hits

10 FORDELER VED Å HA MOBILEN I BHEN

07.01.2017 - 10:26 2 kommentarer

Hola bandidos! 

I går fløy jeg rundt, som jeg gjør relativt ofte (les; absolutt og uforanderlig hele tiden uten unntak av noe slag), og lette etter mobilen min. Jeg kikka overalt, jeg gravde opp samtlige puter i begge sofaene våre, jeg løftet på duker, jeg kikka i vesker jeg aldri har brukt, jeg titta i lommer, i kjøleskapet, under katta mi, på bordet, på gulvet, på do, i senga og på alle andre slags idiotiske plasser jeg kunne tenke meg at jeg kanskje hadde fått lagt den fra meg. Jeg spurte mamma om hun kunne ringe meg, og hun ringte og ringte uten at jeg hørte noe som helst, og jeg kunne ikke fatte og begripe hvor i satans brennende bakgård jeg hadde lagt den. Det vil si, helt til jeg til slutt kroppsvisiterte meg selv og fant den, som du kanskje allerede har gjettet grunnet overskriften, på lydløs i bhen min. Men kom igjen da. Er du utstyrt med pupper så har du gjort det, du også. 


 

Jeg pleier ofte å ha den der, til tross for at jeg i 80% av tilfellene glemmer det og må lete en stund for å finne den. Men det er en del positive sider ved å ha den der også da! Jeg har faktisk skrevet ned 10 av dem her: 

  • Du slipper å ha med deg veske 

Ta mobilen i bhen og kortet i kløfta, så er du good to go. Du trenger verken veske eller en eneste lomme!

  • Du får litt ekstra pushup 

Danderer du det riktig kan det jo faktisk gi deg en skikkelig pushup-boost, om du liker sånt. Da kan det riktignok være en fordel å ha noe på motsatt side også, kanskje. Det leder meg forøvrig til neste punkt: 

  • Du kan ha powerbanken i den andre puppen

Spill Pokèmon Go så lenge du orker uten en masse ekstra styr! Powerbank til høyre, en liten ledning og mobil til venstre. Perfekt når du trenger et ekstra løft og litt ekstra strøm. #Lifehacks

  • Den er aldri langt unna 

Du får jo bokstavelig talt ikke oppbevart den nærmere øynene dine uten å legge den på dem, noe som forøvrig er helt usannsynlig upraktisk. 

  • Det er en lomme du stort sett alltid har på deg og vil derfor aldri behøve å lete etter mobilen din igjen (så sant du husker at du har den der) 

Se på bhen som en lomme, og bruk den. Jeg veit at du er like lei som meg av å leite etter mobilen din støtt og stadig, og selv om dette ikke akkurat har gjort meg noen tjenester kan det jo hende at hjernen din er hakket mer velfungerende. #bestideaever

  • Den blir aldri for kald.

Puppene dine er runde, gode varmeputer som beskytter mobilen din fra frostskade. Bruk dem til det de kan brukes til.

  • Du kan snikfilme 

Føler du deg litt slem en dag så kan du bare la mobilen stikke med kameraet opp fra sin plass i brystholderen en stund, for eksempel på en litt fuktig kveld på byen hvor du har en mistanke om at en av vennene dine kommer til å drite seg ut (Neida ikke gjør det da er du en skikkelig drittvenn og dessuten er det ulovlig #OppforderLesereTilÅGjøreUlovligeTing #YOLO

  • Du kan "ubevisst" vise litt ekstra kløft om du er på date.

Grav litt ekstra etter mobilen din og daten din sitter snart og sikler, babe. 

  • Det blir upassende å prøve og ta mobilen din

Hvis du for eksempel har litt problemer med at venninnene dine elsker å stjele mobilen din for å tulle, facerape deg eller sende en  awkward melding til crushet, vil dette problemet forsvinne dersom venninnene dine har et snev av respekt for personlige grenser. Hvis de allikevel skulle græbbe etter den så er det kanskje på tide å ta en prat om personal space og invadering og sånn. 

Enough said. 

 

Så! Ha en fin dag med hendene frie!! Vi blogges <3333

Lik Juliafrika på Facebook her

 

Hvis du btw begynte å tenke på dette, så skrev VG følgende i saken om Erna i 2015: 

"Den kontroversielle amerikanske TV-legen "Dr. Oz" har advart kvinner mot å plassere mobilen i BHen. Han frykter at strålingen fra mobilen kan gi brystkreft.

Dette avvises imidlertid kategorisk av norske fagmyndigheter:

? Det er ingen forskning, det er ingen dokumentasjon som tilsier at dette er noen risiko. Og fortrinnsvis hvis man har mobilen i BHen, så er vel det når man ikke snakker i den, og da er telefonen ganske taus og sender bare et lite signal i ny og ne, sier Merete Hannevik, seksjonssjef ved Statens Strålevern."

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.12:12

Så utrolig artig lesing, men så genialt! :D

juliafrika

07.01.2017 kl.12:48

Victoria Larsen: haha, tusen takk! Ikke sant? :D

Skriv en ny kommentar