hits

SUR SVETTE, GAMLE SKO OG LYSE BRYN

08.01.2017 - 13:21 3 kommentarer

Hei bloggogogogogogogoggen!

I dag skinner sola, så da gjemmer jeg meg selvsagt inne på tredemølla mi. Jeg er akkurat ferdig med en ultratøff økt (Les; jeg trente "rask" GANGE i en times tid mens jeg så på slankekrigen på pcen samtidig), og var helt ferdig da jeg gikk av. 


Oisann så pen jeg er når jeg er svett har du noen gang sett noe finere i ditt liv nei jeg trudde ikke det.

 

Jeg vil forresten vise frem et par joggiser til alle dere som sliter noe voldsomt med shoppestopp på sko: De skoa der har jeg hatt i gud veit hvor mange år og de vil nok sannsynligvis ikke gå mange skrittene til før de går fullstendig i oppløsning og blir til slitent støv som søndavinden vil ta med seg og forhåpentligvis legge igjen på en strand i Bora Bora, men jeg elsker dem og jeg skal bruke dem, og bare dem, frem til det uungåelige skjer. 

Etter den forferdelige og makrabre rusleturen på mølla tok jeg meg en laaaaang dusj, dæsja det loslitte håret mitt inn med litt hårkur og hadde skikkelig spaday i 15 min på badet før jeg synes det ble kjedelig og gikk ut og la meg på saueskinnet på sofaen. Her ligger jeg enda, blid, lysbryna og lykkelig.  

Det er jammen godt at jeg har blogg så resten av verden kan leve gjennom meg og oppleve alt jeg opplever ass. Tenk så kjedelig det hadde vært å ikke vite hva JEG driver med på morrasia. Jeg er en martyr nesten, en helt, en skikkelig Mor Teresa om du vil. Eller ikke vil. 

Blogges!

 

3 kommentarer

Victoria Larsen

08.01.2017 kl.13:40

Jeg håper du får en fin Søndag :-)

Grethe Høiland

08.01.2017 kl.18:24

Du er Norges beste blogger 🍷🍭🤸‍♀️🍦🏆Takk for at du får. Meg i godt humør🙏Hvis du trenger noen til å bære kofferten din når du skal ut på oppdrag bare ring📞Så stiller jeg opp😀Vennlig hilsen Grethe Høiland ( jeg er ingen stalker) 🙏🙏

Malin Brynildsen

13.01.2017 kl.14:22

Du er rett og slett fantastisk! Jeg ler meg skakk gjennom alle innlegg 😂😁

Utrolig fint å finne en EKTE blogg! Takket være #pappahjerte har jeg en ny blogg å følge ❤👍

Skriv en ny kommentar