hits

JEG ER EN BOBBLEHEAD

26.12.2016 - 09:58 7 kommentarer

Hei bloggis! 

Noen ganger, som for eksempel de gangene jeg blir borte fra bloggen i flere måneder i strekk, så er jeg en litt dårlig blogger. Logikk kan jeg. Jepp. Andre ganger er jeg helt rosabloggdronning, som for eksempel på dette selfiet:  

Jada, selv det mest vanskapte barn her på Tellus kan altså se riktig så rosabloggaktig ut med et snapchatfilter og flyndrelepper. Hvis jeg derimot henger på Snapchat uten å bruke de elskverdige filterne oppdager jeg ofte at jeg faktisk er en vaskekte, snakkende bobblehead-dukke, og noen ganger ser jeg skillet hvor jeg bare kan skru av hele hodet mitt ganske tydelig.  

Happy times. Så, mine duder og dudinner, jeg har fått nytt design da! Greide å finne et som ikke sprengte budsjettet helt ved å søke på "gratis bloggdesign" på Google. Godt med litt annen layout når vi går inn i det nye året, det gamle designet har jo ikke akkurat gjort underverker for bloggkarriera (neida det er min egen skyld at jeg ikke er styrtrik verdenskjendis grunnet egne skriverier enda men slapp av det skal jeg bli). 

 

Kan noen forresten lære meg åssen jeg kan få sånne fine øyebryn som har vært så in de siste åra? Jeg har så lyse øyebryn at de ikke synes så når jeg skal ha på meg dissa bryna så bare klasser jeg på litt mørk øyeskygge på dem og håper på mirakler. Hjelp meg da. Plis. Takk for meg. 

Fortsatt god romjul! 

Lik Juliafrika på facebook her 

7 kommentarer

JULIE WINGE

26.12.2016 kl.12:12

Jeg har dessverre strykkarakter i både blogging og øyenbryn, for ikke å snakke om fitness og matoppskrifter. Jeg takker Toro og Findus for året som har gått. Uten dem hadde barna mine hatt mangelsykdommer.

Bloggkarrieren min er forrykende misslykket. Tror du en gullbikini vil hjelpe? Vi vet begge to hva som skal til for å skyte opp på stjernehimmelen og jeg vurderer det sterkt! I 2017 skal jeg selge meg til Se & Hør på denne måten:

"Jeg er ikke lesbisk"

"Pappaen min slo meg egentlig aldri"

"Nå drikker jeg bare hvitvin"

"Det er grusomt å bo på landet med egen villa"

"Livet mitt ble aldri det samme etter Jhonny Depp"

Vi vet begge to at hjernecellene må begraves, så det er bare å sette i gang!

juliafrika

26.12.2016 kl.12:19

JULIE WINGE: Du har selvsagt helt rett Julie, som alltid!! Det er på tide å hente ut sitt indre såkalte klikkhoreri og kjøre på med vage, subtile hint om at jeg er dendrofil for deretter å arrestere alle medier som skrev om det for eksempel. 2017 går vi for gullbikini og grønne, sexy skoger, eller hæ??

Victoria Larsen

26.12.2016 kl.12:19

Ønsker deg en flott andre juledag :-)

juliafrika

26.12.2016 kl.12:19

Victoria Larsen: I like så! :)

26.12.2016 kl.13:48

Hvem trenger plastisk kirurgi så lenge man har snapchat filter? ;) Snasent design, min ser ræva ut... men det får den gjøre enda litt til :) Har ikke tålmodighet til å fiksetrikse

juliafrika

26.12.2016 kl.14:06

Anonym: haha, nettopp! Tænk ju ?? det er litt prosjekt ja, men heldigvis finnes det andre som har vært så snille å skrive kodene for en :p

Nina

27.12.2016 kl.13:57

Herlig! :) For øyebryn, stikk en tur på Eiker Senter, salongen Mille Manelle og snakk med Frida. Hun kan bryn og sånt! :) (Jeg er forresten ikke sponsa eller involvert i firmaet, ut over å være fornøyd kunde der, hovedsakling med gele-negler, men hender jeg får litt hjelp med vipper og bryn også).

Skriv en ny kommentar