hits

DEN VERSTE TRENINGSFORMEN EVER

24.08.2017 - 14:20 3 kommentarer

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Jeg har sykla i dag!! For første gang siden den forbanna sykkeldagen i sjetteklasse eller noe sånt. Jeg HATA å sykle da jeg var mindre, det var det VERSTE jeg visste, så etter endt sykkeldag var det slutt en gang for alle. Men så vokser man jo til da, og mange ting er ikke lenger som de var. Multer blir plutselig dritgodt, Bratz er ikke sååå kult lenger og det man ønsker seg aller mest i verden er plutselig ikke sparkesykkel og sko som blinker når man tramper lenger. 

Så jeg tenkte: "sykling kan jo ikke være SÅ ille, Julia. Du må ha bygd det opp i huet ditt alle disse åra, det er jo så mange som sykler overalt hele tiden, det må jo være litt gøy også". Så hemningsløst dum kan man altså være. Så jeg la i vei da. 

Kairo har pyramidene. Paris har Eiffeltårnet. Lampeland har en gigantisk spade. Æni

væi. Her er jeg altså ved den forbanna spaden da, som tok meg rundt 10 minutter å sykle til fra der jeg bor. Da var jeg så forbanna over hvor kjipt det var å sykle allerede, at jeg bestemte meg for å snu. For fytti grisen, så JÆVLIG. 

Mens jeg tråkka meg bortover gangveien i Svene tenkte jeg på Edvald Boasson Hagen, og den gjengen der. De som sykler Frankrike på tvers og på langs og alt mulig, og når de har gjort det èn gang så gjør de det faen meg IGJEN neste år. Nei. Ikke greit. 

Sykling er ikke for meg, det er i hvert fall sikkert. Da tar jeg jogging på mølla any day. Eller svømming eller skigåing eller boxing eller rulleskøyter eller crossfit eller zumba eller yoga eller whatever. MEN SYKLING???? NEINEINEINEINEINEI

Så. Det var dagens negativitetsbombe fra en slankende dobbelthakeinnehaver. Hvis du elsker å sykle så beundrer jeg deg og den typen menneske du er, for det finner jeg nærmest mytisk, på lik linje med nøkken, draugen og huldra. Så 100 streetcredz til deg for det, men jeg får hente credden fra andre places tror jeg. Ellers går det bra<3 

Vi blogges! 

Følg forresten min dobbelthakeslanking på instagram her! 

 

3 kommentarer

Jannicke Elnæs

24.08.2017 kl.14:45

haha! Du er ganske morsom :p

Atle

24.08.2017 kl.18:29

Du er jo helsprø du da 😂 Liker litt den dobbelthaka jeg da men 😉

Labbulf

24.08.2017 kl.20:40

Hva er egentlig greia her?

Skriv en ny kommentar