hits

<3

20.03.2017 - 14:05 15 kommentarer


 

Maren 31. Desember 2016, på gruppa hvor hun oppdaterte venner og familie:

"Jadda folkens! Nå Skal vi kaste oss inn i det nye året. 💩 Cellegift, stråling, sår og tørr i kjeften skal jeg bli, venefloner skal atter en gang stikkes i årene og nedturene skal komme. 💩🤖 Men sola går alltid ned og den står alltid opp igjen, tiden går og arrene skal blekne. 😎 Kanskje det blir percing i navlen til sommeren, kanskje kjærligheten vil blomstre, kanskje sommeren som kommer oss alle i møte blir den nydeligste sommeren i kvinnens minne! 🦄🦄🦄 
Nyttårsforsettene skal brytes, flesket skal trimmes, freden skal senke seg og verden går under. Det er enda godt vi bare er mennesker. Lurer på hva slags vesner som skal få leve på det som blir igjen etter oss 🦄🐉🐲🐊🐛🍀 Riktig godt nyttår mine kjære venner og bekjente!"


Pappa, meg og Maren en vinter vi skulle være en ukes tid på hytta.


Jeg ville bare takke for alle gode ord, klemmer, kommentarer og tanker vi har fått i det siste. Herregud, det har vært folk her hos oss siden vi kom hjem fra Oslo på mandag, og det er så forbanna godt. Det hadde jo vært helt jævlig å bli sittende aleine. Vi blir jo slitne, men det hadde vi blitt uansett. Og det at vi blir slitne gjør kanskje at vi får sova litt bedre. Vi ser at det er veldig veldig mange som brydde seg om Maren, og som bryr seg om oss. Alle kommentarene her på bloggen også har vært vanvittig gode å lese. Tusen takk for det. Det føles jo litt rart å skulle blogge nå om dagen, mellom planlegginga av begravelsen. Men jeg orker ikke å grave meg ned heller på en måte, så jeg må nesten bare finne ut av åssen jeg skal forholde meg til detta. Skriving har alltid vært så terapi, og jeg tenker mye på at noe av det siste Maren spurte meg om i sykesenga var om jeg kunne lese opp noen av blogginnlegga mine for henne. Men æsj, faen altså, kanskje alt bare blir helvete når denna begravelsesbobla sprekker, hva veit jeg, men en må liksom prøve å holde huet over vannet også da. Jeg veit jo at Maren hadde ønska det. 

Nå sitter jeg nå oppi detta med denna bloggen min da, og tenker at jeg helst skulle ha skrivi noe rør om valker eller tørt hår mens Maren ble bedre akkurat nå, men sånn ble det ikke, så da blir det sånn her. 

SONY DSC

 

 

15 kommentarer

Karoline I

20.03.2017 kl.14:28

❤❤ sender dere en varm klem❤ Tenker mye på dere❤🌸

Chillpadda

20.03.2017 kl.14:53

Sender over en klem<3

Mariell

20.03.2017 kl.15:05

Sender deg en god klem! Og denne uka har jeg sendt deg og dine maaange gode tanker❤ Det er som du sier, du kan ikke (og du må heller ikke finne på) å grave deg ned! (Selv om det er det man har lyst til!!!😔) Bloggen din er det bra du har, få ut litt der og samtidig skrive om alt og ingenting😊 Bruk venner og familie, men også ta tid for deg selv! Huff, det er ikke lett å vite hva man skal si eller skrive i slike situasjoner🙄😔😢 Og ALLE reagerer forskjellig! Men jeg kan fra min erfaring med to nære si at første gangen gjorde jeg det så dumt for meg selv og sperret meg inne - lenge! Det gjorde det verre! Andre gangen var jeg "flinkere" til å bruke de rundt meg, samtidig som jeg trengte litt tid for meg selv! Det er jo ikke lett, dette er jo noe av det vanskeligste og det får en til å sette pris på de man har❤ Så fint du har skrevet på bloggen din, Julia, etter dette og takk for at du vil dele det med oss! Maren har satt spor hos så mange - en solstråle☀️❤ Maren hadde nok ønsket at vi alle, og spesielt deg og dine, at dere snakker om alle de gode minnene og alt det artige dere har opplevd❤❤ Fredagen blir nok en tøff dag! Men det er lov det, det å knekke! Eller og ikke knekke, det er ingen fasit på livet og i hvert fall ikke i slike situasjoner! Så la deg selv få lov til å gjøre det som enn skjer! Det er viktig å få det ut og det er helt naturlig hvis man knekker, om det er da eller etterpå! Eller om man ikke gjør det, man vet jo aldri hvordan man vil reagere - og det er kanskje greit?!!❤ Fortsett og skriv, det er noe du er flink til og som du tydeligvis er veldig glad i! Det er en hjelp i sorgen det også💔❤

