hits

JEG FIKK IKKE BÆSJA

10.07.2017 - 12:40 Én kommentar

Okeiokeiokeiokei! 

Det var superdigg å være på ferie i Thailand. Vi fikk opplevd masse, sett utrolig mye rart og slappa av max. Og, som man jo MÅ når man er i et matnirvana som Thailand: spist altfor mye altfor god mat. 

Jeg har opplevd å få feriemage før, men ikke på den måten at det ikke har kommet ut. Men så ble det sånn da, at de siste fire dagene i Thailand var min største drøm å få løsna den forbanna rasstappen som hadde trøkt seg oppi stussen rett etter tidenes etegilde av en thai-buffèt. Også er det jo ganske typisk å slite med det nettopp de to dagene av ferien man skal ligge på fint hotell sammen med kjæresten sin og virkelig la romantikken blomstre i hverandres nærvær. Og i tillegg var jo huet mitt dobbelt så stort på grunn av den allergiske reaksjonen på hrfargen, så du kan tro jeg var sexy der jeg lå i hotellsenga og sendte slengkyss til Skjegg med den ene hånda og vifta vekk prompen med den andre. 

Og har du noen gang prøvd å nyte en helt fantastisk hotellfrokost, full av deilige valgmuligheter og bugnende, duftende frokostretter, når du føler det står "CONSTIPATED" skrivi med tusj i panna di? Det har jeg. 

Etterhvert var det på tide å dra hjem, og fortsatt surmulende over å ha måttet bremse foodbebbisen på hotellfrokosten pakket jeg sakene mine og tok et tårevått farvel med det som sikkert kunne blitt to ekstra feriekilo. Da vi etterhvert kom oss til flyplassen sa jeg og Skjegg ha det, ettersom vi skulle ta to forskjellige fly hjem. 

Omtrent hele flyturen hjem gikk med til å vandre frem og tilbake til flydassen i håp om at den følelsen jeg følte nå, DET var bæsj. Men det var det ikke. Så det ble ganske frustrerende etter 11 timer i lufta. Men jeg overlevde, og var superglad da vi endelig landa på norsk jord. For da var det èn tanke som sto i huet på meg; hent bagasje --> Finn nærmeste apotek --> kjøp avføringspiller --> kom deg hjem --> sitt på do resten av dagen. 

Men, Norge er et magisk land. Vi har tusser og troll, Huldra og Nøkken, og vi har romslige toaletter på Gardermoen. Og godt er det. For, tro det eller ei, idèt jeg plukka opp bagasjen min på båndet og skulle til å rusle ut til mamma og klage min nød rundt manglende avføring, så kjente jeg det. For real. Jeg ble så glad at jeg nesten begynte å grine, og småjogga i ekstase bort til doene. Jeg satte meg ned, og resten er, som de sier; historie. 

Da jeg var ferdig sendte jeg lykkelig denne meldinga til Skjegg: 

Synes du dette var litt TMI? Jeg også. Men det var litt gøy at feriemagen bare løste seg opp i det sekundet jeg havna på norsk jord da. Og forstoppelse er et TABU TEMA SOM VI BØR SNAKKE MER OM SÅ DET SÅ 

 

Vi blogges <3 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

Én kommentar

Chillpadda

10.07.2017 kl.13:25

Hahaha!😂 Tror jeg ler på meg brokk av deg! Håper magen er bedre nå!

Skriv en ny kommentar