hits

10 BLOGGER JEG LESER

08.07.2017 - 17:18 8 kommentarer

Hei og hopp! Så chill og digg at DU kom HIT for å lese vrælet MITT! Det er jeg veldig takknemlig for, men akkurat i dag har jeg lyst til å tipse deg om en del andre folk sine blogger som jeg synes det er verdt å lese! Så jeg starter rett og slett bare med lista mi, jeg. La oss ta en trip inn i det innerste, vakreste bloggnorge sammen <333 


Herreguri også selfiethumbnail og greier da, er jeg blogger eller er jeg blogger liksom jøsseball

 

De kommer i random rekkefølge altså, jeg greier ikke ranke dem. 

1. styleconnection.no

Kristin Gjelsvik aka Styleconnection er helt forbanna fantastisk<33 Hu bobler over av farger, entusiasme, engasjement og energi, og det er som å få et spann med regnbuemaling i trynet når man går inn på bloggen hennes. Det elsker jeg massivt. 

2. Martinehalvs.blogg.no

Martine kjenner du kanskje fra Top Model, og hvis ikke har du garantert sett noen av de gode, reflekterte innleggene hennes om både det ene og det andre i media. Hun skaper debatt, er saklig og flink til å skrive, og blogginga hennes om både viktige politiske saker, mote, dagligliv og alt imellom synes jeg er gøy og interessant å lese, fordi hun virker som et gøyt og interessant menneske. Digger a! 

3: Suttung.blogg.no 

Suttung, aka Atle Lundhaug, er en godt voksen mann som blogger mye om fotografi, men først og fremst det å leve sammen med en persom med Alzheimers. Denne bloggen er full av nydelige, såre innlegg, masse humor, fantastiske bilder og tekst som oser godhet. Jeg følger også Atle på Instagram og det anbefaler jeg hele resten av verden å gjøre også, så trykk HER for å gjøre nettopp deeeet. 

4: rockstarcharlie.blogg.no

Åååhh herregud Charlotte er INSPOQUEEN fra månen og hjem igjen, hu er så fin og fargerik, og det er så DIGG med folk som lyser opp feeden på den måten der. Så kan man jo knote på seg fingerkramper av å prøve å kopiere de kule sminkelookene hennes igjen og igjen. OGSÅ HÅRET HENNES NÅ DA <33

5: kristin.blogg.no

Hvis du på noe tidspunkt skulle trenge et kreativt spark i ræva, står Kristin her klar med The Kicking Foot i fyr og flamme. Ikke bare er dama i seg sjæl supersøt og morsom, men hu er også bloggverdenens kreativitetsguru, og bare GIR fra seg MASSE kreative øvelser, tips og triks i hytt og gevær. Jeg har prøvd noen av de øvelsene og tipsene hun har skrevet om, og jeg synes det er veldig gøy, og jeg synes det funker. Så Kristin-blogg.no er alle skrivesperrers store skrekk! Ergo alle bloggeres store heltinne <3 Tusen takk for at du deler din visdom, Kristin!! 

6: pappahjerte.blogg.no

Pappahjerte er pappahjerte. Det er umulig å ikke like Peters blogg. Sånn er det bare. 

7: konatil.blogg.no

Det samma gjelder for Christina, Peters kone. De to der er oppskrifta på best. 

8: linnrosenborg.blogg.no

Linn Rosenborg aka Kommentarfeltet er ei dame med så mye bein i nesa at jeg nesten ikke skjønner at hu får puste gjennom den. Hu er helt rå. Hu tar for seg mange veldig betente temaer, og pisser off en del troll når hu gjør det. Og det er bra. For hun viser at det er verdt å tørre å stå opp for det man tror på. Og sånne forbilder trenger vi. 

9: asaga.blogg.no

Arnhild er en fellow gammel Hvittingfossing! Hun har blogga en stund nå, og det er kult å ha noen "kollegaer" fra bygda man kan følge med på <33 Hun er bra, og hun skriver veldig mye bra som absolutt er verdt å lese. Sjekk a uuut! 

10: sophieelise.blogg.no

Aaaand seff: bloggdronninga over alle bloggdronninger. Sophie Elise! Dama som har stått med rak rygg gjennom årevis med dritt og fordommer og køddete troll, og som nå skinner som ei stor, hæppi stjerne på Norges kjendishimmel. Det er mange som mener noe som Sophie Elise uten å i det hele tatt ha lest et eneste innlegg på bloggen hennes, og det bør folk slutte med. For man skal faen ikke kimse av Sophie Elise ass. Historien hennes er beviset på at den dama er beinhard. Jeg liker a. 

 

Vi blogges! B-) 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her

8 kommentarer

asaga

08.07.2017 kl.19:29

Åhh, herlige du!

juliafrika

09.07.2017 kl.23:45

asaga: :**

Atle

08.07.2017 kl.19:56

Det var det jeg visste de utsletta var mye værre for deg enn jeg først trodde, men 💓lig takk for de fine orda. Ha en fin kveld.

juliafrika

09.07.2017 kl.18:04

Atle: Hahaha! B-)

Kristin

08.07.2017 kl.21:01

Må hive bortom en takk her også. Virkelig, tusen takk for at du leser min blogg, og at du er den enhjørningsmegafantastiske bloggeren du er. Love ya loads :)

juliafrika

09.07.2017 kl.18:04

Kristin: 10hi, Klems<33

Charlie

09.07.2017 kl.22:33

Assååå hallois frøken dings 💖🎉😙

Det her var gøy lesing! Tusen takk, og i lige så- jeg syns du er helt rå!

Vi følger visst også de samme folka i bloggverdenen, og liker dem på grunn av de samme tingene, hehe, så jeg vil tørre og påstå at vi hadde hatt det helt knall ilag! 😎🤙 så jeg incher på at vi må henge en dag det lar seg gjøre 🤓

Ps. Hadde du ikke farga håret ditt mørkt skulle jeg ordna deg likens som meg 💖😜 vi får ta det neste gang du blir blond 😁👌

juliafrika

09.07.2017 kl.23:43

Charlie: 1000 Tænk juu! :D

DET stemmer jeg for!! Det hadde vært forbanna gøy å få til :D Nå er jeg ganske sjeldent i Bergen da, men hvis du nærmer deg hovedstaden en gang i nær/fjern fremtid hadde det vært superhyggis å treffes<3 Være seg en kaffe på brygga eller en øl i parken!

Pss: Jeg skal SÅ huske på at du har bedt meg på hårfargingsdate!! Jeg begynner allerede å angre litt på det helt mørke, så jeg driver å sikler litt på mørk/pastellrosa ombrè... B-)

Skriv en ny kommentar