hits

DE FORBANNA NYTTÅRSFORSETTA

02.01.2017 - 13:10 2 kommentarer

Hoi.

I går var dagen for nye sjanser, for å starte på nytt. Noen har lovet seg selv å slutte og røyke, noen har lover andre å slutte og se så mye på porno, noen skal begynne å lese mer, noen skal vanne plantene oftere, noen skal bli hyggeligere, noen skal bli staere, noen skal ha mer sex, noen skal ha mindre sex, noen skal lære seg å lage tresko, mens jeg, lik ca alle andre i hele verden, har som nyttårsforsett å bli kvitt et par av de kosete bilringene jeg har rundt magen. Jeg skal trene mer, og spise mindre usunn mat.

Problemet: Jeg hater å trene, og jeg elsker å spise usunn mat. MEN, jeg skal prøve likevel, tenkte jeg i går. Dag én på min reise mot superhelse.


Kan ca  mye om trening ^

Så. Jeg starter 1. Januar 2017 med godt mot til tross for en megakjip hodepine som muligens kan skyldes gårsdagens tre og et halvt glass vin. Veit ikke. Jeg står opp, og frokosten min blir to paracet og en liten skål med mager vaniljekesam med ei litta neve nøtter i. Du veit, en sånn neve man vanligvis tar 10-15 stykker av på en helt vanlig tirsdag uten å tenke seg om i det hele tatt. Men neida, nå er den neven med nøtter full av dagens fettdose, så èn får værra bra. HURRA. Den alltid like støttende og medfølende kjæresten min som alltid er så snill og stiller opp for meg, lagde seg en megatallerken med egg og bacon. Drittunge. 


Å kjære gud hvor himmelsk lukten av nystekt bacon fyller neseborene i en dansende tango av fett og svinekjøtt 

Jeg tenker på å trene etter frokost, men orker ikke grunnet nevnte hodepine. Selv om den jo begynner å bli litt bedre nå da. Ganske bra egentlig. 

Klokka drar seg mot lunsj, og jeg lager meg to speltlomper med et lite dryss ekstra lett ost (som jeg ikke engang er helt sikker på om er ost eller ikke) samt to skiver kyllingpålegg og litt ruccola på. Dette gomler jeg lykkelig i meg, mens den tidligere nevnte såkalte kjæresten min tar seg et stort glass cola ved siden av en del kjeks og litt potetgull, sånn vanlig "dagen derpå-mønsjing" som jeg SÅ GJERNE SKULLE BLITT MED PÅ MEn herregud jeg kan ikke faile på dag ÈN. Så jeg fortsetter å ta små biter av speltlompene så de varer lenger, og nipper litt til vannglasset mitt ved siden av. 

Jeg vurderer å trene igjen. Tredemølla skriker på meg, men jeg velger å ikke høre og blir i sofaen med seriemaraton i den tro at jeg skal komme meg opp og igang etter middag. 


Så meg nødt til å gomle noen spinatblader innimellom der et sted, hadde lyst på litt snæx da veit du, no skikkelig godis lissom

Middag. Eller, "middag". Ettersom jeg hadde varmet på de speltlompene til lunsj, tenkte jeg at det var unødvendig med varm middag også. Nå må det selvsagt med i beregningen at vi ikke fikk spist frokost før rundt klokka 13 i går, og måltidene er forskyvet deretter. Jeg lagde meg to knekkebrød med philadelfiaost og kyllingpålegg, og danderte de så lekkert jeg kunne med litt salat og paprika. Men jeg måtte bare innse at det ble en umulig oppgave å få de knekkebrøda til å se like gode ut som den GRANDIOSAEN kjæresten min lagde seg. Jepp. På noe man skulle tro var pur faenskap la han igjen to av bitene på tallerkenen som skrek så uendelig mye høyere enn den tredemølla, men enden på visa var at jeg lot begge dela få være i fred, både pizzastykkene og mølla. Jeg måtte riktignok spe på de to knekkebrøda med litt suppe litt lenger utpå kvelden da. Suppa smakte ingenting. Nam. 

Så. Dag èn har vært brutal. Det har krevd all min viljestyrke, og det har virkelig satt mentaliteten på prøve, men jeg har greid det!!! Da er det bare 364 dager igjen. Hvis det ikke er skuddår i år da. Fuck. 

Akkurat nå sitter jeg atter en gang med altfor sein frokost, og vurderer faktisk VELDIG seriøst og ta meg en tur på mølla. Har til og med tatt på meg treningstøyet!! Men vi får se. Det var godt med mango da. Mango er faktisk ganske digg. Lykke til til meg takk. 

BLOGGES <33

Lik Juliafrika på Facebook her

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

02.01.2017 kl.16:00

Jeg håper du får en fin Mandag :-)

juliafrika

02.01.2017 kl.16:02

Victoria Larsen: i like måte!:)

Skriv en ny kommentar