hits

ETTERVEKST, AVOKADOEVOLUSJON OG MUMMITROLLET

10.01.2017 - 11:26 4 kommentarer

God morgen fra et trøtt tryne samt en ettervekst jeg herved inviterer Usain Bolt til å løpe sekstimeteren på:


Kan noen vennligst informere Usain om at det er ganske glatt på den banen der nå før morradusjen. 

Jeg er i Oslo på besøk hos søsteren min om dagen, og jeg, en liten Tiltaksløs budeie med en forkjærlighet for lukta av fjøs og lyden av Hellbillies, finner det svært vanskelig å tilpasse meg det urbane, raske, alarmerende bylivet. Jeg ser for eksempel meget sjeldent trafikklys, og det er ofte jeg ikke får gått over veien da jeg fremfor dette blir stående å beundre den fantastiske teknologien samtidig som tanken om at elektroniske stolper med tre øyne og alle andre slags roboter snart kommer til å bli de eneste sysselsatte i denne verdenen. Skumle greier.

Søsteren min bor på en studenthybel i Oslo, men egentlig driver hun bare med avokadoavling. Hun er av den formening at alle steiner kan plantes, og har derfor nok avokadosteiner satt i vannglass på studenthybelrommet sitt til å brukes som singel i Kongens bakgård og nedover hele Karl Johan. Men jeg skal ikke si noe før hun begynner å plante gråstein og grus hun finner på bakken og sånn.


Avokadosteinenes utvikling. Evolusjonen i praksis, kan du si.

Ellers er det forbanna gøy at så mange har sett meg naken med en brokkoli foran vesla da! Tusen takk for alle megahyggelige ord i den sammenheng, det settes stor pris på og varmer mitt nakne hjerte. <3 Her ligger jeg under verdens fineste mummidynetrekk og har det godt. Det håper jeg dere har også!! 

Vi blogges :**************************'

Lik Juliafrika på Facebook her

4 kommentarer

Victoria Larsen

10.01.2017 kl.11:31

Åh, elsker avokadoplanter! De blir såå fine :D

juliafrika

10.01.2017 kl.15:03

Victoria Larsen: det blir de! :D

Iselin Renée

10.01.2017 kl.12:28

Avokadoplanter er fine :)

juliafrika

10.01.2017 kl.15:03

Iselin Renée: Jepp!:))

Skriv en ny kommentar