hits

UKAS...

10.07.2017 - 12:04 2 kommentarer

UKAS WANDERLUST:

Jeeeeg og mamma skal på Europaturnè om bare to uker!! Hoveddestinasjonen er Italia, men vi har en uke før og en uke etter hvor vi skal roame hele kontinentet og få med oss så mye som mulig. ER DET NOEN SOM HAR NOE TIPS TIL HVA VI BØR SE??? Første stopp er Berlin, og etter det veit vi ikke helt hvor vi skal enda. Forslag? Tips til bra travel planner-apper? Destinasjoner? Severdigheter? Spytt ut i kommentarfeltet! 

Colosseum in Rome with morning sun
Licensed from: vwalakte / yayimages.com

UKAS FILM:

Spider Man! Jeg og Skjegg var på kino i går, og ble enig om at den nye Spider Man-filmen er den beste Spider Man-filmen så langt. Det eneste jeg synes var litt teit var at *MINI-SPOILER* han måtte ha tekniske duppedingser for å skyte ut edderkoppnettet sitt, og det måtte han jo opprinnelig ikke da de bare kom ut av håndflaten hans som om knokene spytta det ut eller noe sånt. Men ellers: 10/10 altså! 

 

UKAS BILDE AV TUT: 

UKAS HAPPENING I KONGSBERG: 

Jazzfestivalen! Vi var en liten runde der på torsdag på dagen, bare for å ta den obligatoriske "kikke i alle de forskjellige bodene"-runden. Man kjøper jo selvfølgelig sjeldent noe annet enn altfor mye mat og altfor mange smultringer, men herregud, det er godt da. 

Vi var en liten tur innom der på fredag kveld også, etter et koselig vors hos ei vi kjenner som bor i byen, det var ultrahyggis!! Det ble riktignok relativt tidlig kvelden grunnet regn og det faktum at jeg er en 80 år gammel dame som liker å få lagt meg til tida. Så sorry for DET, gjengen. 

UKAS LÅT: 

Har hatt dilla på denne siden Thailand (men nei, jeg fant den ikke på Thailand top 50 på Spotify altså):

 

 

UKAS UTFLUKT: 

Hahah, det er litt gøy, for det bekrefter atter en gang at jeg er ca 80 år. Men jeg og Skjegg dro på kjøretur for et par dager siden, sånn skikkelig søndagstur. Igjen. Men herregud det er så koselig, å bare sitte og høre på musikk og se etter elg og sånn. Vi så forresten en elg og to rådyr denne gangen. SÅNT NO HAKKE DERE I BYEN KLEM

 

Vi blogges! 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

 

2 kommentarer

Kristin

10.07.2017 kl.14:22

Oh, Europaturne! :) Det blir stas da. Ift Berlin er Kürfurstendam et flott utgangspunkt for shopping, med Gedächtniskirche som et naturlig stoppested(den bombede kirken som står igjen etter krigen). Ellers er berlinmuren og alexanderplatz finfine saker. De har også en trabantsafari som vi ikke prøvde, men som så meget skøy ut. Kjøre skranglekasse rundt i en av Europas største byer liksom. Berliner Dom og Museumsinsel er verdt et besøk om du liker arkitektur og museumsstæsh(les det gjør jeg). Riksdagen har også en glasskuppel du kan vandre oppi, som gir en fin utsikt. Jeg synes utsikten fra Tv-tårnet var oppskrytt, men tok heisen opp over Potsdamer platz, noe som var kult for å se den nyere arkitekturen i østberlin fra et annet perspektiv. Mye god mat å få tak i, og veldig mange fine steder for indiekunst og musikk. Sjekk gjerne ut jazzklubbene om du liker musikk - der er det høy kvalitet på underholdningen. Spesielt i øst-berlin. Er dere der den 22. juli, må du få med deg Berlin pride. Vi var der under den, og det var sååååå moro. Kreuzberg er "den homofile bydelen" og vel verdt et besøk isåfall. Ellers er jo Brandenburger Tor og Siegesseule verdt å få et blikk på. Hop on /off busser er skikkelig turistmaskin, men en veldig fin måte å få overblikk i en så stor by som Berlin på. Vel, nå skriver jeg avhandling. Sorry mac, men jeg liker Berlin. Bare send en melding om du lurer på noe om noe av det jeg har sagt eller ikke nevnt. Tripadvisor er min go-to av apper før tur, og jeg er en megaplanlegger på storbyferie. :)

Sanna

11.07.2017 kl.14:24

Kan virkelig anbefale å dra til Brussel :) Kjempefint der, og Belgia er jo nabolandet til Tyskland :)

Skriv en ny kommentar