hits

DETTE GLEDER JEG MEG TIL I RESTEN AV 2017

13.07.2017 - 12:25 5 kommentarer
 • Italia.  Jeg og mamma skal som nevnt reise nedover i Europa om litt under to uker nå, og bruke en uke på å reise nedover, en uke i italia, og en uke på å reise hjem igjen. Vi har fortsatt ikke finni ut av ruta, og det er noe av det som gjør det så spennende! Det blir megadigg.

  stony coastline at sunrise
  Licensed from: rarrarorro / yayimages.com

  Pisa city
  Licensed from: ventdusud / yayimages.com

   
 • Teltturer med Skjegg. Skjegg kjøpte seg nytt telt for en stund siden, men vi har ikke fått prøvd det enda. Jeg gleder meg veldiiiiiiiiig til å få gjort det, og bare bruke hele dagen på å rusle rundt i skauen, fiske masse og chille ved bålet. ÅH<3 Også er det et eller annet som gjør Skjegg ekstra kjekk når han er ute i villmarka.

 

 • Lese pensum. Det høres sikkert litt teit ut å GLEDE seg til det, men det blir godt å få brukt hjernen litt og få på plass det der med struktur og rutiner og sånn kanskje (HEHEH DET SIER DU ALLTID JULIA OGSÅ ENDER DU MED Å LESE SOM FAEN DEN SISTE UKA FØR EKSAMEN). Også er det jo gøy å lære og sånn da folkens #SitatTryhardLærer 

 

 • Se Tut vokse. Den kattetuten blir så fort så stor *griner*.  

 • Game of Thrones. Begynner snart!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMG 

 

 • Bestisen blir 20. Det er big bananas news, og vi skal ta byen med storm.  

 • Begynne på noe. Jeg har bestemt meg for å begynne på et eller annet, forhåpentligvis blir det Thaiboxing (IKKE LE) med Skjegg. Det hadde vært ultramegasuperc00l. 

 

 • Grillkvelder på terrassen. Å dra på seg en gammel genser når det begynner å bli kjølig, sette opp håret i dott og spise spareribs med hele trynet med bra folk rundt sæ. DET blir digg det. 

Vi blogges!

 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

 

 

5 kommentarer

Ninus

13.07.2017 kl.13:22

Gleder meg til å feste som 20-åring med deg altså!!

Hege Kristin

13.07.2017 kl.13:46

så mye gøy du har å glede deg til :D

Anette

13.07.2017 kl.14:02

Så koselig innlegg!

Den lille Pandaen c:

13.07.2017 kl.15:24

Hva studerer du? :D

Hanne

13.07.2017 kl.20:42

Heia Julia!

Han som vandret rundt i Afrika med ullsokker utenpå flippfloppene er i Italia nå; startet i Pisa og dro til Cinqe Terre og nå farter de rundt i Toscana med leiebil. Ut fra siste rapporter er stemningen upåklagelig så gled dere!

Skriv en ny kommentar