hits

HOMOFOBER SOM LEIKER GUD

15.06.2017 - 13:09 Ingen kommentarer

OKeiiiiii, så jeg leste et innlegg skrevet av Nina Karin Monsen i Bergens Tidene i går. Før dette hadde jeg aldri hørt om Nina Karin Monsen, og det gjør egentlig ingenting, for jeg er rimelig sikker på at vi to ikke hadde hatt så mye glede av å vite om hverandre. Nina mener at "det er en myte at det er to seksuelle virkeligheter", og nå i dette innlegget skriver hun om at barnas rettigheter lider fordi "Når surrogati blir innført i Norge, mister barn av homoseksuelle menn rett til mor i norsk lov". Og omvendt. 


 

Det finnes en haug av forskning som tilsier at barn av homofile foreldre ikke har det noe verre enn andre barn. Mobbing i skolegården er jo nevnt som en av argumentene da, men det som er litt funny med det er jo at dersom det ikke hadde fantes fordommer som Nina sine, så hadde jo ikke dette vært noe problem, for da hadde ikke disse barna i skolegården hatt noe sted å hente disse fordommene fra. 

Homofili er et tema rundt omkring nå. Pride nærmer seg Oslo, og folk mener både ditt og datt om det, og jeg er like oppgitt, frustert og forbanna nå som i fjor. Herre Jesus befri oss fra synderne, helbred de syke, faen faen faen faen faen faen faen. Som jeg hater det der. Som jeg hater den kneblinga av folk som vil værra seg sjæl. Som jeg hater det å vende det andre kinnet til vitenskapen til fordel for sine egne, egoistiske, trangsynte satans oppfucka meninger. Veit dere i hvor mange dyrearter det er oppdaget homofili? 1500. i 1500 arter. Og INGEN av dem, bortsett fra mennesket, lager et så jævla fuzz ut av det. Ifølge Wikipedia er det antatt at en fjerdedel av alle svartsvaner er homofile hankjønn. Det nevnes Pingviner, firfisler, delfiner, bison, aper, elefanter, sjiraffer, løver, sauer, hyener, og enda kan vi ikke bare godta at det bare ER sånn. 

Rainbow gay pride flag
Licensed from: daboost / yayimages.com


 

Når skal vi alle egentlig innse at vi bare er en del av naturen vi menneskene også? Til tross for at vi er så "smarte" av vi er godt i gang med å ødelegge hele planeten vi bor på, så er vi en del av næringskjeden og økosystemet på lik linje med alt annet levende. Og homofili er en del av det. Hvorfor veit ikke jeg, men det er ikke det eneste jeg ikke veit om livet. Vi aner ikke hvorfor vi er født. Vi aner ikke hvorfor vi skal dø. Alt vi veit er at vi er her, også skal vi bruke den tida vi har fått på å gjøre livet til et helvete for andre? Hvem faen tror du at du er? Trur du at det er DU som er Gud? Drit og dra. 

Vi skal fortsette å snakke om det her til sånne fordommer dør ut. 

Vi blogges. 

Lik Juliafrika på Facebook her

Instagram her