hits

JEG GLEDER MEG TIL STUDENTLIVET

20.08.2017 - 16:10 Én kommentar

Hola makaronier! 

I dag rusler det og tusler her. Jeg har fått meg nye, svære planter jeg er livredd for å drepe om dagen, og sjekker derfor deres tilstand ca hver tredje time. Jeg har også fått meg en ny, svær tavle (jada, alt er så SVÆRT hos meg skjønner du) som jeg kan skrive opp ukas gjøremål og greier på da. Det er jo sjukt ålreit for meg som er så busy. dette er forresten meg nå: 

Jeg kaller dette bildet "sexy and busy business woman." Der ser dere en smakebit av tavla mi også, herregud så gøy og spennende DET må være for dere!! 

 

Men over til noe helt annet: Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg veldig til studielivet om dagen. Jeg begynner forhåpentligvis på høyskole neste år, hvis jeg kommer inn på det jeg vil/blir ferdig med resten av privatisteksamenene mine. Jeg veit egentlig ikke helt hva jeg vil enda, men tenker å søke meg inn på noe sånn foto/film/skriving/redigering/markedsføring/SoMe/tegning/design/whatever/eller kanskje midtøstenstudie med arabisk. Jeg får se HEHE. 

Men, det er faktisk ganske mye man kan glede seg til rundt det å bli student. Bare tenk: 

  • Du får sannsynligvis råd til et bittelite rom i et bittelite kollektiv med mennesker som enten er helt crazy på å ha det strøkent og plettfritt eller er sugger av en annen verden. Det er kos. Der får du testa din psykiske styrke, enten det er den ene eller den andre veien.
  • Du får møte opp fyllesjuk og skamfull om morgenen på skolen hele fadderuka, fordi du tross alt vil få med deg de første ukene av studiene dine men samtidig være ultrasosial og bygge nettverk som fææn. på slutten av fadderuka kommer familien din til å tro at du har begynt å røyke en del litt sketchy greier fordi du er så rød i øya av utmattelse, men det går bra. Du er bare student. 
  • Du får kanskje en litt større sum av lånekassa hvert halvår enn månedene ellers og er superglad for det helt til du innser at du må kjøpe pensumbøker for alt sammen hvert semester. Det koster både skjorta og havrelefsa som dem sier, så det blir ikke noe lønningspils DEN hælja for å sirre' sånn. 
  • Du tror du kommer til å ha messer av tid til et sosialt liv og allikevel gjøre det bra på eksamen. LOL HAHAHAHAHHAA
  • Du tenker at du skal bli superorganisert, ha orden i skrivebøkene, bruke små post'it-lapper på en ikke-rotete måte, du skal meal preppe, studere etter skolen også gå og trene også ta en kaffe med venninna osvosvosv, men du ender opp med post'it-lapper i panna mens du tar deg en velfortjent tre timers powernap etter å ha kommet hjem fra skolen for så å våkne litt groggy og ikke helt vite hvilket år det er, men du bryr deg ikke så lenge mobilen din fortsatt fungerer så du får ringt og bestilt deg en pizza. 

Joda, det blir bra det her ass. 

Vi blogges! 

 

Følg Juliafrika på Facebook her

Følg Julias dobbelthakeslanking på instagram her

Én kommentar

RebeccaHasselgard

20.08.2017 kl.22:00

å være student er fantastisk!! syns det er så rart å ikke være det i høst :o

Skriv en ny kommentar