hits

SØKER TRENINGSBUDDY OG SÅNN

12.07.2017 - 12:05 7 kommentarer

Hei bloggis! 

I dag reiser jeg hjem en tur til Hvittingfoss<33 Der venter Mamma (med stor M for å si det sånn), Badr, Hjørdis og Tut. Dessuten har bestefar bursdag i dag, 3xHurra! Såååå det vil si chilling at Grannys og bestemors hjemmelagde et-eller-annet, og det er Nirvana for meg. 

Bestemor lager verdens beste mat. Hun lager verdens beste brød, verdens beste karbonader og verdens beste ripssaft. De kakene som heter "verdens beste" er kaker som bestemor har bakt, hvis du ikke visste det. 

In other news, så har jeg fått meg plante på kontoret:  

Den kosta meg 39.90 på Nille og trenger ikke vannes, så det er sjukt digg da. 

Utover det er det lite nytt her i gården akkurat nå, bortsett fra at jeg er på dag 3 i "ny livsstil for Jull"-prosjektet mitt, og JA, det er det samme prosjektet som i Januar, men jeg så meg nødt til å utsette grunnet regnvær/mækkærn. Du veit åssen det er. Men vurderer å melde meg på et halvmaraton eller noe sånt om et halvt års tid da! Også trene meg opp til det liksom hehehehe. Bli løpeguru. Løpechick. Det er seff et stykke dit når du teller lyktestolper for å motivere deg sjæl når du jogger ( i stad jogga jeg 24 lyktestolper), men det er derfor det hadde vært fint å få ca et halvt år eller noe sånt å trene på da. Også hadde det vært koselig med noen å trene MED! Så hvis du bor ikke så altfor langt unna Kongsbergtraktene og hadde giddi å lufte meg innimellom så kan jeg betale deg i en halvliter Pepsi max. 

Vi bloggessssssssssss<333

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

7 kommentarer

Kristin

12.07.2017 kl.12:26

Har eksklusivt tilbud på hagetreningssenteret her. Du kan velge mellom 2 små personlige trenere med en forkjærlighet for et program bestående av: konstant trening i intervallintensitet uten pauser og økende tempo velegnet for å pushe deg om du føler for å gi opp eller sier nei. Ekstra effektivt blir det om du velger begge.

Silje

12.07.2017 kl.13:58

Så koselig med en tur hjem! Jeg meldte meg faktisk på et halvmaraton for å få motivasjon for to år siden, men det endte med at jeg ikke møtte opp på maratonnet, haha..

Vic

12.07.2017 kl.18:44

Føler deg. Hæsjtægg chillicheese

juliafrika

13.07.2017 kl.10:22

Vic: takk <3 hæsjtægg cheddardippen på Mækkærn <333

Atle

13.07.2017 kl.07:44

Synd du ikke bor i nærheten for så kunne du blitt med meg på skogsturer noen ganger i uka. Det hadde blitt passe bestefartempo 😊😉

Hanne

13.07.2017 kl.10:08

God formiddag, Julia!

Om du tror Sengekontoret har vært stengt så er det feil. Men, grunnet stor pågang og dårlig bemanning måtte vi innskrenke antall oppdrag og komme ajour. Nå pågår relativt mye av aktiviteten utenfor Sengekontoret da det viste seg vanskelig å utføre trening med rullator under en myk dobbeltdyne. Om du ønsker et behagelig treningsopplegg kan jeg tilby trening i rolige former, og i forrige uke har jeg loggført hele 90 meter uten pause! Som du ser er mine ambisjoner "litt" under dine, men idet jeg ikke drikker cola zero eller pepsi max tar jeg med egen bringebærsaft om det skulle være aktuelt med en treningsøkt.

Hanne :-)

juliafrika

13.07.2017 kl.10:21

Hanne: VELKOMMEN TILBAKE HANNE???? Håper du har det så bra som du overhodet kan på sengekontoret! 90 meter er sjukt mye bedre enn 10. Om jeg ikke kan friste med Pepsi Max, så har jeg et vagt minne om at du er en kløpper på å fortære pina coladas, til og med intravenøst, så hvis vi blir treningsbuddies på heltid kan det jo heller være drinkene som kommer på LØPENDE bånd. Og hei; Netflix-maraton er også maraton. Klem<3

Skriv en ny kommentar