Stor klem fra meg😘

Fotokjerringa

20.03.2017 kl.15:25

Det finnes ingen fasit på hvordan man håndterer en slik stor sorg. Men jeg tenker det er en styrke for deg som kan skrive, at du også bearbeider sorgen på den måten. Så flott at dere har mange som er der for dere i en tung tid.

Laila

20.03.2017 kl.16:18

<3 <3 <3

Connie

20.03.2017 kl.17:08

Tenker masse på dere❤ Sender dere varme tanker og klemmer❤ Fortsett å være akkurat deg du, og gjør det som passer for deg❤

20.03.2017 kl.18:32

Har tenkt veldig mye på deg de siste dagene. Kanskje litt merkelig å si, ettersom jeg ikke kjenner deg i det hele tatt. Men jeg har lest bloggen din så utrolig lenge, at dette faktisk gikk inn på meg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si heller, ord blir liksom litt fattige i sånne situasjoner. Sender deg en stor klem!

R

20.03.2017 kl.19:13

Tenker mye på deg og dine, selv om jeg aldrig har møtt dere. Sender varme tanker.

Hanne

20.03.2017 kl.20:44

Kjære Julia!

God klem og varme tanker fra meg,

Hanne

Sofie

20.03.2017 kl.21:22

Min søster har også kjempet mot kreften, det å være så nær på å miste henne er det tyngste jeg har opplevd. Får vondt i hjerte av å høre om søsteren din ❤ sender deg og dine mange varme tanker ❤

Sandra Calmeyer Bergan

21.03.2017 kl.15:04

Du er aldri alene, Julia. Du har vært i gjennom nok. Alt for mye <3 Ikke glem at jeg er her uansett tid på døgnet!

Merethe Høili Johansen

21.03.2017 kl.15:41

<3<3<3

JULIE WINGE

21.03.2017 kl.17:56

Herregud Julia <3 Jeg fatter ikke at jeg ikke har fått med meg dette, det var tunge greier. En ubarmhjertig dampveivals som ruller uten nåde.

Kjære deg, denne tiden blir rett og slett bare som den blir.

Da faren til barna mine døde av det samme så folk: "Huff, jeg vet ikke hva jeg skal si"

Men "Huff" holder lenge for det finnes ingen ord eller reaksjoner som dekker dette.

Så huff kjære Julia. Stay in there, vi er her <3 <3 <3

Unagi

22.03.2017 kl.10:58

<3

23.03.2017 kl.00:26

All min omtanke, kjære deg <3 Jeg kan ikke tenke meg noe vondere (ihvertfall når jeg ikke har barn) enn å miste en av søsknene sine og for et par dager siden drømte jeg at jeg mistet min lillesøster og sjelevenn, så jeg er fremdeles nesten i litt sjokk over den følelsen, men det var likevel takk Gud bare en drøm, så å lese at du har mistet din elskede søster smeller meg med full kraft. Jeg har så uendelig, uendelig vondt av deg og ønsker deg alt godt, styrke og kjærlighet i en så ubegripelig vond tid.

Skriv en ny kommentar