet. Det er fôr for motivasjonen<333
  • Jeg blir jo også nødt til å se på dobbelthaka mi hver dag. Og den er veldig søt den altså, om jeg så skal si det sjæl, men den blir sikkert enda søtere når den slutter å sluke kinnbeina mine, ikke sant. 
  • Når jeg legger ut bilde av haka mi har jeg det moro. Det er kanskje det beste, at jeg kan humre for meg sjæl av mine egne dårlige vitser og teite selfies. Frontkameraet er en gudegave, folkens!! Og det handler jo også litt om å godta at man er som man er. Selv om man han lyst til å gå ned noen kilo og få seg en litt sunnere hverdag betyr ikke det at man må gå rundt og værra så forbanna misfornøyd hele tida, frem til man når målet sitt. 

 

Hvis du har lyst til å joine meg i dobbelthakekampen, så kan du følge meg på instagram her. Det er i det sosiale mediet jeg er mest aktiv nå om dagen for å sirre sånn, heh. 

Vi blogges! 

Lik Juliafrika på Facebook her

 

3 kommentarer

Atle

30.08.2017 kl.14:06

Der ser du hvor mange som er redd du skal slanke den bort jeg bruker lupe når jeg studerer bildene og får mardrømmer av at den blir mindre uffameg.

Ånei !!! Har du begynt med dagens outfit også nå 😂 dagrosdrakt og banjo 💓

juliafrika

30.08.2017 kl.18:27

Atle: hahaha!! Godt at det nå finnes plenty av bilder på Internett av dobbelthaka mi så vi kan mimre tilbake til den når jeg eventuelt ikke har den lenger! Stolt av outfitten min<3

H

31.08.2017 kl.17:26

Endelig en blogger som ikke er en rosa Barbie :) Keep up the good work !

Skriv en ny kommentar