hits

ÅSSEN GÅR DET MED DOBBELTHAKA MI?

15.08.2017 - 12:27 2 kommentarer

Hola alihopes! 

I dag er det tid for *TROMMEVIRVELLLLLLLLLLLLL* UKAS DOBBELTHAKEUPDATE! 

Ok. For de av dere som ikke aner hva jeg snakker om men som av en eller annen grunn leser dette innlegget likevel, så har jeg startet opp en Instagram hvor jeg legger ut et bilde av dobbelthaka mi hver dag for å forhåpentligvis se at den blir mindre og mindre ettersom jeg går ned i vekt. Det er i hvert fall tanken da, kan du si. Du kan lese det første innlegget jeg skrev om det her, en sak side2 skrev om det her, og du kan besøke instaen det er snakk om her. Hiho!  

Jeg har jo tenkt at i tillegg til å legge disse hakene ut på insta, så tar jeg en oppsummering av uka sånn dobbelthakemessig hver mandag (eller tirsdag da, som i dag heheheheheheh) her på bloggen. Da tenkte jeg å gå gjennom hva som har funka bra for meg, hva som ikke har funka så bra, hva jeg har crava, hvis jeg har finni en god/lur/sunn oppskrift eller prøvd noe nytt eller noe sånt, ja, dere skjønner greia ikke sannnnnnnt. 

UKAS HAKER: 

Ok det ble ni haker da, fordi det A) Var det letteste sånn redigeringsmessig, og B) det gjør ikke noe fordi det er det første innlegget av sitt slag jeg skriver. B-) 

Et par av disse hakebildene er fra Paris, Noen er fra London, og de tre øverste er fra etter jeg kom hjem fra ferie. Bildet i midten bringer meg til neste punkt: 

 

UKAS ACHIEVEMENT: Jeg klarte å gå ned et par kilo på ferie!! Det gjorde meg hæppi, ettersom hovedmålet jeg satte før vi dro var å i hvert fall ikke gå opp. Det gikk heldigvis bedre enn forventa, og alle de gangene jeg bestilte salat istedenfor pizza i italia (det var ikke hver gang altså), betalte for sæ. Thænks! 

 

UKAS PROSJEKT: Før jeg dro på ferie bestilte jeg et par pakker med såkalte "Shirataki-nudler" fra Gymgrossisten. Jeg leste litt om dem på forhånd, og det sto at dette liksom skulle være et nærmest kalorifritt alternativ til pasta. Jeg hoppa seff i taket og tenkte at pasta uten kalorier = lov å bruke mer kalorier på saus og bacon (plis ikke skyt meg alle ernæringseksperter og PTer der ute, jeg er glad i saus ok), så dette måtte jeg jo seff prøve da. Så, etter å ha gleda meg hele ferien til å prøve disse merkelige nudlene, kunne jeg på søndag endelig få prøvd det ut skikkelig. Jeg satte i gang og fulgte en "how to"-guide på internett, som sa at det var lurt å vanne dem godt, koke dem, også steike dem. De kommer i en liten plastikkpose og ligger i en slags lake, og den laken er etter lukta å dømme laget av råtten fisk-essens. For fyyyytti grisen det lukta helt morbid horribelt. Men jeg fortsatte i god tro, til tross for at de minna meg litt om bendelorm. 

Da pastaen var ferdig tilberedt blandet jeg dem med karbonadedeig, litt strimla grønnsaker og en ferdigsaus fra Dolmio, og shmock shmack og sånn så var det ferdig. Og la meg bare si det sånn: jeg endte opp med å pille ut hver eneste nuddel. Jeg er ikke kresen altså, alt går i grisen som jeg sier, men akkurat de nudlene smakte KUN gummi, sånn gummi som kanskje er resirkulert av bildekk eller noe sånt. Så der satt jeg i sofaen og følte det litt som om jeg hakka meitemark mens jeg forsiktig pirka ut nudlene og la dem på en liten tallerken ved siden av, som den drittungen jeg er. Så, Shiratakinudler anbefales IKKE. Unn deg heller litt ordentlig pasta innimellom ass. 

Spaghetti Carbonara
Licensed from: Tiramisu Studio / yayimages.com

Siden jeg ikke rakk å ta noe bilde av de dustete nudlene så legger jeg ut et bilde av ORDENTLIG pasta carbonara isteden <3 dette er tross alt et feelgood place.

 

UKAS CRAVING: Bortsett fra ordentlig pasta carbonara, heh, så har jeg hatt ekstreeeemt lyst på is. Sjokoladeis med karamellgreier og browniesgreier inni. Men jeg har resista da. Det blir meeeeget sannsynligvis ei litta bolle med det på lørdag. <3

 

UKAS HURRA: Over 1000 følgere på dobbelthakeinstaen da!! Det er ganske C00L. Jeg har fått en del følgere blant de andre instagrammerne som prøver å gå ned i vekt fra hele verden, og det synes jeg er kjempekult! Har prata litt med noen av dem, og det hjelper å ha litt backup og støtte i fremmede peeps på internett ass. Åh, INTERNETT ILU <3

 

Så, nå har jeg akk spist litt fruktsalat og kesam til frokost, og skal etterhvert ta meg en lengre rusletur med bikkja. Sånn er lyf her i gården, vi blogges snart!

Lik Juliafrika på Facebook her

Dobbelthakeinstagram her

Vanlig instagram her
 

2 kommentarer

Atle

15.08.2017 kl.14:04

Å takk og lov den sjarmerende haka er der enda 😉

Fredrikke Gustavsen

15.08.2017 kl.16:02

Åhhh jeg DIGGER DEG!

Skriv en ny kommentar