hits

DAGENS UNGE ER ØDELAGT?

11.07.2017 - 13:00 3 kommentarer

"Dagens unge er vanskelige å underholde", sier de. Skal mobilen først legges bort må noe helt ekstraordinært skje. Som inhablie zombier traver vi rundt i et vakuum av likes og clickbait, og tror vi kan redde hele verden med et selfie, bare vi legger på et filter som gjør at vi ser litt mindre hespetre-aktige ut. Vi er utakknemlige, kravstore kritikere, og vi elsker mindre og hater mer for hver dag som går. Nakkene bøyde, øynene halvveis åpne, tomlene scroller. Noen ganger greier verden å distrahere oss et lite sekund, med DIY-prosjekter eller oppskrift på slim. Ledsaget av tutorials på YouTube, selvsagt. Men det er bare forbigående, og skjermen er jo der til å guide oss gjennom hvert steg i prosessen uansett. 

girl holding cell phone
Licensed from: adam121 / yayimages.com

 

Men så tenkte de. De tenkte. De derre folka. At vi må finne opp noe som overgår denne såkalte "mobilen". Vi må finne på noe jævlig lurt, noe som man kan distraheres av samtidig som man er tilstedeværende i den virkelige verden. Noe stort, noe høyteknologisk, noe spektakulært, noe banebrytende, noe som kommer til å utdatere ordtaket om at man ikke kan gjøre to ting på èn gang! 

Og folka tenkte. Folka tok kontakt med høyeste hold. Teknologiens fedre. Google. Nasa. Mark Zuckerberg. Alle. De tegnet, prøvde, feilet, prøvde igjen. De koblet sammen, fikset opp, plugget i, plugget ut. Programmerte, analyserte, ble frustrerte. 

Men så, etter årevis med blod, svette og tårer, hadde de et svar. Et produkt. Produktet som skulle redde de unge. Produktet som ville gjenreise trua på den kommende generasjonen! PRODUKTET OVER ALLE PRODUKTER! DE HADDE LAGET....

....

Fidget Spinners. 

fidget spinner
Licensed from: lamianuovasupermail@gmail.com / yayimages.com


 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

 

3 kommentarer

suttung

11.07.2017 kl.19:30

Slik en helt i metall ønsker jeg meg 😊

med lys i som barnebarna mine har, men hysj la det være en hemmlighet 😉 Den skal jeg kjøpe meg imorra i Harryland på Teknikmagasinet. Du skal få se imorra. Synes det var avstressende.

isabel

12.07.2017 kl.09:10

Hahahaha. Er generelt veldig lite opptatt av telefonen, men skjønner ikke greia med fidget spinners. Hvorfor har de blitt SÅ populære?? hvordan?

Utgått på dato

13.07.2017 kl.02:17

Jeg har prøvd en sånn dings. Begeistret datter kom på besøk med en og ville jeg skulle forsøke vidunderet. Snurr, snurr, snurr...jeg satt og stirret på spinneren mellom to av mine fingre og tenkte bare :Herregud, noe så gørr!

Men jeg er ikke så sikker på at jeg ville sagt det samme om jeg var ung. Jeg er ikke helt senil ennå,- husker godt den hersens cola-jojoen halve skolen lekte med. Eller disse to harde kulene i tau...de skulle smelles sammen. Man fikk nesten hjernerystelse om man traff seg selv i skallen.

:)

Skriv en ny kommentar