hits

TIPS MOT SØVNPARALYSE!

04.01.2017 - 13:01 2 kommentarer

Hei people!! 

Jeg sitter her i sofaen hjemme i den grønne OnePiecen jeg kjøpte for 70 kr i Tyrkia en gang og leser med stor entusiasme gjennom alle kommentarene jeg har fått på gårsdagens innlegg. Det er åpenbart ikke bare jeg som sliter med søvnparalyse!! Jeg har fått så mange interessante kommentarer med spennende historier og folk som har opplevd det samme, og jeg er lei meg for at jeg ikke har fått svart på dem, men jeg lager herved et lite oppsummeringsinnelgg!


Seriøs forskning pågår i grønn kosedress her altså 

Jeg har nemlig oppdaget hvor mange forskjellige meninger det er rundt dette fenomenet. Jeg vil gjerne dele med dere noe av inputen jeg har fått om dette, så vi kan få samla de forskjellige meningene litt: 

  • Noen mener at de under søvnparalyse blir plaget av utenomjordiske vesener. 
  • Noen mener at onde ånder kommer på besøk
  • Noen mener at det er mangel på et stoff i kroppen
  • Noen mener at det kommer oftere om man har mye vonde tanker i hodet 

Jeg er bare et lite menneske og aner ikke hva det er som egentlig skjer. Men jeg er i hvert fall overbevist om at hjernen er et relativt fantastisk organ som kan lure meg trill rundt hvis den vil.

Jeg har også mottatt mange tips om hvordan jeg skal bli kvitt det. Jeg synes alle tipsene høres veldig spennende ut!! Dere må gjerne kalle dette innlegget "Det samlede verk om hva Det Norske folk mener er bra mot søvnparalyse" hvis dere vil. Eller noe sånt. 

Dette er tipsene jeg har fått:

  • Legge seg  med musikk. Å sove med musikk på har visst hjulpet for noen!
  • Slappe av, puste rolig og telle til 10. Jeg synes dette høres ut som er lettere sagt enn gjort, men det er sikkert veldig effektivt hvis man først klarer det!! Så hvis man greier å tenke på det når paralysen inntreffer, så kan du helt sikkert komme veldig langt hva gjelder å kontrollere den. 
  • Sove på magen, ikke på ryggen. Dette har jeg hørt før også, men jeg sover alltid på magen og får det likevel, så akkruat dette funker ikke for meg. Men det er mye mulig det funker for andre! 
  • Sove i et avkjølt rom. Varme rom kan visst for noen lokke frem søvnparalysen. Dette har aldri vært en problemstilling for meg da jeg helst sover så i et så kaldt rom som mulig, men det er åpenbart mye som kan påvirke dette og det virker som om faktorer som lokker det frem er veldig individuelle for den enkelte ut ifra kommentarene jeg har fått. Så, om du er plaget, prøv dette! 
  • Hvitløk. En kommentar hellende mer mot det åndelige og spirituelle, beskrev hvitløk som et godt virkemiddel. Ta et fedd og gni ut litt av saften, gni litt på inn på halsen, hjerte og pulser. Legg så resten av den under puta di når du skal sove. Denne kommentaren kom fra en som åpenbart var vel utdannet på sitt felt, og har opplevd veldig mye på mange forskjellige kanter av verden. Hvis du ser dette hadde det vært veldig gøy å snakke litt mer med deg, mr TC! Gjerne send meg en mail på juliafrika@hotmail.com. 
  • Tilegne seg "Kristus bevissthet". En annen i kommentarfeltet kom også med en veldig interessant kommentar, som omhandlet at den eneste måten å bli kvitt dette på var å tilegne seg Kristus bevissthet. Det betyr visst ikke nødvendigvis noe religiøst, men kommentatoren linket til en side hvor man kunne lese mer om hva han mente. Hvis du ble nysgjerrig på dette så finner du kommentaren under forrige innlegg. 

 

Så! Mange forskjellige meninger og mange forskjellige tips. Gud veit hva som er riktig og hva som er feil, men det var i hvert fall veldig spennende å lese gjennom!! Takk igjen for all respons, LØVJUUU VI BLOGGES <3

 

Lik Juliafrika på Facebook her!

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.01.2017 kl.14:20

Så fine tips for dem som har dette! :)

04.01.2017 kl.21:53

Jeg vet hvorfor JEG får det. Husker første gangen så godt, var livredd og tenkte at nå dør jeg, der jeg lå lys våken uten å kunne bevege på kroppen eller åpne øynene. Nå skjer det veldig sjeldent fordi jeg passer på at jeg ikke havner i den situasjonen, men om det skjer er det fortsatt sykt ekkelt. Jeg hallusinerer ikke da.

Har ikke egentlig en god forklaring, men jeg opplever dette kun når kroppen er mer sliten enn hodet, og da sovner kroppen i motsetning til hjernen, liksom. Et prakteksempel er når jeg legger meg dagen etter at jeg har vært ute på byen, uten å ha sovet masse på dagen. Da er hjernen relativt opplagt, for man sover jo stort sett uansett nok etter en kveld på byen - mens kroppen er sliten og ødelagt av å drikke gift, og sovner fort. Dette skjer nesten alltid hvis jeg er ute og drikker nok til å bli klein, sover 6-7-8 timer, og er våken hele dagen etter for så å legge meg til normal tid. Derfor passer jeg på å sove LENGE og powernappe masse, da går det bra!!:)

Ellers kan jeg anbefale å droppe kaffe el, fordi den "vekker" hjernen men gjør ingenting med kroppen. Man er like trøtt etter en kopp kaffe liksom, det er bare ikke like lett å sovne (for hjernen(LOL)) men kroppen kan sovne.

Om uhellet likevel er ute så står jeg opp, hopper, drikker vann og spiser litt slik at kroppen får noe å jobbe med (holde seg våken) så setter jeg på en sleep music-ting på youtube, da skjer det sjeldent igjen den natten og kroppen og hjernen møtes på halvveien.

Haha, verste forklaringen da, men håper du forsto det og kanskje kan ta nytte av det :D

Skriv en ny kommentar