hits

DEN FORBANNA DOBBELTHAKA MI

26.07.2017 - 09:37 9 kommentarer

Hola på dere!! 

I dag har jeg big news. 

Jeg har nylig starta opp med noe jeg har tenkt på en stund, men som har krevd at jeg er 100% dedikert før jeg eventuelt satte det i gang. Men, nå er jeg og de ekstra hakene mine mer motivert enn ever, så nå bestemte jeg meg rett og slett bare for å kjøre på! TROMMEVIRVELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:

OK, GREIA ER: Jeg har laget en ny instagram hvor jeg kommer til å legge ut et bilde av dobbelthaka mi hver dag, i et håp om å sakte men sikkert kunne se at den forsvinner. 

Jeg har jo som noen av dere kanskje har fått med dere litt sånn sporadisk hatt i gang et prosjekt lydende "Julias sunnere livsstil", og jeg har trua på at dobbelthakeinstaen kan hjelpe meg litt med motivasjonen der. Så, jeg håper at dere har lyst til å bli med på min elleville weightloss-reise!! Jeg hadde ikke noe lyst til at det bare skulle være fokus på kilo, kalorier og chiafrø (ikke at chiafrø ikke er kult altså) og sånn på akkurat min instagram, så derfor innfører jeg herved mitt nye konsept: #Doublechinspo. Regner med det kommer til å catche an asså. Veldig snart. 

 

Julias_chins er allerede godt i gang, og i dag er jeg på dag 18. Jeg ser kanskje ikke så mye forskjell, men bare vent!! Dobbelthaka blir selvfølgelig aldri helt borte, det vil jeg ikke at den skal bli heller, men det kan jo hende den kunne roa seg såpass at jeg fikk skimta noe kinnbein eller hva det nå enn er som gjemmer seg akkurat der. Det blir spennende å se! 

I tillegg til å legge ut daglige oppdateringer på instagram, kommer jeg til å samle opp ukas haker her på bloggen en gang i uka, tenkte jeg. Jeg lover at det ikke skal bli kun slankeblogg og diet plans her nå altså, men jeg håper at vi kan ha det litt gøy med dobbelthaka mi sammen, og at dere kan hjelpe meg med litt inspo dere også!! Dere som leser dette vrælet mitt som jeg poster her støtt og stadig er jo alltid så flinke til å backe meg up og støtte og få meg til å smile og føle meg good, så det ville jo bare vært megadumt av meg å ikke inkludere dere i et sånt prosjekt da. 

 

Så! Hvis du vil kan du følge meg og dobbelthakene mine på Julias_chins HER, og hvis du føler at dette er din type fitspo, så join meg på reisa, bruk taggen #doublechinspo, og si fra til meg så vi kan hjelpe hverandre hvis du vil<3 

Håper jeg ser dere der! Vi blogges B-) 

Lik Juliafrika på Facebook her!

Instagram her 

 

9 kommentarer

kosekaos

26.07.2017 kl.10:37

Litt nysgjerrig , men hva er planen din for å bli kvitt dobbelthaka ? :)

juliafrika

26.07.2017 kl.11:27

kosekaos: Hahah, dette er et valid spørsmål jeg seff kanskje brude tenkt på å svare på i innlegget :P Men jeg tenker rett og slett å spise mindre drittmat og trene litt mer! Har et mål om minst 10 000 skritt hver dag blant annet, og å i mye større grad planlegge måltider, begrense sjokkis til lørdag osv. Ikke noe shakes eller aloe vera eller forbrenningskaffe eller noe sånt, bare å øve seg på å gjøre litt bedre valg hele tiden (y)

S

26.07.2017 kl.14:12

jeg er pro-doublechin instagrammen / fiffig men også motiverende for deg og alle andre dobbel-chins out there...vi alle klarer å gjøre en sånn, men synes trenger mer opplysninger om doublecinnen så ikke så tabubelagt...its good to do the chinny!

men så et annet eksistensiel ting her - er det puppesvette, på bildet der eller blitt attakert av noe vått som landa der - dette fikk meg til å google svette+pupper fordi jeg tydeligvis ikke har et liv. Men fant ut at det er puppe-deodoranter på markedet, som en leverandør sier: "tar seg av kroppsdelene de andre produsentene glemte" ref http://www.kk.no/livsstil/har-du-h%C3%B8rt-om-puppe-deo-26005 + man kan ta potetmel på dem også...

så nå er jeg, som en gubbe, på farlig territorium fordi driver å rabler om pupper og potetmel, kanskje det er et problem som samfunnet ikke tar seriøst nok disse tingene.

jeg tror jeg er en idiot.

juliafrika

26.07.2017 kl.21:10

S: Love you! <3 Mitt egentlige triks var bare en våt bikini etter bading i solsteika altså. Men jeg må si jeg også skal ta et dypdykk i konseptet "puppesvette" ved nærmeste anledning.

Atle

26.07.2017 kl.14:45

Å nei ikke start med slankeblogg du å da 😥 please 😥 men kanskje du gjør det på en morsom måte da 😂

26.07.2017 kl.17:55

Lov meg at den kontoen bare blir dobbelthaker.

Hilsen fan :)

juliafrika

26.07.2017 kl.21:09

Anonym: Jeg lover<33

heidijeanettem

26.07.2017 kl.21:16

hehe. Fantastisk! Dette gleder jeg meg STORT til å følge, og selvfølgelig klarer du det her! :-D Det blir artig å være med på reisen din! Du følges fra og med dette sekundet på Instgram ;)

Merete

27.07.2017 kl.13:06

Hei, artig konsept og lykke til! :)Titter av og til innom bloggen din, da jeg plustelig kom over den på Side2 for en tid tilbake siden. Det som fanget interessen din var søsteren din. Jeg møtte så vidt blikket hennes på et venterom Rikshospitalet i november/desember, tror kanskje vi fikk kreftdiagnosen samme dag. Jeg husket henne fordi hun hadde på seg "bad hairday" luen, og det var et sånt bilde som dukket opp på Side2. Trist å høre hvordan det gikk med henne. Håper alt står bra til, og lykke til med en sunnere livsstil. Jeg har selv fått en flott dobbelthake som følge av stråling, så er med i klubben din! Hilsen Merete

Skriv en ny kommentar