hits

KLIKKER AV MENSSMERTER NÅ

21.08.2017 - 11:50 6 kommentarer

HEI ALLE SAMMEN. 

Har du noen gang hatt en rabiesbefengt rotte gnagende på eggstokkene dine? Har du noen gang hatt to sumobrytere i livmoren med et godt tak rundt hver stokk, og som plutselig vrir dem opp som et vått håndkle hvert tiende minutt? Har underlivet ditt noen gang vært vert for OL i håndgranatkasting, hvor målskivene har vært eggstokkene og resten av livmoren er belagt med landminer? 

Det har mitt. 

throwback til happier times, både hårmessig og mensmessig. Jeg har for mange rotter kravlende oppi slufsa akkurat nå til at jeg orker å ta noe illustrasjonsfoto av hvor vondt jeg har det, så da benytter vi arkivet. Jepp.

Jeg veit ikke hvor menssmerter ligger på Tom Stangs liste over ting som er det vondeste i verden, men hvis gallesteiner er på førsteplass og ensomheten på fjerde, så tror jeg at menssmerter ligger et sted imellom de to. Jeg blir bare liggende i mitt eget vakuum av smerte og selvmedlidenhet resten av dagen tror jeg, så ikke regn med å se meg utafor døra i dag. Jeg er jo på slankern nå, så jeg kan ikke spise sjokolade heller (jeg spiste en nutrilett-sjokoladebar til frokost bare på grunn av det tynne, tynne laget med ordentlig sjokolade utapå det klissete halvekle greiene inni, wops der røyk sjansen for sponsing av dem i framtida, jaja det var synd. Sjokolade hjelper jo som kjent for alt her i verden, så det var godt så lenge det varte. Men, resten av dagen ser jeg ingen annen mulighet enn å se på gamle Disneyfilmer, lage meg en dip og hakke opp noe grønnsaker (fy faen folk som har menssmerter burde ikke gjøre sånt, de burde få massasje, pasta carbonara og sjokoladefontene levert på døra første dagen i syklusen hver eneste måned. Når jeg blir statsminister skal dette innføres ASAP). Også skal jeg ligge og sakte men sikkert råtne, lidende, blødende og forferdet over tingenes tilstand. For sånn er livet med menssmerter, og det kan ikke engang Knut Jørgen Røed Ødegaard glede seg over. Og han er glad for alt mulig rart. Knut <3 Jeg tror forresten jeg skal se på intervjuer med Knut istedenfor Disneyfilmer allikevel. 

Enda en throwback til happier times, både hårmessig og matmessig, si.

 

Vi blogges. 

Lik Juliafrika på Facebook her

Følg Julias dobbelthakeslanking på Instagram her!

 

6 kommentarer

A February Girl

21.08.2017 kl.15:41

Oh my! I feel your pain! Sliter heldigvis veldig lite med menssmerter i dag, men før jeg begynte på p-piller var det et mareritt hver måned. Og var det ikke smerter, skulle man tro at Niagra Falls hadde flytta inn, for det rant jo både foran, bak og alle andre steder :-p

Krysser fingrene for at smertene forsvinner fort!

Hanne

21.08.2017 kl.17:41

Fra Sengekontoret meldes det at du bør spise sjokolade og kun hodet på seigmenn, kutte ut nutri-produkter og alt annet med kunstig søtningsstoffer som lettbrus osv. Be Musekikker'n (gynekologen) sjekke om du har endometriose og kos deg med alt du har lyst på når kroppen herjes av smerter.

God klem og medfølelse herfra :-)

Anonym

22.08.2017 kl.11:54

Først og fremst vil jeg bare si at jeg digger deg, og bloggen din. Du er Rå!

Tenkte derfor å tipse deg om noe som virkelig har reddet meg. Nå vet ikke jeg om du har hørt om Naproxen før? Ville bare tipse deg om det, for det har hjulpet meg og flere andre jeg kjenner som har slitt med sterke menssmerter. Siden jeg fikk mensen har det vært et stooort problem å fungere de 2-3 første dagene, pga store smerter, høyt blodtap og syke humørsvingninger (vare virkelig helt udugelig, og tok meg ofte fri fra jobb/skole den første dagen), helt til jeg prøvde Naproxen; det eneste som har hjulpet meg av alle mulige kjerringråd og medisiner. Finnes reseptfritt på apoteket :) Et lite utdrag fra felleskatalogen:

"Naproxen Mylan er et smertestillende, febernedsettende og betennelsesdempende middel.

Enterotabletter: Et drasjelag som ikke løses av magesyren gjør at enterotabletten først går i oppløsning i tarmen.

Brukes ved revmatoid artritt (leddgikt) hos voksne og barn, Bekhterevs sykdom (ryggradsstivhet), slitasjegikt (artrose). Akutte betennelsestilstander i muskler og skjelett, f.eks. seneskjedebetennelse, betennelse i sene eller leddhinne. Dessuten ved menstruasjonssmerter og akutte anfall av urinsyregikt (podagra). Legemidlet kan også brukes for å redusere blodtapet ved store menstruelle blødninger som følge av spiralbruk eller annet."

Kristin

23.08.2017 kl.01:16

Føler med deg!!!

Før jeg begynte på pillen hadde jeg så vondt at jeg kastet opp og i tillegg fikk magesjau. Var handicappet i en uke hver måned. Totalt udugelig til annet enn å ligge i fosterstilling under dyna med varmepose på magen.

Etter noen år på pillen har jeg lært et triks som gjør at jeg slipper hele greia. Jeg hopper over den uken som enten er pilleløs eller er sukkerpiller (kommer an på om det er et 21 pillebrett eller 28 pillebrett). Jeg hopper rett og slett over hele mensen. Helt fantastisk!! (Jeg har bestemt meg for lenge siden at barn er ike for meg, og da gjør det ingenting å jukse sier legen)

Hang in there, og gjør som flere andre sier her, spis akkurat det du vil, la slankern være slanker denne uken!!

Chillpadda

24.08.2017 kl.15:00

Mensensmerter er noe av det teiteste som finnes! Sliter veldig med det selv. De tre første dagene lå jeg i fosterstilling og kasta opp! Følte meg faktisk helt ubrukelig. Men så fikk jeg av legen noe som heter orudis, holder med en pille om dagen de dagene det er vondt! Og det gjorde susen, nå er livet ganske så mye enklere!😄

Tove

24.08.2017 kl.16:34

Et tips: P-stav. (verdens beste oppfinnelse).

Inneholder kun Gestagen og ikke østrogen. Varer i 3 år av gangen (trenger ikke huske de fordømrade pillene) og mensen blir enten borte eller minimalisert.

Ikke koster den så mye heller med tanke på at den varer i tre år (ca 1400kr hvis jeg husker riktig, kjøper den jo bare hvert 3 år...). Lett å bytte er den også. Og den har ingen påvirkning på fremtidig fertilitet.

Anbefales på det varmeste, hilsen meg som ikke har hatt mensen på 6 år!! (har jo nesten glemt hvor jæv.. det var)

Skriv en ny kommentar