hits

VERDENS EKLESTE STIGE

14.07.2017 - 12:00 Én kommentar

Hola bloggolini! 

Jeg har akkurat kommet hjem fra en tre timers lang tur med Kompis, og er sånn passe full av gnagsår på tottelittene. Jeg tror ikke det finnes et par sko på hele Tellus som ikke gir meg gnagsår, da tærne mine er feildesignet og gnikker og gnukker seg mot hverandre som de skulle vært sprengkåte tenåringer på 18-årsbar. Men det finnes større problemer her i verden, så jeg skal ikke bruke flere bokstaver på å klage på DET. 

I går var jeg og Skjegg en tur på Knuten, Kongsbergs høyeste punkt (tror jeg). Det var veldig ålreit, bortsett fra at høydeskrekken min kommer snikende der oppe, og Skjegg skulle i tillegg tvinge meg til å klatre opp på et sånt lite tårn/utsiktspost med en forferdelig ekkel stige. Men jeg fikk nå lurka meg opp der, og tilogmed posa litt som den fantastiske bloggerinna jeg er, før jeg lurka meg ned igjen. 

Kompis og Skjegg speidet utover horisonten mens Skjegg prøvde å forklare Kompis at alt sollyset rører ved er hans, men at han ikke må gå til elefantkirkegården for der bor Scar. Kompis brydde seg ikke så mye om det. 

 

Utover dagen har jeg ingen andre planer enn muligens et fotbad for å pleie mine såre føtter, og knote på kontoret mitt. Imorra drar jeg og Skjegg på telttur og blir til søndag, så jeg er LITT usikker på åssen det blir med blogging i hælja, men ikke legg deg ned i fosterstilling og grin av den grunn da. Vi bloggesssssssssssssss snart!!

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

Én kommentar

Chillpadda

14.07.2017 kl.14:58

Haha, jeg griner litt når du blir borte! MEN! Kos deg masse på tur❤

Skriv en ny kommentar